» »

parada ponosa / homoseksualnost

parada ponosa / homoseksualnost

««
22 / 35
»»

Limit-sky ::

Ja, Aston11, se strinjam, da ni najboljša rešitev zate. Jaz sem se spomnil le teh predlogov. Saj sem te na koncu pozval, da daj eno pametno demokratično rešitev problema.

Aston_11 ::

Demokratične rešitve so že predlagane, o tem teče polovica tega posta.

Demokratične rešitve so že predlagane, o tem teče polovica tega posta.

In zakaj jih potem ne začnete sprovajati?
Smo pravna država. Smo demokratična država. Vsak ima možnost zbrati podpise in predlagati referendum. Jaz se komot prilagodim večini. Ne da se z njimi strinjam, ampak, če hočem živeti v Sloveniji niti druge možnosti nimam.
Kot pri volitvah. Če ne zmaga opcija, ki jo sam zagovarjam, mi ostanejo iste možnosti, kot sem jih ponudil vsem ostalim. Če ima še kdo kakšno drugo možnost, kar z besedo na dan.

Ne moreš brez zakona, to ti izhaja iz dejstva, da je Slovenija neke vrste pravna in demokratična država. Če ni zakona, potem se predlogi, ali karkoli že so, tudi ne izvajajo oz. se ne smejo izvajati. Če zakon bo, potem bo drugače. Če ga pa ne bo, ga pač ne bo. Saj se noben glede tega ne sekira kaj preveč.

Če zakon bo, potem bo drugače. Če ga pa ne bo, ga pač ne bo

Se ne morem bolj strinjati s tabo. Če so nekaterim res kratene pravice, bo pa že naša vrla vlada za to poskrbela s kakšnim novim zakonom, ki ga brez problema spravi "skozi", a ne? Morda pa pričakujejo vsaj kakšno vpodbudo civilne iniciative?

Saj se noben glede tega ne sekira kaj preveč.

No, to je pa lepo slišat.

Gandalfar ::

kje ste pa zgubili liberalno drzavo?

Pšenični ::

"A ti svoje otroke tko usmerjaš, al zakaj so homoti?"

Imam občutek, da počasi izgubljaš orientacijo, mislim da to ni samo moj občutek. Pač hočem povedati, da bodo homoseksualci učili "svoje otroke", da je edino normalen odnos, odnos med moškim in še enim moškim. To je med dvema moškima. Isto gre pričakovati tudi od dveh žensk, ki bosta ustvarili svojo "umetno družino". Že ti si zagrižen, kako bodo še zagriženi homoti, ko bodo končno dobili v roke nič hudega slutečega otroka. Nad njim bodo projecirali svoje nedoživete frustracije. Valjda ne boš reku, da mu bodo razlagali, da je heteroseksualna zveza bolj naravna. Sicer pa je nekdo pred mano že opredelil ta problem. Mislim Yipe, da si ti bolj papežki od papeža, seveda če nisi tudi sam, heh, heh,..Kar priznaj....Tako bomo zastopli zakaj si tako zagrizen zagovornik, mislim istospolnih zvez. Al si pa liberalec, totalni zares liberalec, kajne.

jype ::

telbanc> Pač hočem povedati, da bodo homoseksualci učili "svoje otroke", da je edino normalen odnos, odnos med moškim in še enim moškim.

Na podlagi česa trdiš to neumnost?

telbanc> Valjda ne boš reku, da mu bodo razlagali, da je heteroseksualna zveza bolj naravna.

Seveda ne, ker _NI_. Vsaka zveza je naravna, ker smo ljudje bitja narave. Nobene nenaravne zveze ne more biti.

So zveze, ki jih ne odobravamo, a teh je vedno manj (in prav je tako - država naj se umika iz zasebne sfere vse do tam, ko zagotavlja človekove pravice).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Pač hočem povedati, da bodo homoseksualci učili "svoje otroke", da je edino normalen odnos, odnos med moškim in še enim moškim.

¸
Vir? Od kje to veš?

Mipe ::

Slavni par gejevskih pingvinov je propadel, ko je pingvinka malo pomigala z repkom in obnorela enega od pingvinov.

Geji po svetu pa so takoj obsodili upravo živalskega vrta, češ da so vsilili razpad razmerja.

Toliko o miselnosti.

"Seveda ne, ker _NI_. Vsaka zveza je naravna, ker smo ljudje bitja narave. Nobene nenaravne zveze ne more biti."

To postaja počasi že smešno.

"Vir? Od kje to veš?"

No in kakšna misliš da bo vzgoja v taki skupnosti.

Mipe> Geji po svetu pa so takoj obsodili upravo živalskega vrta, češ da so vsilili razpad razmerja.

Dej ne seri, no. Link?

telbanc> To postaja počasi že smešno.

Ne, tragično je. Kaj je v homoseksualnosti nenaravnega?

telbanc> No in kakšna misliš da bo vzgoja v taki skupnosti.

Ista kot v katerikoli drugi. "Imej rad/a vse ljudi, pridno se uči, da boš dobil/a dobro službo, ne pit preveč kokakole ker boš moral/a k zobozdravniku."

Zgodovina sprememb…

"Vir? Od kje to veš?"

Ne vem, je več možnosti. Enaka drugim, boljša od drugih, slabša od drugih? Vzgoja ni zgolj to, kdo naj se ima rad med sabo ali naj se med sabo daje dol, temveč še vse kaj drugega.

Mipe> Geji po svetu pa so takoj obsodili upravo živalskega vrta, češ da so vsilili razpad razmerja.

Dej ne seri, no. Link?

Evo ti: http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.c...
Edell is getting quite a lot of e-mail from people who are outraged that Harry and Pepper split up.

"People think we separated them on purpose," Edell said. "There's no explaining love."

Še ena zanimivost. Obstaja otroška knjiga, ki govori o homoseksualnih pingvinih, ki sta uspešno izvalila jajce. Skratka, homoseksualna propaganda za najmlajše.

And Tango Makes Three @ Wikipedia

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mipe ()

Ziga Dolhar ::

"Vir? Od kje to veš?"

Takšna, kot v marsikateri heteroseksualni?

Kolk misliš, da sta recimo moja starša me "vzgajala" o tem, kakšno slo moram imeti?
https://dolhar.si/

Mipe> "People think we separated them on purpose," Edell said. "There's no explaining love."

Ja, kje je tukaj "Geji po svetu pa so takoj obsodili upravo živalskega vrta, češ da so vsilili razpad razmerja." ?

Da ni to samo tvoja homofobna opazka, slučajno?

Zgodovina sprememb…

Kolk misliš, da sta recimo moja starša me "vzgajala" o tem, kakšno slo moram imeti?

Šolo? Sta že kaj diskretno namignila, ko je bil pravi čas... starši znajo...

Tip je prejel na tisoče ogorčenih e-mailov. Kaj ti to pove? Očitno samo to, da sem homofob, ker opažam, da kljub mavrici, prepevanju o miru in ljubezni del homoseksualcev vendarle goji agresiven odnos. Govorijo, da nam nič nočejo, medtem ko takoj napadejo vsakogar, ki bi samo pisnil proti njim.

Osebno nimam nič proti gejem, dokler zasebno življenje ostane zasebno. Strinjam se, da morajo bidi zakoni prožnejši v tej smeri, ni pošteno, da homoseksualni partner ne dobi nič od imenja preminulega, s katerim je preživel desetletja.

Vendar osebno ne prenašam hinavščine.

Karaya 52 ::

V živalskem svetu ni homoseksualnosti. Če mladiča pingvina "posvoji" nek samec to ni homoseksualnost. Ampak v želji po racionalizaciji tega gredo nekateri tako daleč da v vsaki taki stvari vidijo dokaz. Že v nekaterih filmih so gejevski konji in pingvini pa še kaj bi se našlo...

"Še ena zanimivost. Obstaja otroška knjiga, ki govori o homoseksualnih pingvinih, ki sta uspešno izvalila jajce. Skratka, homoseksualna propaganda za najmlajše."

Jezus, se je že začelo.

Mipe> Tip je prejel na tisoče ogorčenih e-mailov.

Vir?

Karaya 52> V živalskem svetu ni homoseksualnosti.

Mhm. There IS NO SEX in the champagne room!

Kaj je pa to druzga, če žrebec naskoči žrebca, kot homoseksualnost?

Zgodovina sprememb…

Raje preberi Homosexual behavior in animals @ Wikipedia preden greš razglašat, da ni homoseksualnosti med živalmi. ;)

Vendar se je treba zavedati, da je v živalskem svetu homoseksualnost zelo malo razširjena, mnogo manj kot med ljudmi. Gre se namreč za instinkt preživetja, uspešnejše skupine ne bodo čutile močne potrebe po razmnoževanju, zato se homoseksualnost pojavlja. Tam, kjer pa se čuti močna potreba po razmnoževanju, pa je homoseksualnost tako rekoč neobstoječa.

Hkrati pa ne smemo zanemariti vpliva ujetništva na divje živali. Homoseksualnosti je veliko ravno v živalskih vrtovih.

jype: Ne sprašuj za linke, če jih NE bereš! Vendar ti dajem še eno priložnost. Ne preizkušaj moje potrpežljivosti.
http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.c...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mipe ()

"Mipe> Tip je prejel na tisoče ogorčenih e-mailov."

Vzgoja tehle zapetežev, bi bila "sigurno takšna kot v hetereseksualni družini", ko pa ne prenesejo niti tega, da je pingvinčka zmešala "ženska ritka". Torej me prav zanima kako bi vzgajali otroka, ko so toliko zagrizeni. Da ne prenesejo drugačnosti niti pri živalih, za njih je drugačnost namreč to da si pravilno usmerjen. Torej Yipe in kompany, taki zagreteži bi vzgajali otroke v duhu svoje usmerjenosti. To vam je menda jasno.

Kaj torej, je naravna, nenaravna in ali je ta razlika res važna? Po logiki stvari je naravna, če obstaja v naravi.

PaX_MaN ::

Quite a lot != na tisoče.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

Psi tudi naskakujejo ljudi (žal imam še vedno ta prizor pred očmi) ko se gonijo, pa zaradi tega "posiljena" gospodična ni psica, niti ni pes človek ali karkoliko drugega.

Mipe; ta članek sem prebral preden sem sploh kaj šel pisat o homoseksulanosti med živalmi.

Tole označiti za homoseksualno vedenje, traparija brez primere:

Research has shown that simulated mating behavior increases fertility for Cnemidophorus neomexicanus. One female lies on top of another, playing the role of the male, the lizard that was on bottom has larger eggs. The lizards switch off this role each mating season.[13]

No, celo med mušicami so dokazovali...

Mipe> Ne sprašuj za linke, če jih NE bereš!

Tam piše da je prejel "še kar veliko" pošte. Ja, this is the internet! Kje pa piše da je na tisoče homoseksualcev s celega sveta protestiralo? Nikjer, ker večini homoseksualcev _DOL VISI_ za pingvine v nekem živalskem vrtu.

Karaya 52> Psi tudi naskakujejo ljudi (žal imam še vedno ta prizor pred očmi) ko se gonijo, pa zaradi tega "posiljena" gospodična ni psica, niti ni pes človek ali karkoliko drugega.

A ti veš kaj je Mezeg, pa kaj Mula? To je tudi naravno, btw.

telbanc> Torej Yipe in kompany, taki zagreteži bi vzgajali otroke v duhu svoje usmerjenosti. To vam je menda jasno.

Če bi bilo to res, potem bi hetero pari vzgajali v duhu svoje usmerjenosti - pa to seveda ne drži.

Zgodovina sprememb…

Telbanc, ni jasno, ne. Posplošuješ na par tipov, ki jih opisuješ ekstremno, extremno pa zato, ker se ti očitno vsi gabijo, ker so geji. Ne najdeš nobene dobre lastnosti pri njih, ker so geji. Dobro izhodišče za splošen napad.

Zakaj ne posplošiš še v kontra smer, torej glede 100% sedanje populacije, kjer vzgajata hetero starša, ali pa vsaj eden izmed njiju, no ja, lahko tudi nobeden. Zakaj se ti tile ne gabijo, ko pa edini (nekateri jasno) delajo z otroki kar delajo? Kjer so dokazovano problemi, in ne, ko še niti ne veš, si pa prepričan v to, ker so geji, da bodo zagotovo problemi.

Šele potem se lahko gremo resne debate, ko spravimo vse skupine na skupni imenovalec. Tega ti ne zmoreš. 1930+, remember!

Quite a lot != just a few

Dejstvo je, da je vzgoja hetero parov naredila gaje in ne obratno.

Če ne bi bilo hetero parov, tudi homo ljudi ne bi bilo.

Vzgoja hetero para je naredila razne nerazgledane čudake, ki pišejo po tem forumu in ne sprejemajo drugačnosti. Mirror watch!

PaX_MaN ::

Quite a lot != just a few

Still ain't thousands.
Aja, pa nič ne piše, kakšni ljudje pošiljajo ta sporočila. Lohka so bli anarhisti, PETAisti, WHOisti - USI SO GAMAD ZAGAMANA!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

Najbrž misliš tradicionalno krščansko vzgojo, ko o spolnosti ne spregovorijo niti na smrtni postelji. Samo mladoporočenca vržeš v temno sobo in počakaš, da ti naredita vnuke.

Zaradi pomanjkanja spolne vzgoje so mnogi fantje doživeli travmatične izkušnje, zaradi katerih žensk niso več prenašali.

Mezeg in mula je navadno križanje vrst, na žalost poskušeno tudi med opicami in ljudmi. Včasih rata, večinoma pa ne. Vseeno, govorit da je v živalskem svetu homoseksualnost (ker se lev drgne ob kamen, rogovilo oz. karkoli mu pride prav, levinje pa se dolgočasijo v senci) je smešno.

Mipe> Zaradi pomanjkanja spolne vzgoje so mnogi fantje doživeli travmatične izkušnje, zaradi katerih žensk niso več prenašali.

Odločte se, se tak rodiš ali postaneš?

Zgodovina sprememb…

Jaz se nikakor nisem odločal glede tega, Karaya. Sploh pa se spolnost dokončno razvije šele med puberteto.

Verjetno se lahko ali rodiš ali postaneš ali pa morda celo oboje (potem si hetero ;-) dva plusa dasta minus ali kako grejo že tile predznaki...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Aston_11 ()

Karaya 52> Mezeg in mula je navadno križanje vrst

Nope, osli in konji se kr lepo sami pohopsajo, nobeno "navadno križanje vrst" ni to.

Karaya 52> Odločte se, se tak rodiš ali postaneš?

Ko boš spoznal svojega sanjskega moškega, boš že vedel!

Zgodovina sprememb…

OrkAA ::

Karaya 52: Bolje da ne vidiš živali, ki jih ima moja punca. Ne samo, da zganjajo homoseksualne spolne odnose, zganjajo jih celo med različnimi vrstami! To da moški pes poseksa moškega mačka je tam zelo pogost pojav.

Glede homoseksualnosti in rojstva moram to napisati...

Spol != spolnost. Medtem, ko je spol definiran med razvojem zarodka, se spolnost razvije šele med odraščanjem. Obstajajo redki, ki imajo motnjo spola, imajo obe spolovili ali napačno spolovilo ali kakorkoli že. Ti imajo šele hude težave v življenju, neprimerljive s težavami homoseksualcev.

Spolnost pa je povsem druga stvar, ki je odvisna od otrokovega razvoja. Lahko je to vpliv okolja. Lahko, da je zlorabljen med otroštvom, doživi travmo, pa se mu ženske gabijo. Lahko da se bolje razume s fanti, ker se je večino otroštva družil z njimi, žensk pa sploh ne razume, ker so psihološko na drugem polu, zato se drži fantov. Kar precej homoseksualcev se najde v homogenem okolju, kot so ženski ali moški internati, vojska (tradicionalno moški), mornarica (round hips sink ships) itd.

Homoseksualnost je odraz naše družbe. Zato se heteroseksualci tako zgražajo, ko vidijo homoseksualce, nočejo verjeti, da njihova ljubljena družba vendarle ni popolna, čutijo se ogrožene.

Tisti, ki se rodijo v napačnem telesu, dekle v moškem telesu oziroma fant v ženskem telesu, pa imajo prave težave. Njih družba sprejema še manj kot homoseksualce. Nekega tipa(injo) je ubil pobesneli ljubimec, ko je izvedel. To je bilo v Rusiji, mislim, par tednov sveža novica.

hamax ::

@orkaa To je pa slaba vzgoja ...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hamax ()

"Če bi bilo to res, potem bi hetero pari vzgajali v duhu svoje usmerjenosti - pa to seveda ne drži."

Torej jaz ne poznam nobenega heteroseksualca, ki bi otroka vzgajali v prepričanju, da je homoseksualna zveza nekaj boljšega. Torej da bi načrtno vzgajali homoseksualce, kot bi se zgodilo, v primeru, da bi homoseksualci dobili otroka v svoje roke. Tako da ne držijo tvoje trditve, ki so največkrat plod depresivne domišlije in ne kakšnih trdnih raziskav. Najprej ti moram povedati, da otroka v večini oblikuje okolje v katerem živi......Naprej se mi ne da...

Je pa v Sloveniji vse več takih, ki se zavedajo kam pes taco moli, ko se na vsak način poskuša homoseksualcem dati nekaj kar jim ne pripada. V primeru, da bi vam uspela kakšna neumnost, bomo šli na referendum, tam pa boste sigurno popušili, kot ste že enkrat. Heh, heh....Referenduma se pa bojite, kot vampir križa. Že veste zakaj. Ti lahko svoje lajnaš tle na forumu-(smo strpni, da se ne boš ustrašil), vprašaj pa se le enkrat koliko se jih dejansko strinja s tvojo bolno idejo, da bi npr. hooseksualci posvajali otroke.

jype> Nope, osli in konji se kr lepo sami pohopsajo, nobeno "navadno križanje vrst" ni to.

Ampak to ni dokaz homoseksulasti. Še vedno je kobila in osel oz. žrebec in oslica.

jype> Ko boš spoznal svojega sanjskega moškega, boš že vedel!

Še vedno ni homoseksualsti med živalmi.

OrkAA> Bolje da ne vidiš živali, ki jih ima moja punca. Ne samo, da zganjajo homoseksualne spolne odnose, zganjajo jih celo med različnimi vrstami! To da moški pes poseksa moškega mačka je tam zelo pogost pojav.

Samice pač ne. Potem bi moralo biti 10% samic in "isti" procent med samci. Sosedov pes je naskočil svojo mamo, slednja je dobila vnetje maternice in so jo komaj rešili. Je to dokaz homoseksualnosti? Ni. Ko se gonijo samci naskočijo vsako štango.

Zgodovina sprememb…

Mipe> Spolnost pa je povsem druga stvar, ki je odvisna od otrokovega razvoja.

Odvisna je od vsega živega, ampak spolnost je tko kot najljubša barva. Ne more bit "nenaravna", razumete?

Mipe> Homoseksualnost je odraz naše družbe.

A dej ne seri. Homoseksualni spolni odnos najverjetneje obstaja že praktično odkar so evoluirale genitalije. Homoseksualnost kot družbeni pojav poznamo že iz antike. Jaz sploh ne morem razumeti, zakaj se vam nekaterim zdi tako zelo narobe, če dva moška živita skupaj. Kaj počneta v postelji tako in tako sploh nima nobene zveze s čimerkoli, kako se obnašata do svoje okolice je pa itak stvar _enakih_ kriterijev kot pri kateremkoli drugem paru.

Mipe> Zato se heteroseksualci tako zgražajo, ko vidijo homoseksualce, nočejo verjeti, da njihova ljubljena družba vendarle ni popolna, čutijo se ogrožene.

Spet sereš. Jaz sem hetero, pa se ama popolnoma nič ne čutim ogroženega. Za koji kurec pa naj bi se čutil ogroženega, ker se mata dva rada, lepo vas prosim? In kakšno zvezo ima njun spol z občutkom ogroženosti mi tudi ni jasno.

Karaya 52> Ampak to ni dokaz homoseksulasti. Še vedno je kobila in osel oz. žrebec in oslica.

Seveda ne. To je dokaz, da se v naravi različne vrste parijo.

Karaya 52> Še vedno ni homoseksualsti med živalmi.

Seveda je. Praktično vse vrste višje razvitih sesalcev poznajo homoseksualni spolni odnos, pri katerem pride do izliva semena, penetracije in vsega kar je s tem povezano. Who cares, kdo kam kaj vtika, porkamadona?

Zgodovina sprememb…

Telbanc, bo US dalo po pic... Aja, da še dodam, lahko imaš sto izgovorov, zakaj jim ne bi dal kakšne pravice, vendar nimaš izgovora za to, da ne sprejemaš drugačnosti. Če to ni nestrpnost, ne vem. NImaš razloga, da bi glasoval proti na referendumu, razen svoje sovražnosti proti gejem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Aston_11 ()

jype, ti pa res misliš, da se vse vrti okrog tebe... Tu sem posploševal. Mogoče res nisi eden od nestrpnežev, ko gre za homoseksualce, si pa slep, če ne vidiš, da je veliko ljudi nestrpnih.

Mipe> Mogoče res nisi eden od nestrpnežev, ko gre za homoseksualce, si pa slep, če ne vidiš, da je veliko ljudi nestrpnih.

Ja, in? Naj se grejo solit, ane. Če ustanoviš stranko (ali pač tajno združenje), ki sovraži jabolka in šikanira vse, ki se drznejo v javnosti pojaviti v družbi jabolka v taki ali drugačni obliki, bodo pač ljudje, ki radi jejo japke, najebali.

A to pomeni, da je pametno japke prepovedat, če se najde ena tolpa takšnih idiotov? Ne, seveda ne! Treba je te ljudi spravit nazaj na realna tla in jim povedat, da so totalno zmešani in da naj se začnejo brigat za lastne probleme, ne pa da naredijo probleme tretjim osebam, potem se pa tolažijo, ker sami nimajo največjih.

Pa ustanovi stranko, ki bi počela prav to. Poln gobec te je, naredi kaj koristnega z njim! ;)

Mipe> Poln gobec te je, naredi kaj koristnega z njim! ;)

Word!

Se že bašem z nadvse koristno čokolado.

Zdaj bi pa rad slišal še kak smiseln argument, zakaj bi bilo treba družine, ki niso po katoliški šabloni, kakorkoli ovirati, ali celo preganjati.

Ja, recimo muslimanske družine, ki kamenjajo vse, kar smrdi po istospolnem razmerju.

Mipe> Ja, recimo muslimanske družine, ki kamenjajo vse, kar smrdi po istospolnem razmerju.

A zdej pa še ti.

Natanko katera muslimanska družina je pa kamenjala udeležence letošnje parade ponosa?

Zgodovina sprememb…

««
22 / 35
»»