» »

Gmail kako dovoliti "low port" maile.

Gmail kako dovoliti "low port" maile.

meuludine ::

Pozdravljeni. Ali je tukaj kdo kateri se spozna na gmail in varnost. Rad bi spravil na določeni gmail račun (oziroma če obstaja opcija bi lahko naredil novi gmail račun) maile kateri prihajajo po niskem portu, 465, če imam prav port 465 uporablja ssl security. Imam na sumu, oziroma sem kar prepričan da gmail vse te "lowport-spam" maile avtomatsko prefiltrira in izloči še predno prispejo na željeni nalsov. Neke osnovne nastavitve sem že prečekiral kot so "allow less secure apps access" pa ni pomagalo. Nekaj sem v preteklosti že sčaral pa je, za silo delovalo, pa se več ne spomnim, kako in kaj.

Vprašanje je kako spraviti določene maile, kateri pridejo/prispejo po portu 465, na željeni gmail naslov. So v gmailu kake "skrite nastavitve", ali kaj podobnega, kar se da izklopiti.

Hvala za odziv.

Ales ::

Port 465 je standarden port za SMTP z uporabo SSL. Ni noben poseben "low" port ali spam port, s spamom ima toliko veze, kot ima naveden kuhinjski nož z umorom.

Svetujem ti, da nam opišeš kaj točno bi rad dosegel in ti bo kdo morda lažje pomagal. Če prav razumem, imaš lasten Gmail račun in bi rad vanj skopiral obstoječe maile iz nekega drugega tvojega računa oz. iz tvojega lokalnega računalnika?

meuludine ::

Ok, hvala za obrazlago. Da razložim situacijo. Na testni mašini imam keylogger, kateri bi moral, na določeni mail posiljati, določene željene podatke, nič velikega, v osnovi samo txt, jpg,+ še neke male bedarije. Če opravim keyloggerjev "test", dobim na mail ta test od keyloggerja, kar mi da vedeti, da načeloma pošiljanje podatkov oz komunikacija med keyloggerjem ter gmailom mora delovati. Vendar takoj ko naredim remote instalacijo (se pravi kot keylogger, kateri se ob odprtju razpakira, na določeno mesto, in zacne posiljati podatke), na mail ne dobivam, podatkov. Na testni mašini ni antivirusnega programa, "microsoftova zaščita" je izklopljena oz naštimana na low, Keylogger je originalni, z plačano licenco. Do sedaj sem imel skozi na sumu, da ima gmail kake filtre, in mi to kar pošlje keylogger, avtomatsko zbriše?

Če se komu kaj sanja, sem vesel vsake informacije oz obrazlage.

Hvala, lep pozdrav.

Zgodovina sprememb…

rokp ::

A "test" in "remote instalacija" je na isti masini?

meuludine ::

da na isti mašini, Test lahko opraviš že med samo kreacijo remote instaliceje keyloggerja. sepravi tako nekako.
 test

test


Kot je iz slike razvidno, "delivery test" prispe do vnešenega maila, ko pa kreiras keylogger, ga zaženeš pa na mail ne prispe nič. Edino, kar mi je uspelo, je to, da če na tej testni mašini naredim inštalacijo samega programa (se pravi ne kot remote instalacijo, ampak kot program, ga registremam) pa mu unesem željeni mail, v tem primeru dobivam podatke, pa še to sem se v preteklosti moral igrati nekaj z Gmailom.

Naj pa povem, da je v preteklosti zadeva že funkcionerala brez problema.
Tako nekako, izgleda, ko deluje. https://imgur.com/a/hyoXn3B

Zgodovina sprememb…

rokp ::

Ce je na isti masini, potem vidim samo ti dve moznosti:
- program ima bug (=tezi supportu, ce imas kupljeno)
- ko instalacijo pozenes na drugacen nacin, jo nek proces prestreze in onemogoci

Goran's Blog ::

Na gmailu imaš vklopljeno Omogočanje manj varnih aplikacij ?

meuludine ::

Sem precekiral pa imam vklopljeno omogočanje manj varnih aplikacij. Sem pa našel drugo zadevo, tiso kar sem v preteklosti naredil, da je delovalo, vsaj v tej meri, da sem od samega programa dobival podatke na mail, samo remote instalacija pa se vedno ni delovala. "Unlock Gmail for a New Email Program or Service" se pravi tole https://accounts.google.com/DisplayUnlo...

Tako da sumim, da sam program nima nekih bugov, saj je v preteklosti že deloval bp. Sumim da ima gmail samo v ozadju kake zascite filtre...

Ales ::

Kako ta program pošilja sporočila? Vpišeš vanj SMTP strežnik, uporabniško ime in geslo, potem pa pošilja preko njega? Ali vpišeš samo e-mail naslov, na katerega pošilja?

Gmail ima kar precej omejitev, filtrira prepoznan spam, blokira glede na količino poslanih sporočil in na pogostost pošiljanja.

Mikrohard ::

Kot so te že vprašali... bistveno je tukaj, kako pošiljaš e-maile. Jaz sumim, da ISP blokira pošiljanje tvojih mailov (spam protection).

AndrejO ::

meuludine je izjavil:

Vprašanje je kako spraviti določene maile, kateri pridejo/prispejo po portu 465, na željeni gmail naslov. So v gmailu kake "skrite nastavitve", ali kaj podobnega, kar se da izklopiti.

25 in 465 (smtp in smtps) sta praviloma filtrirana.

Končnu uporabniki morajo uporabljati 587 (submission).

meuludine ::

posilja tako, da uneses mail, ter svoje geslo od maila, nastavis SMTP server, port, ter security(tu imaš 3 opcje: none, SSL, TLS) intervali so poljubni kakor jih nastaviš. Imel sem jih nastimano na 5 min.

Lahko bi probal izbrati tudi kaki 2gi mail, probal sem se hotmail, pa je isto. Mogoče če bi naredil mail na kaki x/y strani, katera nima toliko varnosti...
 takole

takole

A_A ::

Pri teh programčkih je najbolj zanimivo, da ti vneseš na kateri mail naj pošlje, ne veš pa v resnici kam drugam še to vse pošilja :) poleg tega pa namen tega kar ti delaš.. :)

meuludine ::

A_A je izjavil:

Pri teh programčkih je najbolj zanimivo, da ti vneseš na kateri mail naj pošlje, ne veš pa v resnici kam drugam še to vse pošilja :) poleg tega pa namen tega kar ti delaš.. :)


Se popolnima strinjam, kaj se dejansko v ozadju dogaja je skrivnost. Samo če tako gledaš na svari, potlej si lahko v skrbeh, že zaradi čisto vsakdanjih stvareh. Primer, kolikokrat si šel recimo na partis pa potegnil dol kaki špil, ali pa bodisi program/film/musko. Ne vem, težko si zamislim osebo katera ima čisto vse programe, filme, musko, igrice, na domačem računalniku kupljene od proizvajalcev. In skoraj vsako sranje na torrentih ima kaki crack ali pa keygen, oz je dovolj že obična beležnica z "aktivacijsko kodo" ali pa mp3 komad ali pa film. Pa ti usi troblajao "nahh samo izklopi antivirus to je za to, ker ker zazana fake virus itd" Sej v ozadju ti ne veš kaj je dejanski pomen tega "cracka", ki si ga zlovdal za nek program. lahko, da se v njemu skriva spisana še kaka koda, ala keylogger pa ti podatki grejo papa. Ti si pa ceu veseu k si aktiviru nek program a v ozadju ti pa grejo padatki do čunga lunga oseb. Da Neko datoteko skombajnaš u 2go datoteko, ne rabiš raketne znanosti, choo choo gres na torrent zlovdaš film/musko odpreš opa v ozadju se ti razpakira še virus ne da bi vedel, pa si tam. Opaziš pa itak ne ker je nek film velik 2Gb, virus pa nekaj Kb...

Čemu je namen, nam pa da vedeti že zvrst programa. Tako da ni ravno neka skrivnost. Gre se pa za isti princip kot recimo konopljina semena, ali pa razni bongi. V trgovini se smejo semena prodajati za "zbirateljske naneme". In kle se človek praša Kateri hašišar bo pa res kupu semena za "zbirateljske namene":D Namen bonga je "uradno" tudi za kajenje tobačnih izdelkov, pa grem stavit da bong tobaka še vidu ni. prej bi v bogn prletela kaka redka psihoaktivna substanca koker pa tobak. :D

Mikrohard ::

Torej želiš nekomu brez njegove vednosti na računalnik naložiti keylogger, da ga boš nadziral... sedaj pa tukaj na forumu sprašuješ, zakaj ti stvar ne deluje. Še dobro, da ima tvoja tarča očitno dovolj dober security (bodisi na sistemu, ali pri ISP-ju), da stvar ne deluje.

meuludine ::

mislim, da lahko moderatorji zaprejo temo, ker nima več smisla. ;) (sem zvedel, kar me je zanimalo, če koga znima kaka informacija na to tematiko, lahko poslje privat, drugače pa se z moje strani lahko zapre). Ker se bo tematika v samem nadaljevanju sprevgla v navadno kreganje, kar sem nekako tudi pricakoval. (je bilo samo prašanje časa)

Hvala vsem za predloge/mnenja, Lep pozdrav. 8-)

Ales ::

Nehala je imeti smisel že ko si zablodil o slepem poganjanju crackov brez antivirusa, semenih za "zbirateljske namene" (wtf?) in ostalem... ;)

poweroff ::

Policija spremlja ta forum in so od tvojega ponudnika dostopa do interneta že zahtevali IP in tvoj naslov... raje prenehaj z uporabo nezakonitih keyloggerjev preden bo prepozno. >:D
sudo poweroff


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tezave pri nastavljanju SIOL odhajajocega postnega serverja iOS Mail

Oddelek: Programska oprema
123820 (3710) Shoot19
»

Kontaktni obrazec

Oddelek: Izdelava spletišč
81463 (1301) leonkozar
»

Spama vedno manj

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
186665 (5568) Pyr0Beast
»

Siol mail, T-2 internet

Oddelek: Omrežja in internet
4818037 (16385) barakus
»

gmail smtp error

Oddelek: Omrežja in internet
51115 (1042) mihax00

Več podobnih tem