Forum » Programska oprema » Kompaktibilnost med Office2000 in officeXP
Kompaktibilnost med Office2000 in officeXP
CirCA|PhP ::
Zadeva je taka. Prej sm imel Win98SE in office 2000. Seveda je vse delalo. Po sesutju računalnika(klez) sem naložil WinXP in OfficeXP. Nato probam odpreti neki word fajl iz backupa, ki sem ga naredil nekaj dni pred sesutjem. Odpre se mi okno dekoderjev in v njem ni tistega pravega, ki bi prikazal besedilo normalno. Nato sem ta office unistalal in naložil v.2000 in se mi je zgodilo isto. Kaj naj naredim, da mi bo besedilo pravilno zaznalo? Ali naj kje naložim dekoderje, samo katere?
andrej ::
XP so nazaj kompatibilni z 2000. Po vsej verjetnosti bo kaj narobe s tvojim backup fajlom...
Možno da so še kj okužene sam norton ni nč zaznal. A se da kak charesete dodevat? Pa če se da kje bi jih dubu?
andrej: Tvoj odgovor bo bil pa kr pravilen, ker mi neke fajle tud odpre(sestrine) kar je rečmo d kulll™. Hvala za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Office 2007Oddelek: Programska oprema | 3788 (3136) | javr |
» | Microsoft + MTV, novi popravki, Office XML (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 8985 (7330) | OwcA |
» | OpenOffice.org proti Microsoft Office (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 12077 (9699) | Daedalus |
» | office 2000Oddelek: Programska oprema | 1517 (1389) | vidra |
» | Kupujem OFFICEOddelek: Programska oprema | 2392 (1833) | LIPSI |