Forum » Omrežja in internet » Domače omrežje in diski na share.
Domače omrežje in diski na share.
obranc ::
Moj plan zgleda takole:
Dva laptopa, A in B.
Na A je priklopljenih več zunanjih diskov, v katere bi rad dostopal z računala B. Oba dostopata do interneta preko wi-fi signala.
Na A sem vse diske dal na sharing, vendar iz B še vedno ne morem dostopati do njih, javlja mi, da nimam dovolj pravic za dostop. Iz B na A lahko dostopam samo do 'Public' folderja.
Mašina A - Vista Ultimate
Mašina B - XP
Probal sem že vse sorte, pa mi n00bovsko še vedno ne ratuje.
Moram na routerju (Linksys) kej naštimat?
Dva laptopa, A in B.
Na A je priklopljenih več zunanjih diskov, v katere bi rad dostopal z računala B. Oba dostopata do interneta preko wi-fi signala.
Na A sem vse diske dal na sharing, vendar iz B še vedno ne morem dostopati do njih, javlja mi, da nimam dovolj pravic za dostop. Iz B na A lahko dostopam samo do 'Public' folderja.
Mašina A - Vista Ultimate
Mašina B - XP
Probal sem že vse sorte, pa mi n00bovsko še vedno ne ratuje.
Moram na routerju (Linksys) kej naštimat?
20sdfj093f ::
share nastavi na "everyone full control", v nt security pa nastavi ustrezne pravice
podobna tema je tu: Težave z domačim omrežjem
podobna tema je tu: Težave z domačim omrežjem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sharing datotekOddelek: Omrežja in internet | 752 (624) | Wisor |
» | Win XP in remote desktop conn....težavaOddelek: Operacijski sistemi | 963 (885) | ender |
» | [C#] Dostop do objekta iz različnih formOddelek: Programiranje | 2160 (1873) | Kekec |
» | Kako konfigurirati ICS? Need HELP!Oddelek: Omrežja in internet | 1459 (1385) | Gwanaroth |
» | ne morem dostopat do mreznega racunalnika.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2049 (1850) | Microsoft |