Forum » Omrežja in internet » Povezava do routerja a ne do interneta na visti
Povezava do routerja a ne do interneta na visti
Dodge ::
Pozdravljeni, saj vem pač OS na katerem imam težavo je windows Vista home edititon SP1, pa vseeno.
Težava, ki jo imam je v povezavi z mrežo. Brezžična povezava se poveže do routerja, vendar pa ne tudi do interneta.
Poskusil sem veliko malih trikov kot je icponfig /release(renew), potem flushdns itd. vendar pa zadeva ne gre naprej. Poskusil sem tudi disable/enable mrežno kartico, trik dva v registru, pa še vedno nič, še vedno pridem samo do routerja, naprej pa ne.
To se dogaja samo na tem računalniku, imam namreč tudi še en prenosnik, prav tako z visto, kjer vse deluje brez problemov.
Poskusil sem skoraj svega in svašta (tudi fiksni vnos ip naslova, pa nič), lokalno se povežem, samo ip-ja ne dobim.
Čuden pojav ko sto hudičev, tako da se za morebitne nasvete in pomoč že v naprej zahvaljujem.
Lp.
Težava, ki jo imam je v povezavi z mrežo. Brezžična povezava se poveže do routerja, vendar pa ne tudi do interneta.
Poskusil sem veliko malih trikov kot je icponfig /release(renew), potem flushdns itd. vendar pa zadeva ne gre naprej. Poskusil sem tudi disable/enable mrežno kartico, trik dva v registru, pa še vedno nič, še vedno pridem samo do routerja, naprej pa ne.
To se dogaja samo na tem računalniku, imam namreč tudi še en prenosnik, prav tako z visto, kjer vse deluje brez problemov.
Poskusil sem skoraj svega in svašta (tudi fiksni vnos ip naslova, pa nič), lokalno se povežem, samo ip-ja ne dobim.
Čuden pojav ko sto hudičev, tako da se za morebitne nasvete in pomoč že v naprej zahvaljujem.
Lp.
Lep pozdrav , A.Š.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
MIHAc27 ::
Imaš pod nastavitvami mrežne kartice vklopljen IPv6? Če je odkljukaj... pa mogoče shodi.
Pa Firewall preveri če imaš kak vklopljen...
Pa Firewall preveri če imaš kak vklopljen...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dostopit do routerja TPlink TL-WR741NDOddelek: Pomoč in nasveti | 1710 (1566) | rdecaluc |
» | Težave v internetni povezavi - DNSOddelek: Omrežja in internet | 1189 (1141) | Malajlo |
» | LAN - ob zagonu win7 internet ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2294 (2115) | M&M |
» | Čudno obnašanje uTorrenta in odpiranje portov ( slab prenos )Oddelek: Programska oprema | 2772 (2600) | blackbfm |
» | kako nastaviti internet wlanOddelek: Omrežja in internet | 3840 (3529) | -ziga- |