Forum » Omrežja in internet » Videii na 24ur.com
Videii na 24ur.com
Thunder wave ::
Zdravo!
Imam probleme s predvajanjem videev na 24ur.com, namreč ko kliknem na kak članek, ki vsebuje video, tam napiše samo nalagam in predvajalnik se ne prikaže. Zanimivo pa je to, da ko je na voljo več videoposnetkov od spodaj kliknem na enega in potem se predvajalnik naloži. Enak problem imam tudi na strani poptv.si. Poskusil sem že z vsemi možnimi brskalniki a nič ne pomaga. Na Youtubu videe naloži hitro in normalno, prav tako na drugem računlniku z istim brskalnikom(Opera). Prosim za pomoč.
Hvala!
Imam probleme s predvajanjem videev na 24ur.com, namreč ko kliknem na kak članek, ki vsebuje video, tam napiše samo nalagam in predvajalnik se ne prikaže. Zanimivo pa je to, da ko je na voljo več videoposnetkov od spodaj kliknem na enega in potem se predvajalnik naloži. Enak problem imam tudi na strani poptv.si. Poskusil sem že z vsemi možnimi brskalniki a nič ne pomaga. Na Youtubu videe naloži hitro in normalno, prav tako na drugem računlniku z istim brskalnikom(Opera). Prosim za pomoč.
Hvala!
Thunder wave ::
Rešil problem! V Kaspesky internet security sem imel vklopljen Anti-Banner, sedaj sem ga izklopil oz. dal te strani na white listo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Določeno stran ne nalagaOddelek: Omrežja in internet | 1459 (1168) | -LyLy- |
» | IE11 tudi za Windows 7Oddelek: Novice / Brskalniki | 11733 (8793) | MrStein |
» | Microsoftovo brskalniško izbirno okno spet luknjičavoOddelek: Novice / Brskalniki | 7973 (6624) | nekikr |
» | Posebnosti nekaterih programov v Windows Vista !Oddelek: Operacijski sistemi | 4338 (2537) | aiko |
» | Moj novi portal DESKA - Le vkup kritizerji !! :)Oddelek: Izdelava spletišč | 1725 (1209) | HardFu |