Forum » Pomoč in nasveti » Povezava PCja na TV-resolucijski problemi
Povezava PCja na TV-resolucijski problemi
SLOWWWeb.net ::
Ok. Danes sem si doma končno vzel čas in si povezal računalnik na TVe, za potrebe gledanja DVDjov.
Pojavi pa se problem: na TVju imam popačeno sliko. Sicer sem ugotovil kako sliko dobiti čez cel zaslon, ampak potem mora biti na mojem računalniku ločljivost 800x600, čeprav je za Tv idealna ločljivost 640x480-vsaj tako mi je rekel TV serviser [:\] in osveževanje 50.
Kje bi lahko te nastavitve nastavil, da bi veljale samo za TV. Obstaja kakšen dober programček?
Konfiguracija: Hercules Radeon 8500LE-z bisom sedaj radeon 8500.
Pojavi pa se problem: na TVju imam popačeno sliko. Sicer sem ugotovil kako sliko dobiti čez cel zaslon, ampak potem mora biti na mojem računalniku ločljivost 800x600, čeprav je za Tv idealna ločljivost 640x480-vsaj tako mi je rekel TV serviser [:\] in osveževanje 50.
Kje bi lahko te nastavitve nastavil, da bi veljale samo za TV. Obstaja kakšen dober programček?
Konfiguracija: Hercules Radeon 8500LE-z bisom sedaj radeon 8500.
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
- spremenilo: SLOWWWeb.net ()
danielka84 ::
ot prvo tvoj radeon nima dveh RAMDACov...
resolucija naj te ne skrbi... js mam na tv resolucijo 1024x768! tv je pa en starejši gorenje™ ...
glede popačenosti, probaj izklopit anteno ali kabelsko iz tvja, pa medtem probajtv-out, mogoče bo to to.
resolucija naj te ne skrbi... js mam na tv resolucijo 1024x768! tv je pa en starejši gorenje™ ...
glede popačenosti, probaj izklopit anteno ali kabelsko iz tvja, pa medtem probajtv-out, mogoče bo to to.
ni-da-ni
Zgodovina sprememb…
- spremenil: danielka84 ()
SLOWWWeb.net ::
Jop, sem probal izklopit kabelsko,..ni pomagalo.
Tisto, da je TV na 1024x768 pa se jaz raje ne bi igral... .
Bolj me trenutno zanima, kako bi lahko prišel do zaslonske ločljivosti v XPjih HE na 640x480?
Tisto, da je TV na 1024x768 pa se jaz raje ne bi igral... .
Bolj me trenutno zanima, kako bi lahko prišel do zaslonske ločljivosti v XPjih HE na 640x480?
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Predvajanje filmov iz PC na TVOddelek: Zvok in slika | 5431 (4151) | H_man |
» | a je moj pc za odmet??? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4952 (3626) | dado18 |
» | Suse 9.0 problemOddelek: Operacijski sistemi | 1203 (1041) | Nerdor |
» | Radeon 9000pro & SuSE 9.0, a komu dela?Oddelek: Operacijski sistemi | 1284 (1197) | ajagodnik |
» | Doom3 alpha (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6597 (4135) | Malecky |