» »

Vsiljivost na OMV

Vsiljivost na OMV

1
2
»

jype ::

Še sreča da je bil takrat še tok pocen bencin!

BigWhale ::

Ja res, dans ne bi vec. :P

MarkookraM ::

Saj v skoraj vsaki samopostrežni te tudi vpraša če boš še kaj imel. Malo posiljevanje kupcev malo pa tudi, da se ti spomniš na cigarete še preden se račun printa.

Ejsi_Disi ::

Evo, danes sem bil 2x na Petrolu in na vsakem me je prodajalec/ka vprašal, če čem še kaj. No, jaz vsakič rečem ne hvala in nobeden ne teži več. Kar sem pa hotel povedati pa je, da če ne bi bral te teme sploh ne bi opazil, da na vsaki bencinski 'težijo'. Tako da je zgleda v ljudeh samih, ko se ubadajo z res nepomebnimi stvarmi. :)
Rock n' roll ain't noise pollution!

T0RN4D0 ::

To te vpraša vsak kulturen prodajalec, če želiš morda še kaj, preden ti sprinta račun, ker nekatere stvari dobiš pač na blagajni. :)
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

dejanslo ::

Joj, ste tečni. Ejsi_Disi in ostali, če bi temo resnično prebrali, bi videli, da ni težava, če te vljudno vprašajo in po negativnem odgovoru sprinatjo račun ter vrnejo denar. Da vam pomagam: http://slo-tech.com/forum/t365045/p2362...
There`s More Than One Way To Do It

Daliborg ::

No kolega pa začniva:

1.:"Delaj z drugimi kakor bi zelel da drugi s teboj." Kje točno sem pa jaz tebe zmerjal z teletom?

Afaik si ti nacel temo ne jaz. In jaz sem se ravnal po nacelu nasilje rodi nasilje. ( v smislu counter argumenta :) )

2.: Glede na tvoj nivo odziva, se sprašujem kdo tukaj je potreben tablet.

Se vedno ti ker si ti odprl temo in zrejo te zadeve tebe in ne mene.

3.:Predvsem se sprašujem kdaj so blagajničarji (in to bencinkelnerji po mojem mneju so) ratal prodajalci oz. trgovci.

Ok, res da imajo tudi razlicne servise ( pranje avtov ), a se se vedno kvalificirajo bolj kot prodajalna in ne kot storitveno podjetje je tako? ce je temu tako potem so to "PRODAJALCI", verjetno zato ker ti izstavljajo fakturo?!

4.: Če si ti imel kot trgovec slabe izkušnje; mi je zelo žal, ampak ne rabiš zaradi tega žolča na mene stresat.

To si ( po moje) vprasal vse kateri imamo izkusnje z prodajo. Namvrec jaz sem na to temo izkljucno zato javil ker se znam v njihovo kozo postavit, ker verjamem da je dost "snobov" kot si ti da jamrajo ker ni tako kot je mami rekla, in nas je vecinoma ze imela take stranke.

5.: Če bi imel na voljo avtomat, bi se glede na to kar se dogaja, verjetno res odločil zanj. Kar pa hočem povedat je, da ne pomeni, da sem kot uporabnik standardnih storitev bencinskih pump požret vse kar mi hočejo po grlu stlačit.

Ej ...daj mi sam nekaj priznaj ...a si Ariel kupu zato ker si preizkusal vse praske in se odlocil da je ta najboljsi?!...al so te reklame zavedle!? Torej izvleceno iz tega je tudi prodajalec primoran na nek nacin reklamo delat ane?
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

lonz ::

Lej, ti bom dal pa tale primer:

Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n)
-y
Are you sure?(y/n)
-y
Are you 100% positive?(y/n)
-y, jebemti
On all planets or just the one?(1/all)
...

A štkaš zej smisel moje bune?

Nisem po defaultu nastrojen proti prodajalcem, ampak kot sem prej povedal: en NE, bi moral biti povsod dovolj.
...arrrrrr, shiver me timbers...

Ted ::

Zadeva je zelo enostavna. Če želijo pri OMW-ju ali Petrolu ali kateremkoli trgovcu z naftnimi derivati povečati prodajo "perifernih" izdelkov naj znižajo cene. Ker če že kaj kupiš vedno vsaj 1,5x preplačaš izdelek glede na ceno v (ne najcenejši) trgovini. Spomnim se, da cene pri trgovcih z naftnimi derivati niso bile vedno toliko višje.
Mah...

jype ::

lonz> Do you want to continue?(y/n)

Zdej veš, zakaj nekateri uporabljamo Linux.

Ne sprašuje neumnosti.

glaš ::

Zadeva je zelo enostavna. Če želijo pri OMW-ju ali Petrolu ali kateremkoli trgovcu z naftnimi derivati povečati prodajo "perifernih" izdelkov naj znižajo cene. Ker če že kaj kupiš vedno vsaj 1,5x preplačaš izdelek glede na ceno v (ne najcenejši) trgovini. Spomnim se, da cene pri trgovcih z naftnimi derivati niso bile vedno toliko višje.

Očitno še ne veš, da notranja prodaja in storitve (loto, stave, ...) na bencinskih servisih prinašajo največ dobičeka, od same prodaje goriv bi se v teh časih hudičevo slabo živelo. Cene so pač takšne kot so, te nihče ne slil, da moraš kaj vzet, dokler se prodaja tako kot se, bi bila neumnost nižat cene. Je pa veliko ljudi pripravljenih plačat malo višjo ceno proti trgovinski za marsikatero stvar, saj hitreje najdejo robo, ponavadi je zmeraj dosti mrzle pijače (pomemben faktor poleti), so hitro postreženi, dostop z avtom je mogoč skoraj do vrat in marsikje je odprto 24/7. Vse to ima svojo ceno.

blackbfm ::

Očitno še ne veš, da notranja prodaja in storitve (loto, stave, ...) na bencinskih servisih prinašajo največ dobičeka, od same prodaje goriv bi se v teh časih hudičevo slabo živelo.

Daj ne piši neumnosti no:))

glaš ::

Glede na to, da delam in opravljam poslovodske posle na manjšem bencinskim servisu, bi mogoče lahko vedel kako stvari stojijo ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: glaš ()
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bencinske črpalke (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6314191 (11824) primozzzz
»

Tankanje bencina (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6110599 (7374) dux
»

Kvaliteta bencina/dizla (strani: 1 2 3 )

10229623 (27487) kixs
»

Petrol prodaja vodeni bencin? (strani: 1 2 )

8420952 (18417) gzibret
»

Slab bencin? (strani: 1 2 )

6711404 (9569) TribesMan

Več podobnih tem