Forum » Pomoč in nasveti » Nedoločlive težave z računalnikom
Nedoločlive težave z računalnikom
EvilGod ::
Živjo
imam probleme z računalnikom. In sicer včasih ko ga prižgem po nalaganju biosa napiše plav zaslon z Inacceseable_boot_device napako. Stvar "popravim" s tem da še enkrat izklop in vklopim računalnik (kable potegnem vn). Začelo pa se mi je dogajati tudi, da med delovanjem v windowsih računalnik kar zmrzne in tipkovnica in miška ne delata več.
Na računalniku imam Win2000.
Kaj je narobe (mogoče statika??)?
Kaj naj naredim, da se mi to ne bo več dogajalo?
LP
Evil
imam probleme z računalnikom. In sicer včasih ko ga prižgem po nalaganju biosa napiše plav zaslon z Inacceseable_boot_device napako. Stvar "popravim" s tem da še enkrat izklop in vklopim računalnik (kable potegnem vn). Začelo pa se mi je dogajati tudi, da med delovanjem v windowsih računalnik kar zmrzne in tipkovnica in miška ne delata več.
Na računalniku imam Win2000.
Kaj je narobe (mogoče statika??)?
Kaj naj naredim, da se mi to ne bo več dogajalo?
LP
Evil
Highlag ::
Očitno imaš težave z diskom.
Najprej preglej kabel za disk. Potem bo pa potrebna kaka diagnostika za disk. Obišči na netu stran proizvajaca tvojega diska in poglej, če ima kaka orodja za testiranje diskov.
Najprej preglej kabel za disk. Potem bo pa potrebna kaka diagnostika za disk. Obišči na netu stran proizvajaca tvojega diska in poglej, če ima kaka orodja za testiranje diskov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8 in prve težave z njimOddelek: Operacijski sistemi | 2233 (1999) | krneki0001 |
» | Zunanji trdi disk problem!!Oddelek: Strojna oprema | 5696 (4567) | Bye |
» | Windows obstaneOddelek: Pomoč in nasveti | 687 (568) | reeves |
» | problem s stalnim sesuvanjem računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1438 (1056) | zzokyy |
» | kaj mi je skurlo?Oddelek: Strojna oprema | 930 (930) | Pyr0Beast |