» »

Naročilo iz Amerike - problem

Naročilo iz Amerike - problem

jELKO ::

Pozdravljeni.

Pred slabim mesecem sem naročil nekaj stvari iz Amerike in iz Track Package (www.FiftyOne.com) je razvidno, da naj bi stvar bila dostavljena 27.7.2009 - "In transit ti delivery office". V naslednji vrsti, z istim datomom, pa piše "Returned, incomplete address". Preveril sem naslov in je pravilen, le na zvoncu ni mojega priimka (na poštnem nabiralniku pa je) ker sem v najemniškem stanovanju.

A ima kdo izkušnje s tem, ker sem prvič naletel na tako situacijo. Koliko časa ostane pošta pri nas v Slo preden jo pošljejo nazaj? Kaj mi je narediti?
V primeru, da potuje že pošiljka nazaj v Ameriko a je možno, da dobim povrjeno vrednost naročenega blaga (plačal preko PayPala)?

Zdaj skočim še na pošto, da vidim, če majo kaj tam saj sem navedel lokalno pošto (1130).

Hvala, LP.
  • spremenil: jELKO ()

sand! ::

pošt a ostane približno 14 dni
d

jELKO ::

Bil na lokalni pošti, nič in so mi dali kontakt Poštnega centra-oddelek za paketno dostavo. Prijazen gospod mi razloži naj pokličem še na eno bližjo pošto in tudi tam nič. Kličem nazaj na centralno, da nimajo nikjer in mu posredujem CPxxx številko in počakam, da me pokličejo. Odgovor, številka ne obstaja in me vežejo na drugi oddelek. Razložim še temu gospodu in pravi, da je možno, da je pošljka že na poti nazaj v Ameriko.

Čudno se mi zdi, da pošiljka nebi čakala več kot 2 dni, če ni pravi naslov. Pri nas vem da je rok dviga 15dni, kako je s temi mednarodnimi nimam pojma.

Koristne informacije so več kot dobrodoške.

A kdo ve kako je potem z vračilom vrednosti naročenega blaga v primeru, da ga ne dobim?

Hvala, LP.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: jELKO ()

TOP ::

Če bi res bil poštar,oziroma tisti,ki dostavlja,bi sigurno dobil obvestilo.Paker ne glede od kod pride,čaka v SLO 15dni.Če bi tiga DHL,recimo dostavil,bi ti lih tako pustil obvestilo.Tukaj nekaj ne štima,če nisi dobil obvestila.Ker če tudi nimaš na zvoncu nič napisano.maš na nabiralniku,kar je dovolj.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pošta Slovenije - šalabajzerji (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8816558 (6629) dice7
»

Kam lahko podam pritožbo za Pošto Slovenije? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5715948 (9365) jocoj
»

DHL in dostava Pošte Slovenije (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9546940 (17781) uporabnik50
»

Pošta slovenije je "hitra" (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10623438 (13874) kixs
»

Dostavna služba TNT

Oddelek: Loža
197622 (4342) k4vz0024

Več podobnih tem