Forum » Programska oprema » V Operi me ne odpre več Gmaila
V Operi me ne odpre več Gmaila
Uporabnik ::
Anyone?
Oprostite, kaže, da je prišlo do težav. Poskusite vstopiti v Gmail v enem od podprtih brskalnikov. Če se ta napaka prikazuje kljub temu, da uporabljate podprt brskalnik, predlagamo, da opozorite svojega ponudnika internetnih storitev, da posredovalni strežnik (proksi) ne sprejema piškotkov pri HTTP preusmeritvah.
Kliknite tu, da se vrnete v Gmail. Znova se boste morali prijaviti v račun.
neres ::
Meni dela normalno. Katero verzijo imaš? "Identify as" je Opera ali kaj drugega (desni klik-> Edit site preferences)?
martincek1 ::
Hmmm...tudi meni se zadnje čase v Operi dogaja, da mi gmail kar nekaj "jamra pri odpiranju", ampak ponavadi po petih minutah pregovarjanja popusti.. Če se mi še kdaj to zgodi, bom napisal tudi kaj se izpiše, ponavadi tega sploh ne berem :)
Ponavadi mi pomaga, da: v google vpišem gmail, kliknem na zgornjem desnem delu Odjavi, potem še enkrat v google napišem gmail in se normalno prijavim(drugače še nisem ugotovil da bi šlo, nevem pa zakaj).
Do sedaj sem še vedno nekako uspel priti do pošte.., poizkusi s tem, nogoče bo šlo.
Ponavadi mi pomaga, da: v google vpišem gmail, kliknem na zgornjem desnem delu Odjavi, potem še enkrat v google napišem gmail in se normalno prijavim(drugače še nisem ugotovil da bi šlo, nevem pa zakaj).
Do sedaj sem še vedno nekako uspel priti do pošte.., poizkusi s tem, nogoče bo šlo.
Uporabnik ::
Verzija... pravi da je latest: Version 9.64
Hmm, zdej je pa potegnl. Prej pa nikaor, pa sem zapiral, odpiral. Čudo božje. Sicer pa ni med podprtimi brskljalniki kar se googla tiče.
Hmm, zdej je pa potegnl. Prej pa nikaor, pa sem zapiral, odpiral. Čudo božje. Sicer pa ni med podprtimi brskljalniki kar se googla tiče.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Uporabnik ()
yoco ::
Anyone?
Oprostite, kaže, da je prišlo do težav. Poskusite vstopiti v Gmail v enem od podprtih brskalnikov. Če se ta napaka prikazuje kljub temu, da uporabljate podprt brskalnik, predlagamo, da opozorite svojega ponudnika internetnih storitev, da posredovalni strežnik (proksi) ne sprejema piškotkov pri HTTP preusmeritvah.
Imam isti problem, samo da jaz uporabljam FF 3.6. Mogoce kdo ve kaj bi lahko bilo narobe? Sem že probal z novo instalacijo, pa ni nic pomagalo!
zee ::
Izklopi Google Labs.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
yoco ::
Kje pa to izklopim?
EDIT: Sem že vse imel izklopljeno, pa ni nič drugače!
EDIT: Sem že vse imel izklopljeno, pa ni nič drugače!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yoco ()
gorenjc ::
In kakšno napako javi FF po vpisu URl-ja mail.google.com?
Tole?
Tole?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail (Google) račun in prijavljenostOddelek: Pomoč in nasveti | 1314 (876) | Zvitor |
» | Vdor v android tablicoOddelek: Pomoč in nasveti | 7774 (6469) | All |
» | GmailOddelek: Pomoč in nasveti | 6214 (4425) | tattoo |
» | browser: glavno geslo za vsa ostala geslaOddelek: Pomoč in nasveti | 2081 (1927) | potepuh |
» | Gmail opozoriloOddelek: Pomoč in nasveti | 1886 (1175) | luka46 |