Forum » Omrežja in internet » servercic ...
servercic ...
Monster ::
ja neki sem gledal po forumu(iskanje) pa glih nisem nasu nevem kaj :)... no...
rad bi postavu en servercic naLINUXU, htttp, fpt in mail(pop3)... zadeva bomela stalen IP...
mogoce veste za kk dober tutorial... al pa how-to(tud bol mal nasel :( )...
hvala.
rad bi postavu en servercic naLINUXU, htttp, fpt in mail(pop3)... zadeva bomela stalen IP...
mogoce veste za kk dober tutorial... al pa how-to(tud bol mal nasel :( )...
hvala.
Ka zaboga...
Mickey North ::
Kokr bi Gandalfar reku:
http://www.google.com
Drugač pa maš tud v Linuxu poln tega sranja mal si Apache preber pa tko naprej...
http://www.google.com
Drugač pa maš tud v Linuxu poln tega sranja mal si Apache preber pa tko naprej...
Undercover Lamer
Roman ::
Fantje, zdej pa ze pretiravate s tem googlom. Stvar je res uporabna, ampak da je pa vsak odgovor GOOGLE!, to je pa mal prevec. Ker ce bi vse tam clovek najdu oz. znal najti, bi takili forumi sploh ne obstajali.
Zatorej: na googlu lahko najdem vec rezultatov kar se tice iskanja serverjev za linux. Glede na vase izkusnje pa me zanima, kateri je tisti pravi za omenjene zahtev. Potem pa bom odsurfal na google in tam poiskal how-to in vse ostalo.
brez zamere.
btw: apache je za www zakon, se bolj pa seka na linuxu
Zatorej: na googlu lahko najdem vec rezultatov kar se tice iskanja serverjev za linux. Glede na vase izkusnje pa me zanima, kateri je tisti pravi za omenjene zahtev. Potem pa bom odsurfal na google in tam poiskal how-to in vse ostalo.
brez zamere.
btw: apache je za www zakon, se bolj pa seka na linuxu
PaJo ::
Ja to z googlom folk res pretirava
Drugace pa je zelo uporabna stran za linux howtoje tale: www.linuxdoc.org
Tu si poisci vse zadeve kar jih rabis na linux in beri in beri. Pa seveda sprodi poiskusaj, seveda najprej doma, sele nato na internetu
Drugace pa je zelo uporabna stran za linux howtoje tale: www.linuxdoc.org
Tu si poisci vse zadeve kar jih rabis na linux in beri in beri. Pa seveda sprodi poiskusaj, seveda najprej doma, sele nato na internetu
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
StratOS ::
Veš kaj z googlom pa res ni nič narobe, zgleda da je narobe z tistim ki vtipkava vanj !
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
sm res ej :)... itak da sem dal googla cez po dolgem in pocez mogoce sem falil bistvene teme al kaj ka pa vem.. sm sem se obrno ko je verjetno ze marsikdo postavu server pa to pa bi lahka mal povedu... ce pa nezate to narest al pa ne vete kje je vam pa res ni treba takoj GOOGLE pisat... pač ne vete :)
lp...
lp...
Ka zaboga...
GregorM ::
http://www.google.com/linux
Išče samo "linux related" teme....
btw: Probal sem z vnosom "building a home server" in dobil kar lepo število zadetkov ter povezav na dotično temo...
ostane ti samo še RTFM !! :)
Lahko pa probas tudi z http://www.clarkconnect.org/
Lp,
GM
Išče samo "linux related" teme....
btw: Probal sem z vnosom "building a home server" in dobil kar lepo število zadetkov ter povezav na dotično temo...
ostane ti samo še RTFM !! :)
Lahko pa probas tudi z http://www.clarkconnect.org/
Lp,
GM
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GregorM ()
StratOS ::
Ja brat se jim ne da, to bo to, če pa takšne čudne vpise klofajo noter.
Read The Fuc**** Manual !!!
Google rocks !
Sam matkurjo ali eon ali najdi, .... si poglejte ter ostale, pol pa boste vidli da v googlu veliko več najdete !!!
P.S. : Priporočam tudi AllTheWeb !!!
Baje so sesuli tudi google ( po število iskanih straneh ) !!!
Tako, da se ne bomo tepli kdo in kako išče, treba znati iskati in iz celote najti bistvo
Moderatorji in ostali administratorji in ljudje ki iščejo podatke po netu bi po mojem imeli veliko manj dela oz nevšečnosti, če bi folk, ki sploh ne zna iskati vsaj malce naučili kako se išče !!
Read The Fuc**** Manual !!!
Google rocks !
Sam matkurjo ali eon ali najdi, .... si poglejte ter ostale, pol pa boste vidli da v googlu veliko več najdete !!!
P.S. : Priporočam tudi AllTheWeb !!!
Baje so sesuli tudi google ( po število iskanih straneh ) !!!
Tako, da se ne bomo tepli kdo in kako išče, treba znati iskati in iz celote najti bistvo
Moderatorji in ostali administratorji in ljudje ki iščejo podatke po netu bi po mojem imeli veliko manj dela oz nevšečnosti, če bi folk, ki sploh ne zna iskati vsaj malce naučili kako se išče !!
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
no tolko o pomoci :)... se sem SAM nasu ceprav je vzel ker neki cajta pa jebi ga... GOOGLE a ne :)).... okej neki sm ze skup spravo zdej p ae se zanima ker je najbolši pa freeware progmcek za FTP server.... pa MAIL.. (pa en spet z googlom please)... to verjetno veste se ste ze delal kej tazga..
lp
lp
Ka zaboga...
Gandalfar ::
ups .. linux
ne vem kaj sploh tolk kompliciras. Vse programe imas na cdju, ki je prisel zraven tvoje distribucije.. katero imas?
drugace pa za ftp: www.pureftpd.com - recimo kot primer
za mail pa imas postfix ali pa exim za imap pa pop3 mas kaksn wu-imap wu-pop3 itd.. sicer pa www.linuxdoc.org pa mas tam HOWTOje kako postavit te zadeve.
ne vem kaj sploh tolk kompliciras. Vse programe imas na cdju, ki je prisel zraven tvoje distribucije.. katero imas?
drugace pa za ftp: www.pureftpd.com - recimo kot primer
za mail pa imas postfix ali pa exim za imap pa pop3 mas kaksn wu-imap wu-pop3 itd.. sicer pa www.linuxdoc.org pa mas tam HOWTOje kako postavit te zadeve.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri Linux za strežnik??Oddelek: Operacijski sistemi | 1427 (1188) | segi |
» | web server ...Oddelek: Omrežja in internet | 705 (604) | webcreator |
» | Linux SuSe 7.3 .. HELPOddelek: Operacijski sistemi | 982 (848) | Santa |
» | Imeti svoj server....Oddelek: Omrežja in internet | 1463 (1198) | simon |
» | Kolk mocno masino za linux??Oddelek: Pomoč in nasveti | 900 (726) | Satelit |