Forum » Sedem umetnosti » linki za filmofile
linki za filmofile
VonGriffin ::
Ok, iščem kakšne dobre povezave, kjer bi našel čim več pametnih podatkov o filmih, top listo, ocene,,,,mogoče kakšno povezava za info anime (filmi, OVA)
Gandalfar ::
google.
Sicer pa Anime Web Turnpike . Tu imas ogromno podatkov. Najvec podatkov o serijah/filmih/ovah bos nasel na fan sajtih. Za vsako serijo bos verjetno rabil svojo specializirano stran.
Jaz osebno iscem informacije o konktretnem animeju tako, da napisem njegovo ime v google in hop, gremo pregledovat rezultate. (poskusi z angl. in orig japonskim imenom, ce ti prvi ne da dobrih rezultatov)
Sicer pa Anime Web Turnpike . Tu imas ogromno podatkov. Najvec podatkov o serijah/filmih/ovah bos nasel na fan sajtih. Za vsako serijo bos verjetno rabil svojo specializirano stran.
Jaz osebno iscem informacije o konktretnem animeju tako, da napisem njegovo ime v google in hop, gremo pregledovat rezultate. (poskusi z angl. in orig japonskim imenom, ce ti prvi ne da dobrih rezultatov)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Shingeki no kyojin - Attack on Titan (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 17268 (6882) | yoco |
» | Kill Bill (Ubila bom Billa) (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 7298 (3138) | hojnikb |
» | Kateri anime mi priporočate? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 15561 (7331) | predi |
» | Ghost in the Shell (2017) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 28253 (21145) | bambam20 |
» | Hitri in drzni 5, Dexter in Crysis 2 prvaki torrentov leta 2011Oddelek: Novice / Ostale najave | 15600 (13396) | Jst |