Forum » Pomoč in nasveti » po vklopu se pojavi prazen ekran
po vklopu se pojavi prazen ekran
rimljan ::
Po vklopu računalnika se mi na enkranu nič ne prikaže, lučka za disk mi sveti cca 45 sek; prižge in ugasne pa lučka za CD rom. Sem že poskusil z drugim monitorjem in je stvar enaka. Ne vem v čem je problem
(možno je da mi re crknala plata,napajalnik al pa grafična po mojem sam ne vem) zadnje case se mi je pa dogajal,da mi je racunalnik kr sam sel v stanje pripravljenostl,potem sem pa vedno mogel resetirat)
nalozene mam xp
(možno je da mi re crknala plata,napajalnik al pa grafična po mojem sam ne vem) zadnje case se mi je pa dogajal,da mi je racunalnik kr sam sel v stanje pripravljenostl,potem sem pa vedno mogel resetirat)
nalozene mam xp
tropinovec ::
probaj resetirati BIOS.
najprej izključi računalo.
zraven baterije na plati imaš jumper , ki ga premakni na drugo stran za par sekund, nato ga vrni v prejšnji položaj in vklopi računalnik...
najprej izključi računalo.
zraven baterije na plati imaš jumper , ki ga premakni na drugo stran za par sekund, nato ga vrni v prejšnji položaj in vklopi računalnik...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tropinovec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | črni ekranOddelek: Pomoč in nasveti | 987 (805) | DarKel |
» | Je šla matična plošča ali procesor?Oddelek: Strojna oprema | 1966 (1581) | chucki |
» | računalnik ne vžge (črn ekran)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3189 (2931) | janali |
» | PC po ciscenju ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2358 (1851) | oemdzi |
» | Računalnik kdaj vžge kdaj pa ne...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1901 (1327) | rino20 |