Forum » Pomoč in nasveti » Epson stylus DX5050
Epson stylus DX5050
Baćjeee ::
Zdravo,
mene pa zanima zakaj printer epson stylus dx5050 ne more printati npr. če je ena kartuša prazna. npr. pri vseh drugih printerjih, ki sem jih imel, sem lahko printal tudi če je bila barvna kartuša prazna, pri tem pa je tako, da ima 4 kartuše in čim je ena prazna ne morem nikakor printati tudi če nastavim samo na črno.
mene pa zanima zakaj printer epson stylus dx5050 ne more printati npr. če je ena kartuša prazna. npr. pri vseh drugih printerjih, ki sem jih imel, sem lahko printal tudi če je bila barvna kartuša prazna, pri tem pa je tako, da ima 4 kartuše in čim je ena prazna ne morem nikakor printati tudi če nastavim samo na črno.
Bahti ::
Je kdo inštaliral ta tiskalnik na windows 7,ker gonilnikov preprosto ni drugi pa ne delujejo,naprave preprosto ne zazna
Betzy ::
Nekateri printerji ne printajo če je vsaj ena od kartuš prazna...nič razen nakup nove žal ne pomaga pri tem problemu.
Lp
Lp
iSink ::
Jaz mam isti tiskalnik in mi dela na WIn 7 OK....samo bi vprašal če se da za ta tiskalnik kupiti kartuša, ki se da ponovno napolniti??...in kje se da taka kupiti??...in kje se da taka kupiti??....LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iSink ()
ttommy ::
Mene pa zanima, če je kdo ugotovil, kako printati s samo črno barvo, če so ostale 3 prazne?
Gamer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Epsonov tiskalnik zavrže 20 odstotkov črnila (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 38005 (28653) | Tomi |
» | ali mora imeti tiskalnik vse barve?Oddelek: Pomoč in nasveti | 9016 (8400) | Brane22 |
» | NAKUP TISKALNIKAOddelek: Pomoč in nasveti | 6231 (5927) | kixs |
» | Epson in "prazne" kartušeOddelek: Pomoč in nasveti | 3162 (2544) | janjaaaa |
» | Cheap-Ass tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3921 (3345) | TheJack |