Forum » Loža » Tenis v Ljubljani
Tenis v Ljubljani
tx-z ::
Kje se da vse it igrat Tenis v Ljubljani - pa če obstaja kšna možnost da si tut tm lopar sposodš. Če se da zunanje igrišče, lahko pa tut notranje Kdo kej pozna to, tko da recimo igrišče za 1uro uzamš al pa kej
tx-z
- spremenilo: tx-z ()
kow ::
Igrišč je ogromno. Poleti IMHO nima smisla igrati v dvorani.
Verjetno ti ni vseeno v katerem delu Ljubljane igraš? Do sedaj sem igral na Svobodi, v Tivoliju, Hit Club (Fužine). V Tivoliju sta mi bila všeč ambient in lokacija, igrišča pa ne (orientacija in ograja okoli igrišč - žogica se odbije in zmoti drugi servis). V Hit Club-u sem zunaj igral samo enkrat in mi je bilo igrišče všeč, je pa res da sem imel zelo dober dan in nisem iskal napak:D Na Svobodi se včasih ni dalo rezervirati vnaprej, če nisi bil član, mislim, da se sedaj da. Dvakrat sem pozimi igral pri Breskvarju (dvorana) in je res dober občutek, ko prideš s peska na hitrejšo podlago.
Normalna cena za pesek poleti (za Ljubljano) je zame 5-6€/h. Lopar si sposodi od kakega znanca, verjetno pa si ga lahko tudi sposodiš na igrišču. Povprašaj jih vnaprej.
Verjetno ti ni vseeno v katerem delu Ljubljane igraš? Do sedaj sem igral na Svobodi, v Tivoliju, Hit Club (Fužine). V Tivoliju sta mi bila všeč ambient in lokacija, igrišča pa ne (orientacija in ograja okoli igrišč - žogica se odbije in zmoti drugi servis). V Hit Club-u sem zunaj igral samo enkrat in mi je bilo igrišče všeč, je pa res da sem imel zelo dober dan in nisem iskal napak:D Na Svobodi se včasih ni dalo rezervirati vnaprej, če nisi bil član, mislim, da se sedaj da. Dvakrat sem pozimi igral pri Breskvarju (dvorana) in je res dober občutek, ko prideš s peska na hitrejšo podlago.
Normalna cena za pesek poleti (za Ljubljano) je zame 5-6€/h. Lopar si sposodi od kakega znanca, verjetno pa si ga lahko tudi sposodiš na igrišču. Povprašaj jih vnaprej.
kow ::
Pravkar sem se "igral" z Google Earth-om in nasel pesceno igrisce za katerega prej nisem vedel. Igrisca iz pticje perspektive (razumljivo) odstopajo od okolice. Kako nisem na to pomislil ze prej?
foofighter ::
Mi lahko da kdo kakšne informacije iz prve roke glede dvoranskega tenisa v zimskem terminu v LJ. Tisto stran kjer je spisek vseh igrišč sem pogledal vendar ni gor nič uporabnih informacij. Slišal sem sicer da naj bi bila nekje v Šiški študentska ura okoli 7EUR. Na netu sem našel pa da imajo ponekod cene tud do 15EUR, kar se mi zdi absolutno predrago.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hobi šport v LjubljaniOddelek: Loža | 2248 (1708) | Jerry000 |
» | Rezervacija teniških igrišč - PHPOddelek: Programiranje | 1083 (792) | def0r |
» | [Fork] Golf v LipiciOddelek: Loža | 1943 (1634) | BluPhenix |
» | Slo-Tech Basketball :) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6637 (2929) | rap3r |