Forum » Strojna oprema » WD my book problem
WD my book problem
jonynho ::
Pozdravljeni!
Do sedaj mi je deloval brez problema, ravno prej hočem odpreti neke datoteke na njem pa mi javi da so pač neberljive itd.
Se odločim da ga ogasnem in znova prižgem nakar mi prikaže sporočilo da je stroktura diska neberljiva/poškodovana ter mi ponuja formatiranje....
Če ve kdo kaj storiti če ne pa bi prosil za nek program kateri bi prebral datoteke z njega.
Sem že nekoč izgubil particijo na disku pa sem z nekim program vse izvohal in prekopiral.
pomoč prosim
Do sedaj mi je deloval brez problema, ravno prej hočem odpreti neke datoteke na njem pa mi javi da so pač neberljive itd.
Se odločim da ga ogasnem in znova prižgem nakar mi prikaže sporočilo da je stroktura diska neberljiva/poškodovana ter mi ponuja formatiranje....
Če ve kdo kaj storiti če ne pa bi prosil za nek program kateri bi prebral datoteke z njega.
Sem že nekoč izgubil particijo na disku pa sem z nekim program vse izvohal in prekopiral.
pomoč prosim
Galaxy ::
Start -> Zaženi -> vtipkaj "cmd" -> vtipkaj "D:" (oz. črko pogona zunanjega WD) -> vtipkaj "chkdsk /f" in vrjetno ti bo popravilo.
jonynho ::
ta program velja tudi če jas formatiram disk in mi potem najde te podatke?
ker trenutno nimam in ne moren nikjer dobit hdd take velikosti da bi vse te podatke prekopiral nanj?!
ker trenutno nimam in ne moren nikjer dobit hdd take velikosti da bi vse te podatke prekopiral nanj?!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostop do podatkov trdega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2728 (2214) | Zoromer |
» | kako rešiti podatke z diska če se sesujeOddelek: Pomoč in nasveti | 771 (571) | miha251296 |
» | Kako namestiti Windows 7 na DVD/USB?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3675 (3494) | Newholland |
» | Nujno izbrisane datoteke pri inšt. XP-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 1570 (1332) | imagodei |
» | shranjevanje podatkovOddelek: Strojna oprema | 933 (745) | demon#666 |