Forum » Omrežja in internet » Kako razdeliti ADSL na 50%50 na 2 racunala
Kako razdeliti ADSL na 50%50 na 2 racunala
Death Paladin ::
Priklopili so me na ASDL, imam vse skupaj prek SWITCHa, ker sem mislim da mi bo razdelil povezavo na 50%50 in lej ga zlomka, tisti ki kaj downloda, drugemu skoraj vso povezavo nese. A ma kdo kaksen nasvet
Death Paladin
Death Paladin
Tiger ::
Najceneje je, da dobiš programček Netlimiter in ga inštaliraš na obe računali - http://www.netlimiter.com/ , če zaupaš poštenosti uporabnikov :)
Dražja rešitev so dragi routerji, so pa 100%.
Dražja rešitev so dragi routerji, so pa 100%.
Death Paladin ::
Mam zejle gor DU Super controler, pa zgleda de stvar se kr nekak worka, je boljsi do netlimiterja
Hvala za enkrat, kolk pa pride tist Router ?
Hvala za enkrat, kolk pa pride tist Router ?
kitarist ::
Downloadaj Bandwidth controller, pa lahko nastavis mrezni kartici max download in upload.Zanesljivo deluje !
Primoz78 ::
Jaz sem probal Net limiter...da bi omejil npr. Upload pri DC++ pa mi ni delovalo...Netlimiter je kazal da je upload sam 10KB/s...sam v DC++ pa je ostalo nespremenjeno
Lp Primoz
Lp Primoz
matter ::
Namest rutrja kupi mašino za 15k (kak 300mhz) pa gor daj Clarkconnect, ki je softwarski linuzx rutr, na katerem maš pol lahko še bnc, mldonkey, ventrilo server, web server,ftp, mail server. Vglavnem za 15k dobiš nadmočen rutr :P
Aja sm pozabu povedat da omejiš IPju koliko ma UL, DL, kar je pa glavni bombonček :)
Glede instalacoje , samo daš CD notr, next next next in že maš instaliran. Potem pa maš WEB vmesnik da vse nastavljaš, tko da ni treba met pojma o linuxu. No edin za kak mldonkey pa dodatne stvari ki niso že notr morš pa mal ssh zalaufat :P
Aja sm pozabu povedat da omejiš IPju koliko ma UL, DL, kar je pa glavni bombonček :)
Glede instalacoje , samo daš CD notr, next next next in že maš instaliran. Potem pa maš WEB vmesnik da vse nastavljaš, tko da ni treba met pojma o linuxu. No edin za kak mldonkey pa dodatne stvari ki niso že notr morš pa mal ssh zalaufat :P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matter ()
Dr Evil ::
Thorn78.Net limiter dela 100%.Verjetno nisi pravega okenca odkljukal.Oziroma sploh dobenga nisi odkljukal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Deljenje megabitovOddelek: Omrežja in internet | 1551 (1114) | plavko61 |
» | Response time se dvigne ko se vklopi eMule-neuporaben internetOddelek: Omrežja in internet | 1412 (1284) | BattleMaster |
» | Omejitev hitrosti pri deljenju internetne povezave (adsl)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1939 (1716) | Primoz78 |
» | Kako omejiti download in upload med dvema računalikomaOddelek: Omrežja in internet | 1217 (1099) | MrShadow |
» | Omejitev hitrosti interneta na posameznem računalniku (LAN)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2094 (1846) | 2nemesis |