Forum » Programska oprema » Wordpress težava
Wordpress težava
LukaSLO ::
Prosil bi za pomoč pri eni težavi pri Wordpressu. Nameščen je popolnoma pravilno.
Namreč ko hočem naložite nekatere slike javi napako (ne pri vseh). Pri eni sliki je napisalo:
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 13056 bytes) in /home/lukarems/public_html/wp-admin/includes/image.php on line 147
Kakor sem se pozanimal naj bi bila težava v tem, da želi WP uporabiti več memorija za upload kot je dovoljeno v PHPju. Moral bi ustvariti neko datoteko php.ini in notri zapisati memory_limit = 50M (ali več) in uplodati.
To sem storil vendar ne pomaga. Pozna kdo kašno težavo.
Prosim za pomoč
Namreč ko hočem naložite nekatere slike javi napako (ne pri vseh). Pri eni sliki je napisalo:
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 13056 bytes) in /home/lukarems/public_html/wp-admin/includes/image.php on line 147
Kakor sem se pozanimal naj bi bila težava v tem, da želi WP uporabiti več memorija za upload kot je dovoljeno v PHPju. Moral bi ustvariti neko datoteko php.ini in notri zapisati memory_limit = 50M (ali več) in uplodati.
To sem storil vendar ne pomaga. Pozna kdo kašno težavo.
Prosim za pomoč
- spremenil: LukaSLO ()
bluefish ::
Moral bi ustvariti neko datoteko php.ini in notri zapisati memory_limit = 50M (ali več) in uplodati.Če gostuješ spletno stran, potem do php.ini itak nimaš dostopa in nima veze, če jo naložiš na server v tvojo "mapo".
Kaj pa piše v vrstici 147 omenjene datoteke?
LukaSLO ::
Moral bi ustvariti neko datoteko php.ini in notri zapisati memory_limit = 50M (ali več) in uplodati.Če gostuješ spletno stran, potem do php.ini itak nimaš dostopa in nima veze, če jo naložiš na server v tvojo "mapo".
Kaj pa piše v vrstici 147 omenjene datoteke?
v 147 vrstici piše:
($uploads = wp_upload_dir()) && false ===
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MySQL ProblemOddelek: Programiranje | 1129 (676) | Barcelinho |
» | Prenos WP bloga k drugem gostitelju, ni možna več prijavaOddelek: Izdelava spletišč | 1809 (1590) | marS |
» | PHP napakaOddelek: Izdelava spletišč | 1099 (955) | Nekdo386 |
» | PHP ne delaOddelek: Izdelava spletišč | 2285 (2040) | fx |
» | Nobena "kontaktna forma" ne dela.Oddelek: Izdelava spletišč | 874 (773) | pivmik |