Forum » Omrežja in internet » različna ponudnika interneta, siol m@ail
različna ponudnika interneta, siol m@ail
potepuh ::
Zdravo
Zanima me če se prenosnik povežuje na internet enkrat pri siol-u, enkrat pa pri t-2, mail je siolov, kakšne nastavitve so potrebne v outlook-u? kolikor razumem bi moral nastaviti smtp server na t-2 ko sem prek njih povezan na internet?
Hvala
Zanima me če se prenosnik povežuje na internet enkrat pri siol-u, enkrat pa pri t-2, mail je siolov, kakšne nastavitve so potrebne v outlook-u? kolikor razumem bi moral nastaviti smtp server na t-2 ko sem prek njih povezan na internet?
Hvala
JohnDoe ::
Nastavitve pustis od siola, ker se gre za siolovo domeno in je po vsej verjetnosti T-2 smpt ne spusti cez (ravno tako kot siol ne od T-2). V outlooku nastavi v zavihku "Outgoing Server" da potrebuje tvoj SMPT server authentication in pa da naj uporablja enako kot za incoming server. Tako bos dal siolu vedeti da si res ti ti, in ne kak drug zlobni spamer.
Lep pozdrav
Lep pozdrav
STASI ::
Si bom sposodil temo.
isp je Siol, mail imam od t2. Incoming mail dela brez problema. poslati pa mi maila noče. Kaj storiti?
lp
g
isp je Siol, mail imam od t2. Incoming mail dela brez problema. poslati pa mi maila noče. Kaj storiti?
lp
g
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
STASI ::
narobe sem imel port nastavljen. bil je 25 in ne 465. pravtako nisem imel vključen SSL povezave.tako da sedaj dela BP.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
travica ::
Se pridružujem vprašanju. Je SIOL blokiral ves odhodni promet za druge domene tipa user@firma.si ?
465 nastavljen, SSL tudi, Login za smtp via siol tudi vrača:
oziroma pri pošiljanju
kak namig?
465 nastavljen, SSL tudi, Login za smtp via siol tudi vrača:
Pošlji preskusno e-poštno sporočilo: Strežnik za odhodno pošto (SMTP) je sporočil notranjo napako. Če boste še naprej dobivali to sporočilo, se obrnite na skrbnika strežnika ali ponudnika internetnih storitev (ISP). Strežnik je odgovoril: 554 5.7.1 <END-OF-MESSAGE>: End-of-data rejected: 55
oziroma pri pošiljanju
554 5.7.1 <END-OF-MESSAGE>: End-of-data rejected: 554 5.7.1 Only local domains are allowed.
kak namig?
Vaseer ::
@travica
Ja, domene @firma.si ipd so blokirane.
Namig: Uporabi poštni strežnik domene @firma.si. Če ga imaš za prejemanje, zakaj ga ne bi uporabil za pošiljanje? Ali uporabi SMTP ponudnika, ki še ni blokiral drugih domen.
Ja, domene @firma.si ipd so blokirane.
Namig: Uporabi poštni strežnik domene @firma.si. Če ga imaš za prejemanje, zakaj ga ne bi uporabil za pošiljanje? Ali uporabi SMTP ponudnika, ki še ni blokiral drugih domen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava s pošiljanjem pošteOddelek: Omrežja in internet | 7250 (3110) | BlackMaX |
» | Problem microsoft outlook 2010Oddelek: Pomoč in nasveti | 1340 (934) | sirotka |
» | Težava pri pošiljanju na @siol.netOddelek: Omrežja in internet | 2888 (2678) | Bakunin |
» | Mail na strežnikuOddelek: Omrežja in internet | 1790 (1518) | Malajlo |
» | [Ubuntu server] mail poslan iz serverja zazna kot vsiljeno pošto (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9125 (8095) | shorvat |