Forum » Pomoč in nasveti » Problem z GHOSTOM
Problem z GHOSTOM
sash ::
Ja problem imam z Nortonovim Ghostom v verziji 2002 in sicer je težava v tem da v kolikor naredim image na CD in tam označim da naj skopira disketo na CD (in tako naredi boot cd) se mi ob bootu z CD-ja na zaslonu pojavijo neke čudne kvake in stvar zašteka. V primeru da pa ne označim da bi skopiral vsebino diskete na CD pa ko bootam z diskete ne najdem med pogoni, kjer bi lahko bil image CD pogona.
Zato me zanima če ima kdo kaj več izkušenj z to zadevščino da mi napiše čpe je treba biti na kaj posebaj pozoren, ker če naredim image na disk zadeva deluje bp.
Zato me zanima če ima kdo kaj več izkušenj z to zadevščino da mi napiše čpe je treba biti na kaj posebaj pozoren, ker če naredim image na disk zadeva deluje bp.
noogy2noogy ::
Za izdelavo zagonskih disket za ghosta imaš več možnosti: izberi tisto, ki izdela zagonsko disketo s podporo za CD-ROM.
Da pa ti ob zagonu s CDjke program nepravilno deluje pa je napaka najbrž v tej verziji ghosta - sam uporabljam 2001 in dela perfektno.
Da pa ti ob zagonu s CDjke program nepravilno deluje pa je napaka najbrž v tej verziji ghosta - sam uporabljam 2001 in dela perfektno.
lp
noogy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ghost image in SATA diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1758 (1511) | alex32 |
» | Ghostanje NTFS particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1890 (1577) | zee |
» | Norton Ghost - kako kopirati image preko mreže?Oddelek: Programska oprema | 1377 (1217) | pirx |
» | Northon Ghost 2003 for the dumbOddelek: Pomoč in nasveti | 1229 (1133) | Cokolesnik |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2391 (1762) | BlackHole |