» »

Odstevanje pomoc nujno prosim

Odstevanje pomoc nujno prosim

WaRioR ::

Pozdravljeni fantje!

Imam problem katerega upam da bomo lahko rešili. Danes sem dobil novo grafično ker mi je tastara crknala je bilo vezje zanič pa sem ga peljal na servis in so mi jo vgradili (grafična je enaka kot prej, ker sem jo zamenjal z garancijo). Potem sem odhitel navit procesor na 3. 33 ghz vendar mi ni uspelo :s (nevem zakaj ker prej sem imel navitega skos lepo normalno na 3. 33 ghz fsb sem nastavil na 370) vpisal sem 333 fbs in uspelo mi je naviti na 3. 00 ghz že to je en problem. Ko sem inštaliral igirco race driver grid mi je ni hotelo zagnati kar mlelo je mlelo in nič pokazalo ko sem skušal znova zagnat špil je napisalo "grid is runing! " potem sem računalnik resetiral in težave so se začele! Napisalo mi je da se en program pozabil sem kako se imenuje naletel na napako in se mora zapreti sem tam kliknil "ne poŠlji" in je bilo za tem pa se je odprlo okno z odštevanjem in napisalo mi je naslednje: sistem se bo zaustavil v 1 minuti, prosimo da shranite vse vaše nastavitve in dela. Spodaj je odštevalo pod odštevanjem pa je bilo okence z okvirjem in pisalo je naslednje: zaustavitev sistema je zahteval program c:windows/system32 in neko cudno ime se zraven nisem si zapomnil :( :d ko sem pustil da je odštelo je sistem enostavno zamrznil miška je še sicer delovala in sem jo lahko pomikal po ekranu razen nobene ikone se ni dalo kliknat z eno besedo nisem mogel nic. Ko sem resetiral računalnik se je napaka pojavila in med odštevanjem sem resetiral računalnik, ob ponovnem zagonu se napaka ni več pojavila. Sčasoma sem ugotovil da mi tudi ostalih iger noče zagnat torej mi ni delovala nobena igrica. Pomojem je problem zaradi špila bil, samo zakaj mi ne dela nobena igra ko zaženem kakšen špil mi nalaga oz. Melje melje in se ne premakne kaže mi namizje nič ne izpiše. Če je problem reŠljiv mi lepo prosim pomagajte saj bom zelo hvaležen če pa ni mi pa naj eden prosim pošlje link za download: format disc (cd za formatiranje) in pa link za downloadad windows xp service pack 3.

l e p o p r o z i m p o m a g a j t e m i!

dzinks63 ::

Upam, da imaš shranjen image sveže instaliranih windowsov in vsega ostalega particije C nekje na particiji D. Naloži si jo nanovo. Če tega nimaš, naredi repair windowsov, če še to ne gre, pa ti preostane ponovno nalaganje kompletnega sistema z driverji in programi skupaj. V glavnem kar nekaj dela. Vsaka šola nekaj stane. XP SP3

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dzinks63 ()

Upam, da imaš shranjen image sveže instaliranih windowsov in vsega ostalega particije C nekje na particiji D. Naloži si jo nanovo. Če tega nimaš, naredi repair windowsov, če še to ne gre, pa ti preostane ponovno nalaganje kompletnega sistema z driverji in programi skupaj. V glavnem kar nekaj dela. Vsaka šola nekaj stane. XP SP3

OK samo kje naj dobim FORMAT DISC?? za FORMATIRANJE CD kje naj dobim pošlji mi neki link al pa nekaj lepo prosim!!

amda ::

Hmm saj ne rabiš FORMAT DISC. Rabiš cd windows, vstavi ga v pogon in ponovno zaženi pc.Če imaš v biosu nastavljeno da prvo boot-ta cd ti bo picelo z nalaganjem, moraš pa biti pozoren ko ti bodo utripale pike da pritisnes preslednico (dolgo tipko),takrat ti bo picel delovati cd z nalaganjem.
Če v biosu nimasš nastavljeno, lahko nastaviš sam, tam kjer ti piše first boot, tukaj nastavi na cd in pritini f10 in potrdi.
ČE tega ne zmoreš sam je bolje da prepustiš kakšnemu stokovnjaku,kajti v biosu ne smeš spreminjati ničesar razen tega.
hmm link za kaj takšnega mislim da ne obstaja razen za gonilnike za grafično, te pa tako imaš saj imaš novo grefo.
Mogoče bo celo tole pomagalo (vendar ne vrerjamem ) pa vseeno poiskusi ponovno zaženi pc in pritiskaj tipko f8, ko se ti odpre polje se pomakni navzgor kjer piše last know....to potrdi 2x z entrom, upam da bo delovalo sicer ti preostane samo to prvo. Sporoći kako si rešil problem.

Aha prav bom poskusil.. tako isti vodič sem našel na yutub bom kar po njem delal ko piše pa kaže vse.. HVALA!! bom sporočal.

Lp

duff ::

odštevanje lahko zaustaviš z ukazom shutdown -a (start -> run -> vpiši not cmd in pritisni enter), nato v črno okno vpiši shutdown -a. Če nimaš update-ov, naredi update na SP2 in boš videl, če ti kaj reši. Na začetku so windowsi imeli en "bug" in si dobil virus, kateri je sprožil tako odštevanje. Update-i so pa zadevo rešili. Poizkusi tako, preden greš nalagat na novo. Tisno napako (send / don't send) pa lahko rešuješ kasneje. Predvidevam, da ob menjavi grafične nisi stare predhodno izbrisal (VSE njene aplikacije).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

win 7 update ne dela ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
5311981 (9508) konspirator
»

Windows Vista zmrzne ob zagonu

151295 (1135) Duhec
»

Kako ponovno naložiti originalne Win Vista?

134221 (3972) solatko
»

Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
29340466 (15448) brainiac20
»

Virus - uničen trdi disk???

Oddelek: Strojna oprema
91430 (1224) shrimataji

Več podobnih tem