Forum » Pomoč in nasveti » kako router povezati na wireless
kako router povezati na wireless
zajec12 ::
Lepo pozdravljeni,
mene pa zanima kako se povezati z routerjem na brezicno omrezje? V mojem primeru lovim odprto wireless omrezje imenovano Dlink-wireless (torej verjetno Dlinkov router) imam pa Asus 520gc, ki naj bi podpiral neke WDSje pa Bridge mode pa te stvari, a zal kot ne prevec izkusen uporabnik mi je to bolj ali manj spanska vas. Zelel bi da moj router sprejemal WAN z wireless-a in pac potem oddajal svoj mocnejsi signal ki bi ga lahko moj laptop z sibkim sprejemnikom sprejemal.
Ce bi mi znal kdo pomagat lepo prosim (=
mene pa zanima kako se povezati z routerjem na brezicno omrezje? V mojem primeru lovim odprto wireless omrezje imenovano Dlink-wireless (torej verjetno Dlinkov router) imam pa Asus 520gc, ki naj bi podpiral neke WDSje pa Bridge mode pa te stvari, a zal kot ne prevec izkusen uporabnik mi je to bolj ali manj spanska vas. Zelel bi da moj router sprejemal WAN z wireless-a in pac potem oddajal svoj mocnejsi signal ki bi ga lahko moj laptop z sibkim sprejemnikom sprejemal.
Ce bi mi znal kdo pomagat lepo prosim (=
blackbfm ::
Z originalnim firmwarom lahko načeloma spariš edino če imaš enak router..pri nekaterih vsaj znamko. To kar imaš ti v mislih bi šlo z DD-WRT firmwerom..tko na hitro kokr sm pogledu ga tvoj router podpira. Sam če se ti ne sanja dost ga itak ne boš znal nastavit.
http://www.dd-wrt.com
http://www.dd-wrt.com
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
trnvpeti ::
sparis lahko, ce tudi na dlink vneses mac adreso
drugace pa dva wireless routerja
en kot client, drugi pa naprej
drugace pa dva wireless routerja
en kot client, drugi pa naprej
KoMar- ::
Ja, načeloma je to isto kot odklenjena vhodna vrata od hiše... še vedno ne smeš not, čeprav so odklenjena...
trnvpeti ::
lahko je javno omrezje
ali pa od prijatelja
lahko testira
in kako bos mene kaznoval?
zaradi cesa me bos kaznoval?
pa kaksna je pravna podlaga kazni?
ali pa od prijatelja
lahko testira
in kako bos mene kaznoval?
zaradi cesa me bos kaznoval?
pa kaksna je pravna podlaga kazni?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nastavitev dodatnega routerja kot APOddelek: Pomoč in nasveti | 3460 (3073) | Selotejp |
» | TP-Link TL-WR941ND ali Linksys WRT54GLOddelek: Kaj kupiti | 3886 (2784) | andrej_andro |
» | Za vse tiste, ki ne veste kaj je to WDS ...Oddelek: Omrežja in internet | 5992 (3375) | Malajlo |
» | Deljenje internetne povezave 250m dalečOddelek: Omrežja in internet | 2804 (1650) | Pyr0Beast |
» | Nakup Ruterja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13102 (9700) | Pyr0Beast |