Forum » Strojna oprema » Intel DP45SG. NI SLIKE! :( ?
Intel DP45SG. NI SLIKE! :( ?
White&Nerdy ::
Torej. Dons sem šraufal računalnike. Fotr pa to plato, pa sem mu not dal Q6700 pa ko sem prižgal, nobene slike. Dal notr GTX295, modra lučka ni svetila torej, ni povezave z monitorjem. Mislim wtf, zdaj sem CPU pokvaril al kaj?? Prejle je še na P5Q Deluxe delal.
Res je da se je med nošnjo tega težkega komp nek jumper oz. bridge dol padel (na CMOS pin-ih je isti..). Ampak ne vem od kod bi lahko prišel. Jumper ni fiksen, se ga da bp dol vzet tak da se ni nič strlo. Vse probal razen PSU pa plate.. PSU je pomoje bil dober ker je na GTX295 svetila tudi zelena lučka kar pomeni da dobiva dovolj štroma (on ma HD4850). Dobr, zamenjam plato z mojo P5Q Deluxe.. DELA (sicer sem najprej pozabu baterijo not dat, ampak dela zdaj).
Intel plata ni več v garanciji. Proc pa tudi dela. PSU tako zgleda da tudi OK. Zdaj edino če bi še 2GB Corsair RAM-a naenkrat ornk odpovedalo. Bom še to tudi sprobal v moji AMD kišti, sam da plato dobim..
Torej. Ve kdo od kod bi lahko prišel tisti jumper oz nek bridge med dvema pin-oma na konektorjih, ali ma kak drug predlog??
LP!, pa prosim za kej pametne pomoči..
Res je da se je med nošnjo tega težkega komp nek jumper oz. bridge dol padel (na CMOS pin-ih je isti..). Ampak ne vem od kod bi lahko prišel. Jumper ni fiksen, se ga da bp dol vzet tak da se ni nič strlo. Vse probal razen PSU pa plate.. PSU je pomoje bil dober ker je na GTX295 svetila tudi zelena lučka kar pomeni da dobiva dovolj štroma (on ma HD4850). Dobr, zamenjam plato z mojo P5Q Deluxe.. DELA (sicer sem najprej pozabu baterijo not dat, ampak dela zdaj).
Intel plata ni več v garanciji. Proc pa tudi dela. PSU tako zgleda da tudi OK. Zdaj edino če bi še 2GB Corsair RAM-a naenkrat ornk odpovedalo. Bom še to tudi sprobal v moji AMD kišti, sam da plato dobim..
Torej. Ve kdo od kod bi lahko prišel tisti jumper oz nek bridge med dvema pin-oma na konektorjih, ali ma kak drug predlog??
LP!, pa prosim za kej pametne pomoči..
White&Nerdy ::
Gledal povsod slike, pa se vidita samo tista 2 ki sta (še) gor..
Ne vem od kod je to padlo, ampak od nekje je!
Ne vem od kod je to padlo, ampak od nekje je!
eDDi ::
poslikaj malo, označi kje imaš jumperja, pa ti lahko probam pomagat. ali pa če lahko kje dobiš isto plato za pogledat. možnost je tudi, da rami in plata niso kompatibilni.
333333 ::
CPU c2d 775 zelo zelo težko pokvariš, skuriš... oz če se že pojavi kje kak defekten je to skoraj da fenomen :)
Mogoče je problem v biosu, verzija 0073 podpira ta q6700 , maš to verzijo?
Pa kak intel ni v gar, nima 3 leta gar?
Mogoče je problem v biosu, verzija 0073 podpira ta q6700 , maš to verzijo?
Pa kak intel ni v gar, nima 3 leta gar?
Spiritual
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 333333 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup računalnika za najnovejše igre (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 12740 (7357) | Mentalist |
» | OC : intel E2140 1.6 GHzOddelek: Navijanje | 3113 (2702) | urbyluzar |
» | kateri procesorOddelek: Kaj kupiti | 1435 (1036) | Meizu |
» | Kateri 1000W napajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1884 (1393) | Dr_M |
» | nov comp. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8046 (5993) | Meizu |