Forum » Strojna oprema » acer 5920g in problem s polnilcem in zagonom
acer 5920g in problem s polnilcem in zagonom
mazy ::
Pozdravljeni!
že kar dolgo nisem pisal po tem forumu, kar pomeni, da že lep čas nisem imel problemov ampak so se zopet sedaj pojavili.
Pred časom mi je crknil original polnilec za omenjeni laptop, kupil sem univerzalnega, ta je služil do par dni nazaj, ko se je v konektorju ki gre v laptopa pojavil nek stik, stvar je zašmelcala in polnilec od takrat ne dela. opazil sem da je takrat crknila tudi usb miš (miš dejansko dela le na tistem računalniku ne torej nek problem z usbji). stvar sem ugasnil in čakal. prižgal sem ga še enkrat kasneje na baterijo in je delalo vse. danes sem dobil nov polnilec, priključim in vklopim, normalni zagon v visto ne dela, ok grem v safemode, pri crcdisk.sys se ustavi, čez minutko pride bluescreen unbootable bla bla...
torej disk je nebootable, kako lahko rešim stvar razen z formatom?
hvala, lp
že kar dolgo nisem pisal po tem forumu, kar pomeni, da že lep čas nisem imel problemov ampak so se zopet sedaj pojavili.
Pred časom mi je crknil original polnilec za omenjeni laptop, kupil sem univerzalnega, ta je služil do par dni nazaj, ko se je v konektorju ki gre v laptopa pojavil nek stik, stvar je zašmelcala in polnilec od takrat ne dela. opazil sem da je takrat crknila tudi usb miš (miš dejansko dela le na tistem računalniku ne torej nek problem z usbji). stvar sem ugasnil in čakal. prižgal sem ga še enkrat kasneje na baterijo in je delalo vse. danes sem dobil nov polnilec, priključim in vklopim, normalni zagon v visto ne dela, ok grem v safemode, pri crcdisk.sys se ustavi, čez minutko pride bluescreen unbootable bla bla...
torej disk je nebootable, kako lahko rešim stvar razen z formatom?
hvala, lp
mazy ::
sem dal noter dvd od viste in zagnal, nalaga en cajt, pokaže se črn screen in miška, lahko jo premikam, en čas še mleje disk pol pa crkne tak da to nebo šlo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero brezžično miško kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 29184 (10791) | Kayzon |
» | Reset biosOddelek: Pomoč in nasveti | 1802 (1386) | DeeCoy |
» | baterija se ne polniOddelek: Strojna oprema | 19693 (7129) | specing |
» | V premislek pred nakupom novega prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 7873 (6092) | zmaugy |
» | Nova anketa: Koliko ste odšteli za tipkovnico in miško s podlogo? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 7691 (6343) | specterss |