Forum » Elektrotehnika in elektronika » Prenapetostna zaščita v parapetni kanal
Prenapetostna zaščita v parapetni kanal
PaJo ::
Iščem prenapetostna zaščito za v parapetni kanal, rad bi stvar zvezal pred prihodom kabla v vtičnice, katere se nahajajo v plastičnem parapetnem kanalu(Elba). Ima kdo kakšno idejo kje in kaj kupit.
Nekaj sem našel tukaj ampak še iščem kakšne ideje.
Nekaj sem našel tukaj ampak še iščem kakšne ideje.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Mr.B ::
Potem raje : "PO D S / AS 230 V 16 A" http://www.elektrospoji.si/uploads/menu..., pa lahko ščitiš vsako fazo. Tisto je mišljeno bolj za v omarico. Izvirnost monterja je tisto, ki ti bo omogočilo, da kaj takega vpelješv v parapet. Težave boš imel predvsem, kako lučko da je osk, ali pa če je reset stikalo montiraš, da ni ne bo potrebno razdreti kompletni parapet.
PS: Pa dobra ozemljitev, je priporočljiva.
PS: Pa dobra ozemljitev, je priporočljiva.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
PaJo ::
Saj to zadevo sem mislil, moram to nekje v praksi videt, montiral bom itak sam, v kanal pa ne bo problem pogledat, ker ga je tako samo 2m. Ima kdo idejo če to prodajajo kje na štajerskem koncu?
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri kabel za omrežje v hiši? utp/ftp/stp/sftp?Oddelek: Omrežja in internet | 11627 (9303) | antonija |
» | iščem stikalo z 12 vtičnicamiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1310 (1077) | Lynx |
» | Novogradnja, elektroinštalacije, kabli...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6370 (5916) | LordTado |
» | UTP s samo 2 paricami ??Oddelek: Strojna oprema | 2429 (1937) | Tomay |
» | Kako nekaj pritrditi na rostrfrei?Oddelek: Pomoč in nasveti | 918 (810) | Blup |