Forum » Pomoč in nasveti » bluetooth golnilniki
bluetooth golnilniki
alexxxx ::
Lep pozdrav
Imam usb adapter za bluetooth ki mi je nekaj časa ležal v omari, sedaj pa nevem kako dobiti golnilnike, ohišja od adapterja več ni, prav tako nimam dokumentacije oz namestitvenega cd-ja.
Zanima me če je kdo zasledil na internetu kakšen bluetooth driver pack (jas osebno ga ne najdem), oz ve kdo za kakšen program ki bi mi ugotovil proizvajalca bluetooth naprave?
Ps: na sami bluetooth napravi ne piše proizvajalca, le ime čipa.
edit: os: win xp pro sp3
lp sandi
Imam usb adapter za bluetooth ki mi je nekaj časa ležal v omari, sedaj pa nevem kako dobiti golnilnike, ohišja od adapterja več ni, prav tako nimam dokumentacije oz namestitvenega cd-ja.
Zanima me če je kdo zasledil na internetu kakšen bluetooth driver pack (jas osebno ga ne najdem), oz ve kdo za kakšen program ki bi mi ugotovil proizvajalca bluetooth naprave?
Ps: na sami bluetooth napravi ne piše proizvajalca, le ime čipa.
edit: os: win xp pro sp3
lp sandi
- spremenilo: alexxxx ()
duff ::
poglej ko priklopiš adapter v PC v computer management. Imel ga boš kot unknown device verjetno. Daj priprietes nanj, details in tam boš videl neke oznake. (BTH/XXXXX). To daj v google in provaj ugotoviti z brskanjem po net-u, za katero napravo gre. Sam sem tako našel že kar nekaj driverjev, za katere se mi ni sanjalo kaj rabim.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Zelo visoka poraba CPU (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10264 (9013) | krneki0001 |
| » | Win XP SP2 in bluetoothOddelek: Mobilne tehnologije | 2847 (2506) | harvey |
| » | BluetoothOddelek: Programska oprema | 1714 (1650) | harvey |
| » | Kateri BLUETOOTH usb adapterOddelek: Mobilne tehnologije | 1582 (1502) | |C-erd-o| |