Forum » Pomoč in nasveti » Usb to scsi resevanje podatkov
Usb to scsi resevanje podatkov
DocRob ::
Oj!
Imel sem namizni racunalnik vendar mi je šel rakom Žvižgat nato sem si kupil premosnika in tole zadevo http://www.mimovrste.com/artikel/217002... Rad bi rešil podatke, ampak mi ne prepozna diska, ki sem ga imel v namiznem racunalniku. Kaj delan narobe? Modra lucka na adapterju mi zasveti ampak ugasne!
Lep pozdrav !
Imel sem namizni racunalnik vendar mi je šel rakom Žvižgat nato sem si kupil premosnika in tole zadevo http://www.mimovrste.com/artikel/217002... Rad bi rešil podatke, ampak mi ne prepozna diska, ki sem ga imel v namiznem racunalniku. Kaj delan narobe? Modra lucka na adapterju mi zasveti ampak ugasne!
Lep pozdrav !
ender ::
Kako napajaš disk? Samo USB ni dovolj za napajanje 3,5" diska.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
jishiri ::
mogoce bi zadevo najprej preiskusil na katerem drugem racunalniku in po moznosti probi s kakim poljubnim diskom. je pa malo cudno, kako s to zadevo priklopis napajanje diska? verjetno imas kak adapter?
malo se igraj
LP
malo se igraj
LP
DocRob ::
mogoce bi zadevo najprej preiskusil na katerem drugem racunalniku in po moznosti probi s kakim poljubnim diskom. je pa malo cudno, kako s to zadevo priklopis napajanje diska? verjetno imas kak adapter?
Nimam drugege čarunalnika Kje pa naj bi videl datoteke? V raziskovalcu? Ali je poterbno kak progran zagnat?
Nimam drugege čarunalnika Kje pa naj bi videl datoteke? V raziskovalcu? Ali je poterbno kak progran zagnat?
jishiri ::
vprasaj kakega prijatelja, ce ti ga posod.. al pa skup probata...
pri takih stvareh se vedno najde ena taka banalna tezava... bodi malo profesor pa mal teste izvaji..
pri takih stvareh se vedno najde ena taka banalna tezava... bodi malo profesor pa mal teste izvaji..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3138 (2950) | Xserces |
» | Ne zazna zunanjega trdega diskaOddelek: Strojna oprema | 5823 (5544) | MrStein |
» | pokvarjen računalnik, diskOddelek: Pomoč in nasveti | 3068 (2693) | fosil |
» | trdi disk priklop na USBOddelek: Kaj kupiti | 2566 (2453) | Macketina |
» | Stikalo za trdi diskOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2157 (1505) | misek |