Forum » Programska oprema » Program za nadziranje hitrosti povezave za PCje v povezavi
Program za nadziranje hitrosti povezave za PCje v povezavi
MirkoPtuj ::
Lepo pozdravljeni! Vprašal bi vas če še je poleg netlimiter-a kakšen drug program za kontrolo hitrosti povezave. Na mojem pcju imam modem in preko utp kabla je še nanj povezan moj brat. Mali pa dosti torrent-a in me zanima kako bi mu malo omejil povezavo. Net limiter ni mi deloval ravno najbolj prepričljivo. Za odgovore sem vam iskreno zahvaljujem!
ABX ::
Net limiter je najbolj enostavna rešitev. Pa tudi uTorrent klient se da lepo nastavit.
Sicer lahko tikaš QoS na routerju, vendar ni enostavno.
Sicer lahko tikaš QoS na routerju, vendar ni enostavno.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
333333 ::
ABX za normalnega userja je netlimiter kr dobra enostavna rešitev. Edino kaj je pri Netlimiterju problem da so malo v zaostanku z razvojem, kolk mi je znano so že par let na verziji 2.10, verzija 3 beta pa še kr ni dokončana, če sploh bo kdaj.
Spiritual
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako omejiti download pri routerju.Oddelek: Omrežja in internet | 661 (608) | Nejc1994 |
» | Razpoloviti povezavo,pomoč prosim!Oddelek: Omrežja in internet | 1839 (1328) | xjan1989 |
» | Kako razdeliti ADSL na 50%50 na 2 racunalaOddelek: Omrežja in internet | 1212 (1001) | Dr Evil |
» | Omejitev hitrosti pri deljenju internetne povezave (adsl)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1953 (1730) | Primoz78 |
» | Kako omejiti download in upload med dvema računalikomaOddelek: Omrežja in internet | 1224 (1106) | MrShadow |