Forum » Zvok in slika » Problem s CANON S1
Problem s CANON S1
mfmschaser ::
Torej imam digitalni fotoaparat CANON S1 SI, imam ga že 3 leta in dela brez težav.
Danes pa se mu je zmešalo.
Prvo ga nisem mogel 1h prižgat. Nato mi je uspelo po enem času ga prižgat, ampak samo v camera mode, torej načinu za slikanje. Način za gledanje slik se sploh ne pižge. Vrteč gumb za izbiro načinov: portrait, landscape, custom, snemanje,..... tudi ne dela neglede na izbiro je vedno na custom ali pa Stitch-Assist pač da več slik skup narediš za 1 vekliko. Vglavnem skoraj vse tipke ne delajo kot bi mogle. naprimer smerne tipke ne delajo ampak se premikaš z tipkami za zoom. Nevem zgleda da se mu je system zjebal.
Probal sem:
-Vzel ven batarije, tudi po 1 dan sem ga brez pustil
-Vzel ven malo "bios ali kakor pač" batarijo
-Vzel ven kartico in vse možne kombinacije navedenih.
Prosim pomagajte mi.
LP, Marko
[Popravljen naslov. (naslednjič preberi Pravila na forumu!) podtalje]
Danes pa se mu je zmešalo.
Prvo ga nisem mogel 1h prižgat. Nato mi je uspelo po enem času ga prižgat, ampak samo v camera mode, torej načinu za slikanje. Način za gledanje slik se sploh ne pižge. Vrteč gumb za izbiro načinov: portrait, landscape, custom, snemanje,..... tudi ne dela neglede na izbiro je vedno na custom ali pa Stitch-Assist pač da več slik skup narediš za 1 vekliko. Vglavnem skoraj vse tipke ne delajo kot bi mogle. naprimer smerne tipke ne delajo ampak se premikaš z tipkami za zoom. Nevem zgleda da se mu je system zjebal.
Probal sem:
-Vzel ven batarije, tudi po 1 dan sem ga brez pustil
-Vzel ven malo "bios ali kakor pač" batarijo
-Vzel ven kartico in vse možne kombinacije navedenih.
Prosim pomagajte mi.
LP, Marko
[Popravljen naslov. (naslednjič preberi Pravila na forumu!) podtalje]
- spremenil: podtalje ()
mfmschaser ::
Nemorem, ker ko greš na canon stran moraš vpisant serijsko aparata, in ti pove kerega maš gor, in moj ima že najnovejšega. In potem mi sploh ne dovoli da bi potegnil dol da bi vsaj probal povozit prek obstoječega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne zažene (stuck on logo screen)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2004 (1812) | akulp |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 17847 (13970) | G_mAn |
» | Problem z ekranom Asus Pro52L Laptop!! Prosim za pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1092 (970) | solatko |
» | Toshiba wireless ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2908 (2420) | bobi1992 |
» | Tipkovnice - katero predlagate za dobro tipkanje!?Oddelek: Kaj kupiti | 2105 (1859) | ginekolog |