Forum » Pomoč in nasveti » Samodejni ponovni zagon računalnika
Samodejni ponovni zagon računalnika
sniper-man ::
Zdravo!
Imam nek računalnik (amd 2400+ se mi zdi), težava pa je v tem, da se mi ob rahli preobremenitvi ali ob zagonu CD-roma računalnik enostavno resetira. Temperatura nikoli ne gre čez 50 stopinj celzija saj imam škatlo vedno odprto (temp. izmerjena s Speed fan-om) Stvar postaja dokaj nadležna saj ko želim karkoli delati na računalniku se le-ta izklopi. Najprej zmanka slike nato pa se sliši kratek ropot diska in izklop. Grr ...
Lp Sniper
Imam nek računalnik (amd 2400+ se mi zdi), težava pa je v tem, da se mi ob rahli preobremenitvi ali ob zagonu CD-roma računalnik enostavno resetira. Temperatura nikoli ne gre čez 50 stopinj celzija saj imam škatlo vedno odprto (temp. izmerjena s Speed fan-om) Stvar postaja dokaj nadležna saj ko želim karkoli delati na računalniku se le-ta izklopi. Najprej zmanka slike nato pa se sliši kratek ropot diska in izklop. Grr ...
Lp Sniper
VidKo ::
Poskusi z drugim napajalnikom.
http://www.commit.si
spletna računalniška trgovina za overclockerje, gamerje in modderje
Hmm .... isto težavo sem imel pri prejšnjem računalniku pa sem zamenjal napajalnik pa ni nič pomagalo, bom pa vseeno poskusil.
LP Sniper
LP Sniper
Zdravo!
Sedaj sem ugotovil da imam srce računalnika intelovo. Sedaj pa mi zašteka ko ga s programi obremenim. Na plošči pa je še tisti čip zelo vroč (north al kako se reče, tist k ma mejhn hladilnik gor)
LP Nino
Sedaj sem ugotovil da imam srce računalnika intelovo. Sedaj pa mi zašteka ko ga s programi obremenim. Na plošči pa je še tisti čip zelo vroč (north al kako se reče, tist k ma mejhn hladilnik gor)
LP Nino
VidKo ::
kake so temperature?
poskusi s programom CoreTemp, Everest...
poskusi s programom CoreTemp, Everest...
http://www.commit.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računalnik se kar ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 3045 (2147) | sixis4 |
» | Problem z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2377 (2102) | Fendt |
» | Težave z namestitvijo win xpOddelek: Operacijski sistemi | 730 (684) | sniper-man |
» | Računalnik se zablokira.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1854 (1564) | The_hammer |
» | Zakaj mi računalnik zamrzuje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3951 (3163) | antraxxx |