Forum » Sedem umetnosti » Pioneer 500m firmware upgrade
Pioneer 500m firmware upgrade
spucek ::
Našel sem rc1 firmware(nč reg. zaklenjen).Vendar je verzije 1.07!Prav take verzije pa je že trenuten firmware-tak je že bil ,ku sem ga včerej kupil. A je treba ko odklenem pogon še kaj se ubadat s čim drugim,ali pa že lahko kar bp uživam v gledanju filmov vseh regij.
Previdnost je mati modrosti.
Pa še nekej me zanima: pogon ima podporo za ATA66, jst ga mam kr na stra kabel priključenga.Prepozna ga kot DVD ATA33-med bootanjem. A bi kej pridobil če bi ga nekot spravu na 80žilni kabel?
TESKAn ::
Ti kar zapeci region free firmware, pa bo. Za tem se moraš ubadat samo še z zaščito v predvajalnikih, ampak tudi zanje je zdravilo (dvd genie).
In z 80 žilnim kablom ne boš pridobil drugega kot napis na začetku, da je ATA 66. Tako da se ti ne splača.
In z 80 žilnim kablom ne boš pridobil drugega kot napis na začetku, da je ATA 66. Tako da se ti ne splača.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Danke schon.Flešal sem ga-vse BP.Je odklenjen zdaj.DVD genie tut mam in zdej čakam samo še na kak DVD s filmom
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TEAC W540E in 800Mb CdOddelek: Strojna oprema | 1116 (1036) | jest10 |
» | ATA 133 okrogliOddelek: Kaj kupiti | 1880 (1565) | Caligula |
» | Pioneer DVD 166 firmware upgrade RPC-1Oddelek: Pomoč in nasveti | 1257 (1051) | DanKick |
» | Pioneer DVD in regijska zaščitaOddelek: Strojna oprema | 2131 (1675) | luni |
» | Kako naj regijsko odklenem DVD Pioneer 104 playerja?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1235 (1145) | matevzm |