Forum » Programska oprema » Zelo nenavaden problem z zvokom, ki deluje samo polovično pod posebnimi pogoji
Zelo nenavaden problem z zvokom, ki deluje samo polovično pod posebnimi pogoji
JožeHorvat ::
Pozdravljeni,
morda sem malce zakompliciral z naslovom, ampak tako nekakšna je situacija. Kako se je problem zgodil ?
Hotel sem preizkusiti program MorphVox Pro, program, ki je baje odličen za spreminjanje glasu. Programa sicer nisem uspel usposobiti za delovanje, ampak me je pa vprašal če želim zvok prilagoditi programu ali tako nekako, pač nekaj z driverji ali kako. Potem ko sem videl da program ne deluje, sem kmalu opazil da tudi zvok več ne deluje.
Kaj sem naredil ?
- Program sem odstranil z CCleanerjem
- Šel sem v Regedit in pobrisal vse ključe ki sem jih našel z imenom "Morph"
- Šel sem v System Restore in hotel uporabiti točko se je ustvarila pred inštalacijo tega programa, ampak je bil restore neuspešen
- Šel sem v regedit in pobrisal vse ključe z imenom "Screaming" ( avtorji tega programa ), 4 ključev nisem mogel izbrisat
- V koš sem poslal celo datoteko od MorphVoxa, najprej se je upirala ( Cant move this file ) pa mi jo je vseeno uspelo izbrisat
- Pregledal sem audio nastavitve, pod mikrofonnastavitve sem spremenil iz "Screaming Bee Audio Driver" nazaj kot je bilo prej
- Potem sem šel v zavihek Hardware in najprej disablal njihov driver, potem ga pa še odstranil
- Resetiral sem
- Poskusil sem uporabiti kontrolno točko, ki je bila samodejno ustvarjena 90 minut preden sem ta program gor dajal, restore je spodletel
- na novo sem inštaliral adobe flash player
- na veliko iskal po Googlu
Velik hec in še večji čudež
- Če na računalniku poženem komad z GOM in VLC player mi zvok PREDVAJA, ga lepo slišim, torej zvočniki niso pokvarjeni
- Če ga poženem z WMM, mi zvok ne dela
- Če grem na youtube / dailymotion / break.com - mi videi delajo, ampak zvok pa NE DELA pri nobenem
- Mikrofon dela in prav tako lahko slišim posnetke glasu ki jih posnamem z njim
Prosim pomagajte, ker sem že ure in ure zapravil za to pa ne morem poiskati rešitve.
Lp, Jože
morda sem malce zakompliciral z naslovom, ampak tako nekakšna je situacija. Kako se je problem zgodil ?
Hotel sem preizkusiti program MorphVox Pro, program, ki je baje odličen za spreminjanje glasu. Programa sicer nisem uspel usposobiti za delovanje, ampak me je pa vprašal če želim zvok prilagoditi programu ali tako nekako, pač nekaj z driverji ali kako. Potem ko sem videl da program ne deluje, sem kmalu opazil da tudi zvok več ne deluje.
Kaj sem naredil ?
- Program sem odstranil z CCleanerjem
- Šel sem v Regedit in pobrisal vse ključe ki sem jih našel z imenom "Morph"
- Šel sem v System Restore in hotel uporabiti točko se je ustvarila pred inštalacijo tega programa, ampak je bil restore neuspešen
- Šel sem v regedit in pobrisal vse ključe z imenom "Screaming" ( avtorji tega programa ), 4 ključev nisem mogel izbrisat
- V koš sem poslal celo datoteko od MorphVoxa, najprej se je upirala ( Cant move this file ) pa mi jo je vseeno uspelo izbrisat
- Pregledal sem audio nastavitve, pod mikrofonnastavitve sem spremenil iz "Screaming Bee Audio Driver" nazaj kot je bilo prej
- Potem sem šel v zavihek Hardware in najprej disablal njihov driver, potem ga pa še odstranil
- Resetiral sem
- Poskusil sem uporabiti kontrolno točko, ki je bila samodejno ustvarjena 90 minut preden sem ta program gor dajal, restore je spodletel
- na novo sem inštaliral adobe flash player
- na veliko iskal po Googlu
Velik hec in še večji čudež
- Če na računalniku poženem komad z GOM in VLC player mi zvok PREDVAJA, ga lepo slišim, torej zvočniki niso pokvarjeni
- Če ga poženem z WMM, mi zvok ne dela
- Če grem na youtube / dailymotion / break.com - mi videi delajo, ampak zvok pa NE DELA pri nobenem
- Mikrofon dela in prav tako lahko slišim posnetke glasu ki jih posnamem z njim
Prosim pomagajte, ker sem že ure in ure zapravil za to pa ne morem poiskati rešitve.
Lp, Jože
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Creative SB X-Fi problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1192 (1192) | TechBeats |
» | Kablski internet, težave, prosim za pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1113 (1015) | Nocko |
» | Kako naj odstranim program?Oddelek: Programska oprema | 1140 (992) | Inja |
» | Od kod C:\windowa\system\svchost.exe?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1817 (1522) | bastadu |
» | nForce2 in zvok.....Oddelek: Zvok in slika | 1156 (972) | Tilen |