Forum » Operacijski sistemi » Ne morem onemogočiti nobene od omrežnih povezav
Ne morem onemogočiti nobene od omrežnih povezav
Brez Gesla ::
Pozdravljeni!
Ze dolgo je od tega ko je oce odnesel svoj prenosnik na servis kjer so mu na novo namestili windowse in poleg tega se en kup njihovega sranja, med drugim tudi omrezne povezave ki jih ni nikoli uporabljal in jih nikoli ne bo:
Zadeva se zaplete v tem da ne morem onemogocit niti ene od omreznih povezav katerih ps sem naredil gor. Pri vseh mi nabije nasledni error:
Kaj moram narediti da bom lahko onemogocil povezave?
Ze dolgo je od tega ko je oce odnesel svoj prenosnik na servis kjer so mu na novo namestili windowse in poleg tega se en kup njihovega sranja, med drugim tudi omrezne povezave ki jih ni nikoli uporabljal in jih nikoli ne bo:
Zadeva se zaplete v tem da ne morem onemogocit niti ene od omreznih povezav katerih ps sem naredil gor. Pri vseh mi nabije nasledni error:
Kaj moram narediti da bom lahko onemogocil povezave?
- spremenil: Brez Gesla ()
ToniT ::
Kaj pa bi rad odstranil? 1394 Net adapter je FireWire, tako da ga pusti pri miru.
Edino, kar je tu viška, (če je) je modem za povezavo preko mobilnega telefona.
Edino, kar je tu viška, (če je) je modem za povezavo preko mobilnega telefona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windowsi XP se zaganjajo zelo dolgoOddelek: Pomoč in nasveti | 912 (667) | Fukomuko |
» | Win7 + 3G internet via BluetoothOddelek: Operacijski sistemi | 1687 (1418) | lukaz |
» | ne morem naštimati interneta na svojem prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1321 (923) | bluefish |
» | nov pc, kako z internetomOddelek: Omrežja in internet | 1700 (1437) | MTB |
» | Wake on lan - how to?Oddelek: Omrežja in internet | 2705 (2364) | misek |