Forum » Zvok in slika » problem gledanja filmov
problem gledanja filmov
TICKO ::
Mam problem imam celerona 600, 330 rama, 16gb disk od tega poln 15gb, nvida TNT2 M64 16mb in ne vem zakaj mi vedno steka ko gledam film (mislim ko ga hocem gledat) ne vem ali je vzrok ker imam prenabit disk????moj prijatelj ma 366 pa mu dela kul!!!LP.
SkIDiver ::
Ta grafa je čist podn za gledanje divxov. Ma bratranc pa mu šteka tudi jz mam pa 8 Mb ATI rage mobility pa mi isti filem dela gladko in brez težav.
kaj pa ce bi nvil mal graficno misli kak power strip al pa nvmax al pa kj takega???? a bi blo kj bols?pa ka se lahk naredim!
Tradewind ::
Sem imel pred pol leta skoraj isti sistem (256 rama, pa intela 366), pa mi je skoraj gladko šlo pri filmih.
S katerim progr. gledaš, če maš grafično navito jo probaj odvit (ker jaz nisem imel nič navito, pa je špilalo), pa v kerem sistemu si zaj (ME, XP, 2000....)?
Res pa je, moram še enkrat povedati, da ni šibalo optimalno, ampak še zmeraj sem lahko film gledal (mogoče 2x je pri filmu kje kaj zamudilo; mislim zvok/slika), aja, gledal sem z Bsplayer!
S katerim progr. gledaš, če maš grafično navito jo probaj odvit (ker jaz nisem imel nič navito, pa je špilalo), pa v kerem sistemu si zaj (ME, XP, 2000....)?
Res pa je, moram še enkrat povedati, da ni šibalo optimalno, ampak še zmeraj sem lahko film gledal (mogoče 2x je pri filmu kje kaj zamudilo; mislim zvok/slika), aja, gledal sem z Bsplayer!
DFI DK P45 - T2RS PLUS, INTEL Q8400, napajalnik 650W,
2X2giga ddr2 800mhz, Maxtor SATA 250GB 8MB,HITACHI 500GB 8MB,
XFX Alpha dog 8800GT 512mb rama
2X2giga ddr2 800mhz, Maxtor SATA 250GB 8MB,HITACHI 500GB 8MB,
XFX Alpha dog 8800GT 512mb rama
mam xp pa mi ze v xp bols dela kot v me ali 98!!gledam v rad lightu!! men pa ze na zacetku tk zaostaja! sam zanimivo je da naprimer nekateri filmi laufajo cist skoz gladko nekateri pa ubitacno zaostaja zvok al pa slika!! zdj sm mal navil graficno pa je ze bols! pa se ene nove kodeke sm dobu ! zdj je bols sam se usejen mal zabava!
roCkY ::
Če je sistem na meji in se film zatika precej pomaga zvišanje prioritete predvajalnika. Sevede pa je pol treba nehat šart po drugih aplikacijah ker rado kaj zmrzne posebej če se dvigne prioriteta na real time. V XP sem odpravu vsakršno najmanjše zatikanje (1024*786*32bit), ko je bil v računalniku celeron 566, GF2MX in 640 MB ram. Zapri vse aplikacije, ki niso nujne. Maš švoh grafko ampak bi moral it..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zahteve za gledanje divx filmovOddelek: Strojna oprema | 3149 (1909) | Azrael |
» | slika zaostaja za zvokomOddelek: Zvok in slika | 2120 (2018) | The B |
» | Problemi z grafično GAINWARD GF4 MX440 64MB????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1375 (1261) | Icely |
» | gledanje DivX filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 1908 (1087) | smash |
» | DivXOddelek: Pomoč in nasveti | 870 (694) | milosm |