Forum » Operacijski sistemi » Ubuntu 9.04
Ubuntu 9.04
jojo13 ::
Z neta sem snel ubuntu-9.04-netbook-remix-i386.iso. Zadevo sem z Nerotom zapekel kot image sliko...a glej ga zlomka na dvd-ju ni videti podatkov kot tudi disk ni boot.
V čem je fora?
Mi zmanjkuje idej kako naj sedaj na prenosnika instaliram Ubuntuje. Naj omenim še da imam na prenosniku že xp-je in da sem pustil fraj pol particije še za Ubuntu.
Ima kdo kakšno idejo?
V čem je fora?
Mi zmanjkuje idej kako naj sedaj na prenosnika instaliram Ubuntuje. Naj omenim še da imam na prenosniku že xp-je in da sem pustil fraj pol particije še za Ubuntu.
Ima kdo kakšno idejo?
Jojo
Law_Enforcer ::
Če tvoj prenosnik podpira zagon z USB ključa, si z Unetbootin naredi "Ubuntu live USB".
PaX_MaN ::
jojo13 ::
Imel sem blazno srečo in iz dveh strežnikov očitno potegnil dol okvarjene img fajle, al pa le ti niso bili boot.
Šele s tretje strani sem lahko zapekel ključek s keterega se mi je bootal računalnik. Še prej pa ker nisem bral navodil zapekel dva dvd-ja s katerimi pa seveda ni bilo nič.
Vseeno hvala za pomoč!
Šele s tretje strani sem lahko zapekel ključek s keterega se mi je bootal računalnik. Še prej pa ker nisem bral navodil zapekel dva dvd-ja s katerimi pa seveda ni bilo nič.
Vseeno hvala za pomoč!
Jojo
overlord_tm ::
Ma, pri ubuntu se mi velikokrat zgodi za je na kakih mirrorjih okvarjen image, zato je vtreba vedno preverit checksum.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 bootOddelek: Pomoč in nasveti | 6707 (6028) | s6c-gEL |
» | Windows problemOddelek: Operacijski sistemi | 1825 (1596) | harmony |
» | problem z inštalacijo windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 3858 (2400) | jest10 |
» | Linux[rar]Oddelek: Operacijski sistemi | 1494 (1337) | kitesurfer |
» | Linux ubuntuOddelek: Operacijski sistemi | 1610 (1360) | DOOM_er |