Forum » Kaj kupiti » kera graficna ya divx gledat
kera graficna ya divx gledat
bale ::
mene pa zanima kero graficno mi priporocate za gledanje divx na tv zaslonov pa ce lahko v nizjem cenovnem rayredu
hvala za odgovor
hvala za odgovor
b ::
Jaz sem na rit padel ko sem si pod Linuxom koncno zrihtal TNT2 in poskusal z njo pogledat film. Poraba procesorja nekje na 30% (p3 550), brez take kartice (z eno cheap ATI) pa masina ni dovolj hitra. Kako je z windowsi pa ne vem.
lp,
Borut.
lp,
Borut.
matic ::
Jest sem tut kupu eno chip kartico z TV-out in to je bla tnt2 na PCIju! In dela... presenetljivo dobro!!! DiVX gledam zdej lepo na tvju slika je fulll lepo cista, full ima nastavitev (vse kar je potrebno)! Je pa na pII 350@392 in laufa brez zatiklaja!
Ma res dela super!
Ma res dela super!
bale ::
sam neki loki jast imam tud vodoja 3 2000 pa zal nima tv izhoda tko da mi prov nec ne pomaga. Poj me pa sam se zanima kero graficno mi pa priporocate se ya snemanje tv programa saj bo ta racunalnik prikloplen na tv in bo tudi kot digitalni videjorekorder
matic ::
Mah to se ti ne splaca razen ce imas kamero (analogno) in bi rad svoje vhs posnetke spravu na CDje (divxe,mpege..)
jenrej ::
Za gledanje Divx filmov ne rabiš nobene posebne grafične kartice, rabiš le procesor, ki je nakako hitrejši od 400Mhz (iz lastnih izkušenj).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zahteve za gledanje divx filmovOddelek: Strojna oprema | 3147 (1907) | Azrael |
» | Kakšna grafična kartica za gledanje DivXOddelek: Kaj kupiti | 907 (711) | Dr_M |
» | Grafična kartica, TV-out, katera??Oddelek: Kaj kupiti | 915 (791) | CaqKa |
» | Celeron 266, 96mb rama zadost za gledanje divx & xvid filmov ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1481 (1232) | mrTwelveTrees |
» | problem gledanja filmovOddelek: Zvok in slika | 778 (638) | roCkY |