Forum » Loža » Menjava denarja, € v HRK
Menjava denarja, € v HRK
Slovencelj ::
Živjo,
odpravljamo se na morje in zanima me, kje bi bilo moč dobiti boljši menjalni tečaj za nakup hrvaških Kun?
Jaz razmišljam takole: Na Hrvašekm imajo več Kun in manj Bruseljčanov, zato bi tam znal dobiti boljši tečaj, imam prav?
Če pa se že odločim za menjavo v Sloveniji, kje bi se pri nas dalo dobiti najboljši tečaj?
Hvala vam za pomoč!
odpravljamo se na morje in zanima me, kje bi bilo moč dobiti boljši menjalni tečaj za nakup hrvaških Kun?
Jaz razmišljam takole: Na Hrvašekm imajo več Kun in manj Bruseljčanov, zato bi tam znal dobiti boljši tečaj, imam prav?
Če pa se že odločim za menjavo v Sloveniji, kje bi se pri nas dalo dobiti najboljši tečaj?
Hvala vam za pomoč!
- premaknilo iz Problemi človeštva: jype ()
steev ::
Če že menjaš, menjaj na Hrvaškem. Drugače pa tam obstajajo bankomati, da ne nosiš preveč denarja s seboj.
:|
fosil ::
Po mojih izkušnjah je boljš menjat v SLO.
Kot prvič je dobro da že imaš pri sebi denar, sicer te že na cestnini oberejo če plačuješ v evrih.
In ko prideš tja ti ne bo prva skrb iskanje menjalnice.
Poleg tega menjalnice v turističnih krajih pogosto nimajo najboljšega tečaja, banke ti pa rade zaračunajo provizijo.
Kot prvič je dobro da že imaš pri sebi denar, sicer te že na cestnini oberejo če plačuješ v evrih.
In ko prideš tja ti ne bo prva skrb iskanje menjalnice.
Poleg tega menjalnice v turističnih krajih pogosto nimajo najboljšega tečaja, banke ti pa rade zaračunajo provizijo.
Tako je!
TekO ::
Tu gledam Abanka, Celjska banka imata okoli 7,25 HRK/€, NLB malo slabše. Jaz sem imel na Hrvaškem na Pagu tečaj 7,23 HRK/€ tako, da neke velike razlike ni. Pa sem šel v prvo menjalnico, ki sem jo videl.
Je šel pa kolega tam pred mejo s hrvaško menjati in je dobil v menjalnici tečaj po 7,0 kar se pa že pozna..tako da čisto odvisno.
Pač gledaš, da je nekje od 7,20 naprej in to je to.
Je šel pa kolega tam pred mejo s hrvaško menjati in je dobil v menjalnici tečaj po 7,0 kar se pa že pozna..tako da čisto odvisno.
Pač gledaš, da je nekje od 7,20 naprej in to je to.
Ideas are bulletproof.
bond007 ::
Dvigneš na bankomatu na hrvaškem... upošteva se srednji tečaj, sicer plačaš nekaj malega provizije ... mislim cca 1€ za dvig do 120€ oz1% nad temi zneski. Večjih razlik pa ni ..se ne splača obremenjevat, ker ne prišparaš nič!
DOOM_er ::
smo bli u dubrovniku je bla baba v menjalnici ko mi hotla glih da ne 1:1 menat, pras*ca
Robots will steal your job. But that's OK
Hebiga ::
Menjaj v Fini, jaz sem tam menjavala EUR in je bilo ugodnejše kot npr. v Ljubljanski banki (menjala na isti dan v SLO in na HR).
LP
LP
RejZoR ::
Ne vem zakaj smo pred časom vedno našli menjalnice brez provizije. Si dal dinar in dobil kune brez stroškov.
Razen če se je v kratkem (leto ali dve) kaj spremenilo okoli tega...
Razen če se je v kratkem (leto ali dve) kaj spremenilo okoli tega...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
z3ro ::
Pri nas na šihtu menjamo 7,65hrk/€ :DD razvno prejšnji teden zamenjal 1000 kun. Vendar si tam menjamo lahko le zaposleni, drugače šefica ne dovoli :D
St235 ::
velike razlike ni, sam mej vsaj za bencin in cestnine sabo v kunah ali pa kartico. Ker če boš hotel v evrih plačat te bodo oskubli do konca.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj naj izberem?Oddelek: Loža | 1214 (684) | koyotee |
» | Menjalni Tecaji Euri v Kune.Oddelek: Loža | 7101 (4901) | OvCa77 |
» | Dvig kun na hrvaškem bankomatu (Banka koper)Oddelek: Loža | 7352 (6723) | Tarzan |
» | Menjava evrov v kuneOddelek: Loža | 3714 (3441) | St235 |
» | Kupit kune ali dvignit na bankomatu?Oddelek: Loža | 5786 (5525) | Fizikalko |