Forum » Pomoč in nasveti » Garmin Mobile XT 5.00.40
Garmin Mobile XT 5.00.40
tv6865 ::
Danes sem si na Nokio N86 8mp naložil Grmin Mobile 5.00.40 ter dve mapi zemjevidov
- Citj navigator 2010-1
- Adria Route 2.3
Sedaj me zanima ali se lahko uparabljajo obojni zemljevidi, in kako veš iz katerega ti išče naslove?
- Citj navigator 2010-1
- Adria Route 2.3
Sedaj me zanima ali se lahko uparabljajo obojni zemljevidi, in kako veš iz katerega ti išče naslove?
KoMar- ::
Za telefonsko verzijo ne vem, lahko ti pa povem za Garmin naprave: lahko imaš vključenih več zemljevidov hkrati (greš pod Nastavitve -> Zemljevidi -> O zemljevidih) in ti bo pri iskanju potem prikazovalo podvojene zadetke (vsaj na nuviju 760 jih), pa še naprava se bo sesula vsake toliko časa. Rešitev je torej izbrati Adriaroute, ko si v Sloveniji in City Navigator, ko greš na pot po EU.
krucymucy ::
Na N85 se ne sesuva, res pa prikazuje dvojne zadetke, pa se malce pocasnejse je vse skupaj.
edit: Pa pazi da bos po uporabi Garmina ugasal proces "TSRAutoStart.exe", sicer imam jaz verzijo 5.00.50, kjer naj bi bilo to odpravljeno, ampak sem vceraj spet opazil da vcasih dela v ozadju in prazni baterijo.
edit: Pa pazi da bos po uporabi Garmina ugasal proces "TSRAutoStart.exe", sicer imam jaz verzijo 5.00.50, kjer naj bi bilo to odpravljeno, ampak sem vceraj spet opazil da vcasih dela v ozadju in prazni baterijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krucymucy ()
krucymucy ::
Sam imam nalozen Jbak TaskMan. Free aplikacija ki odlicno opravlja svoje delo. Potem pa najdes to pod tools > processes ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Offline zemljevidOddelek: Programska oprema | 4661 (3542) | laguna1 |
» | AdriaRoute 4.10 za Garmin navigacijoOddelek: Pomoč in nasveti | 7621 (7386) | helsing |
» | gps naprava za koloOddelek: Na cesti | 4288 (3865) | schurda |
» | Kateri Garmin?Oddelek: Kaj kupiti | 1846 (1192) | krepki |
» | Sony Ericsson p1i ali Nokia N95 ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4248 (4248) | Cveto |