Forum » Omrežja in internet » pozabljeno geslo za dostop do router-ja
pozabljeno geslo za dostop do router-ja
MagElan ::
mene zanima, ce se da kakorkoli ugotovit kaksno je geslo za povezavo na router, ce se racunalnik uspesno poveze nanj. problem je v tem, da ima punca na svojem racunalniku vse postimano, vendar si ni zapisala gesla, ki so ji ga nastavli ko so ji priklopli router. jaz bi se rad s svojim racunalnikom povezal na internet preko njenega routera, vendar ne poznam gesla. ali je mogoce na njenem racunalniku kje v registru ali kjerkoli dobiti geslo za router? nocem resetirat routera, ker bi bilo potem potrebno vse na novo nastavljat.
hvala za odgovore ze vnaprej :D
hvala za odgovore ze vnaprej :D
-=MagElan=-
blackbfm ::
Probaj privzeto geslo za tvoj router vpisat.
admin/admin
administrator/brez gesla
itd..
admin/admin
administrator/brez gesla
itd..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
MagElan ::
hvala.
sem potem pobrskal po netu in ugotovil kako se to da preverit. tocno tako kot je (si) napisal blackclw.
povezes se na router z uporabniskim imenom ali geslom (linksys privzeto admin/admin) pa pod wireless security pise :D
lep pozdrav
sem potem pobrskal po netu in ugotovil kako se to da preverit. tocno tako kot je (si) napisal blackclw.
povezes se na router z uporabniskim imenom ali geslom (linksys privzeto admin/admin) pa pod wireless security pise :D
lep pozdrav
-=MagElan=-
bluefish ::
povezes se na router z uporabniskim imenom ali geslom (linksys privzeto admin/admin) pa pod wireless security pise :DSeveda pa je skrajno neresno, če imaš še vedno nastavljeno privzeto geslo za dostop do nastavitev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prosim za pomoč kako povezati modem/router/3 računalnikeOddelek: Omrežja in internet | 13692 (3038) | verto |
» | Ojačanje zaščite domačega omrežja (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 11258 (9585) | Yacked2 |
» | Kronično vdiranje v router - problem. (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17708 (15202) | Vanadium |
» | wl-500g premiumOddelek: Pomoč in nasveti | 721 (651) | harij |
» | Router in Wireless system?Oddelek: Omrežja in internet | 3701 (3461) | ToJo |