» »

Nakup novega TV-ja

Nakup novega TV-ja

tomos ::

Pozdravljeni:)
Po 1.avgustu si grem po nov televizor. Kopujem v rangu 900€. V najboljšem primeru 1000€. Možen je nakup v Avstriji. Zdaj pa želje. Tv mora imeti diagonalo vsaj 102 cm, biti mora Full HD, dober zvok in lepa slika. Sam sem si malo pogledal TV-je in me sedaj zanima vaše mnenje o:
KDL-40W5500
KDL-40V5500
LG 42LH5000
PHILIPS 42PFL8684H
...
Zanima me ali je med 50Hz in 100Hz velika razlika. Če bi se odločil za Sony-a me zanima ali je vredno dati toliko več denarja za W5500. Philips je delan za nemški trg in me zanima ali mi bo delalo vse pri nas??? Kakšno je vašo mnenje o LG-jih?? Izmed vseh je edini z 200Hz in ima najboljše specifikacije. Ali je to res, da se LG-ji zelo hitro pokvarijo?? Na TV-ju bom gledal SiOL TV. Občasno bom pogledal kakšen 1080p film preko WD TV. uporabljal pa bom tudi DVB-T mpeg4.
To bi bilo zaenkrat vse.
Hvala in LP.

TOP ::

Izbiraj med Sony in Philips o LG mam pa slabo mnenje.

ABX ::

A ni Samsung zdaj vodilni v LCD tehnologiji?
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Okapi ::

Tudi LG so čisto OK in imajo odlično razmerje zmogljivost/cena. LG Display je eden največjih proizvajalcev zaslonov LCD, njihove uporablja AFAIK tudi Philips.

Sicer pa ima zelo dobre televizorje tudi Sharp, samo pri nas so morda rahlo dragi. Prodaja jih Tehnounion.

O.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pomoč pri nakupu TV... LCD, LED LCD, plazma?

Oddelek: Kaj kupiti
2211192 (7776) forummaster
»

TV LCD Sony ali Philips???

Oddelek: Zvok in slika
299006 (7814) bf4ed
»

Kateri LCD TV (srednje velikosti)?

Oddelek: Kaj kupiti
192554 (2119) forummaster
»

Izbira med konkretnimi modeli LCD TV