Forum » Loža » Kaj menite o lubenicah?
Kaj menite o lubenicah?
jRk0 ::
Hm, prej glih sem z veseljem pomlaskal pol kilograma lubenice in tak fajn prija hladna, osvezilna, nevem kaj se vse:) zakon sadez! kaj pa vi pravite?
You fuck up once, you loose two teeth.
||_^_|| ::
ni bolšega. Tut za hujšat so dobre + so super orožje proti celulitu (velik vode).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ||_^_|| ()
sketch ::
Veste kaj pa ni kul? Če vzameš par kosov lubenice, se uležeš/usedeš v morsko vodo in jih poješ. Zaradi vzgona lahko namreč poješ več, kot bi lahko na kopnem, in tega ne opaziš - težave pa nastopijo, ko ugotoviš, da ima bivanje na suhem neprijeten vpliv na počutje v želodcu (klicanje jelenov itd). Potem pa nazaj v vodo in čakat, dokler se ne izprazniš...
>_<
>_<
Adapt and overcome.
OldSkul ::
Me zanima na kakšen način se pa lahko izprazniš v vod.?
Verjetno čakaš da se podelaš v vodo, kar je seveda podlo do drugih kopalcev toda olajšanje zate!
Verjetno čakaš da se podelaš v vodo, kar je seveda podlo do drugih kopalcev toda olajšanje zate!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OldSkul ()
TESKAn ::
Hm, glede na to, da je lubenica skoraj sama voda...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
IceIceBaby ::
Lubenice rox. Najbolš je če zvečer poješ par ogromnih kosov Vsake pol ure morš scat.
Pa ful dobra je lubenica z vodko (ali kaj drugega, samo da je 40% ali več) v tist olupek nardiš lukno, not zapičiš flašo žganja in vse skupaj postaviš v skledo z ledom. Počakaš da žganje steče počas not in da se ohladi, razrežeš in poješ :) Samo ne pretiravat ker zna tudi to bit varljivo.
Pa ful dobra je lubenica z vodko (ali kaj drugega, samo da je 40% ali več) v tist olupek nardiš lukno, not zapičiš flašo žganja in vse skupaj postaviš v skledo z ledom. Počakaš da žganje steče počas not in da se ohladi, razrežeš in poješ :) Samo ne pretiravat ker zna tudi to bit varljivo.
JurijTurnsek ::
hmm jst bom pa kr pr navadni ostal, je itak zlo dobr sadež pa prava droga polet
http://www.slatnaskejta.com
jRk0 ::
Lahko pa jo narezes na malo manjse kose, pa jo das v posodo polno sampanjca. pol pa lepo jes kot kompot in pijes...tudi rox :D
pa ravno zdaj jem lubenico, hehe, glavno da je mrzla fajn:)
pa ravno zdaj jem lubenico, hehe, glavno da je mrzla fajn:)
You fuck up once, you loose two teeth.
the_unborn ::
kst: to je fajn na morju za popoldansko ubijanje s kolegi
sicer pa so lubenice ta bolsa stvar, kar se jih dobi od sadja, zdele poleti zlo pasejo
sicer pa so lubenice ta bolsa stvar, kar se jih dobi od sadja, zdele poleti zlo pasejo
freserovski ::
A mi lahko kdo podrobneje razloži kako naredit to z vodko, ker smo z frendi probali, pa ni nič not teklo, pol smo pa kar razrezali, pa vodko gor polili in postili stat , samo pol je pa blo (ne vem no, so bli tak pijani, da so mi po rokah hodli, ko sem pod mizo ležal)
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: freserovski ()
perci ::
Cobra:
1.lubenico spodaj čisto malo zarežeš v lupino, tako da stoji pokonc na ravni površini (pazi, da ne zarežež do mesa)
2. zgoraj odrežeš pokrov in lubenico izdolbeš
3. natočiš notri 1+ liter vodke in namečeš nazaj notri kose, ki si jih prej izdolbel.
4. vržeš vso stvar za en dan v hladilnik, da se zelo shladi (drugače je zanič)
5. naslednji dan zapiči notri slamice in pij, vendar pazi na peške, ker se zatikajo v slamice
6. ne popij preveč, ker je zelo varljivo
7. če nisi upošteval 6. točke, se namesti v bližino wc školjke
To je vse.
1.lubenico spodaj čisto malo zarežeš v lupino, tako da stoji pokonc na ravni površini (pazi, da ne zarežež do mesa)
2. zgoraj odrežeš pokrov in lubenico izdolbeš
3. natočiš notri 1+ liter vodke in namečeš nazaj notri kose, ki si jih prej izdolbel.
4. vržeš vso stvar za en dan v hladilnik, da se zelo shladi (drugače je zanič)
5. naslednji dan zapiči notri slamice in pij, vendar pazi na peške, ker se zatikajo v slamice
6. ne popij preveč, ker je zelo varljivo
7. če nisi upošteval 6. točke, se namesti v bližino wc školjke
To je vse.
para-site ::
Točno tko ku je povedal Perci, pravi recept.
S tem da boljš da ti ne povem, kaj se je dogajalo tisto noč, ko smo ta recept pr meni probali s frendi. Yihaaaa
S tem da boljš da ti ne povem, kaj se je dogajalo tisto noč, ko smo ta recept pr meni probali s frendi. Yihaaaa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Za sladkosnede - sladkarije, ki nasitijo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8770 (7479) | Massacra |
» | Žgane pijače (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10584 (7009) | gendale |
» | Lubenica in vodka...kako se to zmesa oz. nardi?Oddelek: Loža | 4576 (4447) | Nejc Pintar |
» | Recepti za bovlo ?Oddelek: Loža | 13468 (13172) | Caligula |
» | Kaj hudiča zaeno sadje je to?!Oddelek: Loža | 3561 (2966) | Bx |