» »

Tenis v Ljubljani

Tenis v Ljubljani

tx-z ::

Kje se da vse it igrat Tenis v Ljubljani - pa če obstaja kšna možnost da si tut tm lopar sposodš. Če se da zunanje igrišče, lahko pa tut notranje ;) Kdo kej pozna to, tko da recimo igrišče za 1uro uzamš al pa kej :P
tx-z
  • spremenilo: tx-z ()

kow ::

Igrišč je ogromno. Poleti IMHO nima smisla igrati v dvorani.

Verjetno ti ni vseeno v katerem delu Ljubljane igraš? Do sedaj sem igral na Svobodi, v Tivoliju, Hit Club (Fužine). V Tivoliju sta mi bila všeč ambient in lokacija, igrišča pa ne (orientacija in ograja okoli igrišč - žogica se odbije in zmoti drugi servis). V Hit Club-u sem zunaj igral samo enkrat in mi je bilo igrišče všeč, je pa res da sem imel zelo dober dan in nisem iskal napak:D Na Svobodi se včasih ni dalo rezervirati vnaprej, če nisi bil član, mislim, da se sedaj da. Dvakrat sem pozimi igral pri Breskvarju (dvorana) in je res dober občutek, ko prideš s peska na hitrejšo podlago.

Normalna cena za pesek poleti (za Ljubljano) je zame 5-6€/h. Lopar si sposodi od kakega znanca, verjetno pa si ga lahko tudi sposodiš na igrišču. Povprašaj jih vnaprej.

kow ::

Pravkar sem se "igral" z Google Earth-om in nasel pesceno igrisce za katerega prej nisem vedel. Igrisca iz pticje perspektive (razumljivo) odstopajo od okolice. Kako nisem na to pomislil ze prej? :))

foofighter ::

Mi lahko da kdo kakšne informacije iz prve roke glede dvoranskega tenisa v zimskem terminu v LJ. Tisto stran kjer je spisek vseh igrišč sem pogledal vendar ni gor nič uporabnih informacij. Slišal sem sicer da naj bi bila nekje v Šiški študentska ura okoli 7EUR. Na netu sem našel pa da imajo ponekod cene tud do 15EUR, kar se mi zdi absolutno predrago.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hobi šport v Ljubljani

Oddelek: Loža
182119 (1579) Jerry000
»

Rezervacija teniških igrišč - PHP

Oddelek: Programiranje
51027 (736) def0r
»

[Fork] Golf v Lipici

Oddelek: Loža
211860 (1551) BluPhenix
»

Slo-Tech Basketball :) (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
786333 (2625) rap3r

Več podobnih tem