Forum » Hlajenje in modifikacije » Matejev šaltar
Matejev šaltar
MAX34216 ::
Pred nekaj dnevi sem opazil test Matejevi šalterji by Luni. Zanima me, če se jih še da dobit, ker je tega odkar je bil test napisan že 2 leti.
Mi lahko pomagate pri izbiri, katere ventilatorje naj kupim, da jih bom dal na ohišje. Načrtujem 4, vsakega z ene strani, enega spredaj in enega na vrhu.
Mi lahko pomagate pri izbiri, katere ventilatorje naj kupim, da jih bom dal na ohišje. Načrtujem 4, vsakega z ene strani, enega spredaj in enega na vrhu.
msmiha ::
Naredi si jih sam saj jih ni težko. Lahko pa ti jih naredim tudi jaz. Al pa Matej če ma kaj cajta.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Sergio ::
mate@gimb.org je njegov mail. še vedno jih dela.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Sergio ::
ni za kej
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail kako dovoliti "low port" maile.Oddelek: Informacijska varnost | 2313 (1289) | poweroff |
» | Okužen mail naslov, vse gre v neželjeno poštoOddelek: Omrežja in internet | 1399 (1089) | NoName |
» | KTC PQ-PlusOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1159 (939) | OwcA |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17194 (17194) | Bakunin |
» | Odstranitev narekovajev pri posiljanju maila v PHP?Oddelek: Izdelava spletišč | 1737 (1675) | poweroff |