Forum » Strojna oprema » trdi disk za prenosnik
trdi disk za prenosnik
Vanquish ::
mi je crknil. Gre se za HP notebook in hitachi trdi disk 7200 - IDE.
Dobil sem sicer 4200 identicna velikost iz drugega HP notebooka. Vse je identicno razen ene zadeve :\
Konbektorja sta ista, imata pa ravno na obratnih straneh "zobca", ki preprecujeta, da se disk napacno vstavi v vodilo. Ve mogoce kdo v cem je stvar, da podoben disk istega proizvajalca za isto firmo (HP) dela diske z razlicnimi konektorji?
lahko jaz s skalpelom enostavno odstranim te zobce in vtaknem disk noter?
Dobil sem sicer 4200 identicna velikost iz drugega HP notebooka. Vse je identicno razen ene zadeve :\
Konbektorja sta ista, imata pa ravno na obratnih straneh "zobca", ki preprecujeta, da se disk napacno vstavi v vodilo. Ve mogoce kdo v cem je stvar, da podoben disk istega proizvajalca za isto firmo (HP) dela diske z razlicnimi konektorji?
lahko jaz s skalpelom enostavno odstranim te zobce in vtaknem disk noter?
krneki007 ::
diski so vsi isti,ponavadi pa ima vsak prenosnik gor nataknjen še svoj tip adapterja/konektorja.Snami ta del iz svojega diska in ga daj na drugega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Acer cilja na vrhOddelek: Novice / Android | 4497 (3796) | zmaugy |
» | Bios na prenosnem računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 842 (744) | Pyr0Beast |
» | Lap top za zahtevno uporaboOddelek: Kaj kupiti | 1959 (1642) | SmeskoSnezak |
» | hp 6715b free dos – vrstni red inštaliranja driverjevOddelek: Pomoč in nasveti | 3648 (3329) | Constantine |
» | nov prenosnikOddelek: Operacijski sistemi | 878 (829) | mat3j0 |