Forum » Kaj kupiti » Dinokomp
Dinokomp
Temo vidijo: vsi
NoBody- ::
evo morem pohvalit dinokomp, naredil nakup za cca 1100EUR. V sredo sem se zapelal do njega in tam sma vse naročla v petek sem stvari že imel!! :)
lp
lp
TOP ::
Jaz mam z Dinokomp zelo zelo dobre izkušnje,kar rabim to dobi,me je pa že dvakrat presenetu,ko je reku da bo za čakat 10 dni v resnici pa je zrihtal v 6 dneh.Res same pohvale pa tud zelo pošten je,ko mi javi kdaj je dal robo naprej.Kar se tiče reklamacije pa sem mel sam enkrat težave z rami in mi jih je zamenjal takoj.Res super trgovina še posebej pa Edi ki vse reši in svetuje.Kar tako naprej.
MecH ::
se prav cca 6 dni je za cakat pa se poklicejo k robo poslejo ce sm prav razumel in hvala za pomoc!
LP mech
LP mech
ziga1990 ::
se prav cca 6 dni je za cakat pa se poklicejo k robo poslejo ce sm prav razumel in hvala za pomoc!
LP mech
normalno do 1 tedena če robe ni na zalogi, 10 dni če so težave z dobavo
če pa je roba na zalogi pa 3-4 dni
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ziga1990 ()
ok hvala ziga
LP mech
aja pa se neki da bom sigurn js sm dou da mi ga se sestavjo pa stestirajo a to kej cajta uzame?
LP mech
aja pa se neki da bom sigurn js sm dou da mi ga se sestavjo pa stestirajo a to kej cajta uzame?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MecH ()
Olimzy ::
Kolk je to sploh velika firma zdej? Ve kdo? Bi še nekaj naroču, sam zarad njihovih preteklih mutnih poslov nism sigurn, če je to varno...
krispe ::
V četrtek sem naročil procesor AMD Phenom II 955 (ni bil na zalogi) danes pa sem ga že dobil. Pohvale dinokompu tudi iz moje strani.
jizzer ::
Jaz sem kupo grafično 5770 V-x pa sem čako dobrih 4 dni samo se je zavleklo zaradi moje krivde ko nisem vedo da s hitro pošto pride pa to tak da je bil približno 1 tedn al neke takega :)
Super trgovina!
Super trgovina!
Kurzweil ::
Gledam malo cene pri Dinokompu in res niso več tako nizke kot nekoč, ampak med vsemi artikli, ki jih imajo pa res ni potrebno iskat enega redkega, ki je najdražji. Sam še tam nikoli nisem kupoval zato nemorem dat ocene, bom pa probal to v naslednjih dneh.
Opažam tudi, da je tekla debata o tem da je podjetje presedlalo iz s.p. na d.o.o. tu nevem kaj si naj mislim, ali gre poslovanje na bolje, ali se je podjetje preimenovalo zaradi kakšnih "grehov"... in kar je s tem povezano, garancija mislim, da tudi ob neobstoju podjetja nekje mora biti uveljavljena (zastopništvo podjetij od komponent ali se motim). Zelo težko je kupovat ko si skeptičen glede tega.
V naslednjih denh kupujem kup zadev in morebiti se celo poigram z usodo in grem v Dinokomp :)
Opažam tudi, da je tekla debata o tem da je podjetje presedlalo iz s.p. na d.o.o. tu nevem kaj si naj mislim, ali gre poslovanje na bolje, ali se je podjetje preimenovalo zaradi kakšnih "grehov"... in kar je s tem povezano, garancija mislim, da tudi ob neobstoju podjetja nekje mora biti uveljavljena (zastopništvo podjetij od komponent ali se motim). Zelo težko je kupovat ko si skeptičen glede tega.
V naslednjih denh kupujem kup zadev in morebiti se celo poigram z usodo in grem v Dinokomp :)
DarwiN ::
Najbrž ti to usodo lahko pojasni kar ta gigabyte, ki je postal nad tabo...
Tip se je prijavil na sloteka zdaj nekaj po 23 uri in takoj naredil reklamo za dinokomp v cirka 10 različnih nitkah, v naglici celo v nekaterih neprimernih.
Who does that? Poglej njegove zadnje prispevke...Smeh. Bolj očiten bi težko bil, čeprav mu je treba priznati, da se je potrudil s slovničnimi napakami. :D
edit2: Je že zbrisal. :D
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()
Nobenega njegovega posta več ne vidim ...hvala dal si mi božjo klofuto, verjetno se bom obrnil na kaj preverjenega. Stara modrost pravi "dobro blago se samo hvali" in tole me je odvrnilo od vsega skupaj, da sploh še kdaj pomislim da grem tja laj kupiti, pri takih se sprašujem če nima še kakšnega uporabniškega računa več
Bom še malce povprašal ljudi okoli kako je s tem Dinotom, in naj ljudje vedo resnico kakršnakoli je... še dobro da nisem daleč od od Ruš doma.
Glede te trgovine se bom res pozanimal, ker preprosto dvomim, da vse teče normalno...
Ne jemljite mene resno to je zgolj moje osebno mnenje!
Bom še malce povprašal ljudi okoli kako je s tem Dinotom, in naj ljudje vedo resnico kakršnakoli je... še dobro da nisem daleč od od Ruš doma.
Glede te trgovine se bom res pozanimal, ker preprosto dvomim, da vse teče normalno...
Ne jemljite mene resno to je zgolj moje osebno mnenje!
DarwiN ::
Njegovi prispevki. Še ni vseh pobrisal :D..
Celo telefonsko od dinokompa je podal heh. Ah, pa tisti post, kjer pravi, da vsi vemo, da je dinokomp najboljša in najbolj zanesljiva trgovina, bla, bla - je tudi zbrisal...
Očitno slabo kaže, če je res tako desperate, da bi prodal še zadnjo komponento :D... Seveda pod predpostavko, da to logično sklepanje glede tega reklamiranja drži. Ker morda se motim, čeprav ne vidim te možnosti. ;)
Celo telefonsko od dinokompa je podal heh. Ah, pa tisti post, kjer pravi, da vsi vemo, da je dinokomp najboljša in najbolj zanesljiva trgovina, bla, bla - je tudi zbrisal...
Očitno slabo kaže, če je res tako desperate, da bi prodal še zadnjo komponento :D... Seveda pod predpostavko, da to logično sklepanje glede tega reklamiranja drži. Ker morda se motim, čeprav ne vidim te možnosti. ;)
You don't see faith healers working in hospitals
DarwiN hvala za napotek, tole kar sem prebral od gigabytea je res zabavno in več kot super čtivo pred spanjem. Očitno negre tako dobro kot sem predvideval po tem da je d.o.o. temi se reče SPAMer in tekšnem prodajalcu naj jaz zaupam?
Takšne je potrebno razkrinkrat in prav je tako, saj samo zavaja laike. Tudi sam na kakšnem področju nimam pojma in potem dobim napotek od takšnega "strokovnjaka" na koncu pa za "težko" zaslužen denar po možnosti še dobim neko škart robo
Opažam pa da se neda brisat postov, vsaj jaz ne najdem, malo offtopic pa bom vprašal kaj sem dosegel ko sem v okenčku od posta pritisnil lojtro in je sedaj okvirček zelen ? (tudi s firebugom sem pogledal pa se mi ne sanja)
Opažam pa da se neda brisat postov, vsaj jaz ne najdem, malo offtopic pa bom vprašal kaj sem dosegel ko sem v okenčku od posta pritisnil lojtro in je sedaj okvirček zelen ? (tudi s firebugom sem pogledal pa se mi ne sanja)
ne vem kaj s tem dosezes sam sm js kupil sistem za 800EUR pri dinokompu in danes naj bi prislo in sodec po drugih komentarjih je ta trgovina zelo dobra in zanesljiva se posebej pri dostavi vendar je spet vse na tebi kaj in kako bos s svojim denarjem naredil
Dinokomp ::
Da se še mi osebno oglasimo!
Oseba Gigabyte piše o nas, čeprav ne vem zakaj in kdo bi lahko to bil (me pa prav zanima kdo je - ali je naša konkurenca, katera nam želi narediti slabo ime, ali pa je kdo, ki bi nam rad naredil reklamo). Sicer pa lahko vodstvo foruma preko IP naslova iz katerega dostopa ta oseba takoj izve kdo je. ;)
Od nas prav gotovo nihče, saj se mi ne udeležujemo forumov, razen za Navijanje.com , kjer smo glavni sponzor in imamo tudi svoj pod forum!
Na tem forumu smo se prijavili samo zaradi srečanja navijalcev, katerega smo priredili v začetku leta in to tudi objavili na Vašem forumu (Kot tudi na drugih forumih).
Žal nas reklama na raznih forumih ne zanima, zaradi česar tudi ne pišemo po njih.
Kar se tiče podanih besed, da nam ne gre ravno najbolje - če bi bilo tole res, potem nebi ta mesec odprli še fizične trgovine-se Vam ne zdi?
Glede "presedlanja" iz s.p. na d.o.o. - tole smo naredili iz preprostega razlga - želimo se razširiti in to čim bolj.
Zaenkrat se bo odprla trgovina v Mariboru (Še ta mesec - predvidoma sredi meseca) in če bo trgovina poslovala kot je treba imamo namen odpreti še trgovine drugod po Sloveniji! :D
To je zaenkrat iz naše strani vse.
Želeli smo samo povedati, da posti, ki ste jih videli niso od nas, saj je takšna reklama, kot jo je delal Gigabyte dobesedno SLABA REKLAMA!
Lep pozdrav, DINOKOMP d.o.o.
Oseba Gigabyte piše o nas, čeprav ne vem zakaj in kdo bi lahko to bil (me pa prav zanima kdo je - ali je naša konkurenca, katera nam želi narediti slabo ime, ali pa je kdo, ki bi nam rad naredil reklamo). Sicer pa lahko vodstvo foruma preko IP naslova iz katerega dostopa ta oseba takoj izve kdo je. ;)
Od nas prav gotovo nihče, saj se mi ne udeležujemo forumov, razen za Navijanje.com , kjer smo glavni sponzor in imamo tudi svoj pod forum!
Na tem forumu smo se prijavili samo zaradi srečanja navijalcev, katerega smo priredili v začetku leta in to tudi objavili na Vašem forumu (Kot tudi na drugih forumih).
Žal nas reklama na raznih forumih ne zanima, zaradi česar tudi ne pišemo po njih.
Kar se tiče podanih besed, da nam ne gre ravno najbolje - če bi bilo tole res, potem nebi ta mesec odprli še fizične trgovine-se Vam ne zdi?
Glede "presedlanja" iz s.p. na d.o.o. - tole smo naredili iz preprostega razlga - želimo se razširiti in to čim bolj.
Zaenkrat se bo odprla trgovina v Mariboru (Še ta mesec - predvidoma sredi meseca) in če bo trgovina poslovala kot je treba imamo namen odpreti še trgovine drugod po Sloveniji! :D
To je zaenkrat iz naše strani vse.
Želeli smo samo povedati, da posti, ki ste jih videli niso od nas, saj je takšna reklama, kot jo je delal Gigabyte dobesedno SLABA REKLAMA!
Lep pozdrav, DINOKOMP d.o.o.
švrk ::
Pred kakim mesecem sem kupoval PC in ker je bil dinokomp cenovno najugodnejši sem kupil pri njih. Za enako konfiguracijo sem pri njih dobil 57 evrov ceneje od vseh ostalih spletnih (in ne) trgovin v SLO. Z računalnikom zaenrat nimam težav in sem zadovoljen. Res pa je, da sem robo čakal 14 dni.
Moti me pa naslednje:
- Za artikle ne piše ali je na zalogi ali ne (čas dobave). To je precej moteče in marsikoga odvrne od nakupa. Zgodi se lahko, da naročiš računalnik in zaradi ene komponente brez potrebe čakaš, ker bi sicer lahko kaj drugega (na zalogi) izbral itd.
- grda cenena spletna stran, brez možnosti podrobnega filtriranja
- Najbolj od vsega pa to, da poslujejo z GLS in ne pošto slovenije. Prvo kot prvo me je poklical tip iz GLS in v polomljeni slovenščini spraševal, če sem doma itd. Nato mi pripelje pošiljko prime PC kot žakelj krompirja in ga postavi na tla, da mi je kar slabo prišlo. Oblečen kot tipi iz vaške gostilne z umazanimi rokami vzame denar in se pobere. Imel sem filing kot, da poslujem z mafijo. Baje, da če me nebi bilo doma, robo odpelje in se moreš nato še z njim dogovarjat. Skratka GLS je poden od podna. Zato priporočam vodstvu dinokomp, da začnejo pošiljat preko pošte slovenije.
Moti me pa naslednje:
- Za artikle ne piše ali je na zalogi ali ne (čas dobave). To je precej moteče in marsikoga odvrne od nakupa. Zgodi se lahko, da naročiš računalnik in zaradi ene komponente brez potrebe čakaš, ker bi sicer lahko kaj drugega (na zalogi) izbral itd.
- Najbolj od vsega pa to, da poslujejo z GLS in ne pošto slovenije. Prvo kot prvo me je poklical tip iz GLS in v polomljeni slovenščini spraševal, če sem doma itd. Nato mi pripelje pošiljko prime PC kot žakelj krompirja in ga postavi na tla, da mi je kar slabo prišlo. Oblečen kot tipi iz vaške gostilne z umazanimi rokami vzame denar in se pobere. Imel sem filing kot, da poslujem z mafijo. Baje, da če me nebi bilo doma, robo odpelje in se moreš nato še z njim dogovarjat. Skratka GLS je poden od podna. Zato priporočam vodstvu dinokomp, da začnejo pošiljat preko pošte slovenije.
Pred kakim mesecem sem kupoval PC in ker je bil dinokomp cenovno najugodnejši sem kupil pri njih. Za enako konfiguracijo sem pri njih dobil 57 evrov ceneje od vseh ostalih spletnih (in ne) trgovin v SLO. Z računalnikom zaenrat nimam težav in sem zadovoljen. Res pa je, da sem robo čakal 14 dni.
Moti me pa naslednje:
ali pa da lohka izbiraš med GLS,TNT in Pošto Slovenije kateri 90% zaupam.
Pa se neki izmoje strani bolje bi mogle komponente bit pakirane sm dobil v dveh skatlah v eni samo ohišje v drugi pa ostalo motilo pa me je da sta bila trdi disk in DVD enota nezasčitene ostalo je bilo vredu.
drugač pa bom z veseljem se kej pri njih naročil.
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
Strojno opremo pravite da kar bingjla po škatlah, ne hvala takšnega trdega diska ne kupim, po istem postopku (mi pomembna trgovina) sem preko dostavne službe TNT dobil celoten računalnik (kupljen pred 3 meseci) in že gre v garancijo, da mi pa potem še ta taisti prodajalec, ki neve kako se zaščiti trdi disk, ne pusti uveljavljati garancije- A ni to osnova vsakega servisa da se ve da mora biti disk nepremeičen, toplotno nesme nižje pod 8 stopinj in podobno, če bo kdo od tam dobil strojno opremo nezaščiteno naj kar poroča.
p.s. neuveljavljanje garancije sem omenil zaradi tega, ker ima Dinokomp na svoji strani pod pogoji garancije navadeno, da "da je okvara povzročena med transportom po naši izročitvi ", ponavadi pa vemo da odpovedo kakšen dan kasneje, kot je dejanski transport (govorim o disku) in kako naj uveljavim garancijo če pravite da ste dobili izdelek brez embalaže njihov pogoj pa je da ne uveljavljajo "da na artiklu in embalaži ni prisotne serijske številke".
p.s. neuveljavljanje garancije sem omenil zaradi tega, ker ima Dinokomp na svoji strani pod pogoji garancije navadeno, da "da je okvara povzročena med transportom po naši izročitvi ", ponavadi pa vemo da odpovedo kakšen dan kasneje, kot je dejanski transport (govorim o disku) in kako naj uveljavim garancijo če pravite da ste dobili izdelek brez embalaže njihov pogoj pa je da ne uveljavljajo "da na artiklu in embalaži ni prisotne serijske številke".
TeraTM ::
Mesec dni nazaj sem vprašal za dobavljivost EVGE GTX 470 SC. (edini minus pri dinokompu, da pri večini izdelkov, če ne pod vsemi ne piše da je ali ni na zalogi) Vprašal sem glede časa, kako dolgo traja od naročila, do pošiljke le te. Na mail mi je takoj drugi dan odgovoril, da je 1 teden čakanja saj ni bilo na zalogi. In točno tako je bilo. poslali so mi po enem tednu od naročila, prispelo je preko GLS kateri ni imel polomljene slovenščine in pa zmenil sem se lahko če mi prinese čez tri dni, saj takrat nisem imel denarja pri sebi. (raje bi pa imel pošto slovenije, pri kateri ni potrebno biti doma) Dosedaj kar so mi poslali, so poslali dobro zavito, odvisno od tega kar sem kupil. (to mi je všeč) Še celo to, ko sem tukaj na forumu objavil v zvezi zapleta pri corsair-u (napajalnik šel rakom žvižgat), so mi ponudili možnost da oni pošljejo na firmo saj imajo dobre veze pri njih (napajalnika prvotno nisem kupil pri njih) Tako da zaenkrat imam dobre izkušnje. Še bolje pa to, kar sem prebral, je pa da odpirajo trgovino v Mariboru sicer nisem iz maribora, ampak študiram tam. Bo osebni prevzem prišel kar prav.
FuI2cY ::
Za vse, ki ne veste. Nova stran za dinokomp.si je v izdelavi. Čez koliko časa bo pa se ne ve, ker se dinotu ne mudi preveč s stranjo, kajti zaenkrat tak ima stran.
Trgovina bo najverjtneje odprta v soboto 16.10 ali pa en teden kasneje 23.10, v kratkem jo bo odprl tudi v Ljubljani, kasneje Celje itd.
Trgovina bo najverjtneje odprta v soboto 16.10 ali pa en teden kasneje 23.10, v kratkem jo bo odprl tudi v Ljubljani, kasneje Celje itd.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FuI2cY ()
js sm glih dons dobil računalnik sestavljen pri njih. bil je lepo v škatli notri pa se stiropor tako da je bi nepremičen poleg pa so bile še škatle od grafe, matične...vse je bilo lepo in prav in se vedno je. mašina pa dela brez problema :D
Zgodovina sprememb…
koliko dni pa rabjo za servis RAM-a?
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
Nejc1994 ::
Uhhhm par vprasanj.
1. Ko sem narocil komp, mu nisem nic omenil da ga naj sestavi. Ali ga vseno sestavi ali mu moram reci?
2. Koliko casa traja da mi pripeljejo racunalnik. Kje bi to pogledal???
1. Ko sem narocil komp, mu nisem nic omenil da ga naj sestavi. Ali ga vseno sestavi ali mu moram reci?
2. Koliko casa traja da mi pripeljejo racunalnik. Kje bi to pogledal???
ce hocs da ti ga sestavjo pa stestirajo mors dt v kosarco !!vas racunalnik!! pa ti ga oni sestavjo in stesterajo ce pa hocs vedt kaj se dogaja z narocilom pa usak dan poglej na njihovo stran, moj racun, narocila in njegovo stanje.pa dostava traja tm 7 DELOVNIH dni no vsaj tok sm js caku.
batista ::
zanima me glede poštnine pri donokompu. Napisano majo da znaša 6 eur. a je to vse al potem še kaka provizija pride zraven? če plačaš po povzetju seveda.
Ker sem pred kratkim poslal grafo prek pošte nekomu in je na koncu ta plačal 6 eur poštnine + 7eur provizije! lp
Ker sem pred kratkim poslal grafo prek pošte nekomu in je na koncu ta plačal 6 eur poštnine + 7eur provizije! lp
batista ::
je kar provizija, in sicer na to kolko znaša odkupnina. za 145eur je znašalo 7 eur, za 40 eur pa 2 eur. plus poštnina seveda. Oba paketa ko sem pošiljal je blo pod 2kg.
U glavnem odirajo folk na veliko. Sej zato me zanima če bi naročil grafo pri donokomp da nebi pošta še zraven nabila svinjsko provizijo ker grem raje sam iskat.
U glavnem odirajo folk na veliko. Sej zato me zanima če bi naročil grafo pri donokomp da nebi pošta še zraven nabila svinjsko provizijo ker grem raje sam iskat.
misek ::
Problem s provizijo je v temu, kako plačaš. Ponavadi imajo trgovine pogodbo s pošto in plačač fiksen znesek, ki je znan v naprej. Če pa imaš za plačilo neko navadno položnico po najvišji tarifi plačaš kar precej.
Sam sem se prepiral z eno trgovino, ker to niso imeli napisano v splošnih pogojih. Samo fiksen znesek. No, na koncu so mi to razliko vrnili.
Sam sem se prepiral z eno trgovino, ker to niso imeli napisano v splošnih pogojih. Samo fiksen znesek. No, na koncu so mi to razliko vrnili.
js sm placu sam postnino 6EUR in NIČ VEČ.nice ne dodajo.
Zgodovina sprememb…
St235 ::
Ne mešat poštnine in plačila po povzetju. Če ti plačaš v naprej potem je poštnina vedno lahko fiksna. Če plačuješ po povzetju pa pošta zaračuna še povratno poštnino za denar.
Ampak če ima trgovina pogodbo s Pošto potem je ta znesek tudi fiksen in znan v naprej. Velike trgovine to imajo.
mihco ::
to ni provizija... pošta doda še ceno teže izdelka...
posta prejemniku zakasira se dobrih 5posto od vrednosti za posiljanje denarja nazaj k posiljatelju. Tudi mene je skoraj kap ko sem poleg vsote za prevzem poral placati se 25eur. Nevem pa kako je z transparentnostjo takih zaracunavanj, glede na to da je delavka za salterom to opravicila kot normalna storitev poste po ceniku pa vendar za to storitev ne izdajo nikakrsnega racuna, potrdila,...
mihco, seveda dobiš potrdilo - položnico namreč. Vsaj tako je bilo v mojem primeru. Plačati sem moral na najbolj levi/dragi način. Ponavadi se nakazuje direktno na TRR trgovine s posebno položnico in tam je cena okoli 1 €. Medtem ko je plačilo poštne nakaznice z vrednostjo nad 20 € 5% vrednosti.
Ampak če ima trgovina pogodbo s Pošto potem je ta znesek tudi fiksen in znan v naprej. Velike trgovine to imajo.
To, da pa pri nakazilu za TTR plačaš provizijo si pa pozabil? Denarni tok od tebe do trgovca bodo nekje zaračunali. Pri predplačilu je to proviziji, pri plačilu po povzetju pa poštnina za poštno nakaznico s katero denar pride do prodajalca.
Lakotnik, sploh ni res. Če plačaš preko poštne nakaznice dobiš te visoke zneske.
Moj primer (trgovina ni pomembna):
Moj primer (trgovina ni pomembna):
Plačilni pogoji:Pričakoval sem torej da je znesek fiksen 1 €. Pri mnogih trgovinah je tako, a pri tej to ni bilo res, saj sem plačal Pošti še 20€.
Naročeno blago kupec po prejemu predračuna plača:
- avans na TRR podjetja
- plačilo po povzetju (plačilo dostavni službi)
- Ob plačilu z po povzetju vam pošta zaračuna stroške vplačila 1 €, ne glede na znesek.
Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave:
Cena dostave do zneska 100 EUR je 4 EUR , nad to višino naročila pa je brezplačna.
Ob plačilu po povzetju vam pošta zaračuna stroške vplačila 1 EUR ne glede na znesek.
Moj odgovor je bil bolj splošen, Večina trgovin tega nima tako specificiranega. Če imajo to napisano kot plačilne pogoje je pa druga zgodba. V tem primeru so ti dolžni povrniti razliko.
mihco ::
mihco, seveda dobiš potrdilo - položnico namreč. Vsaj tako je bilo v mojem primeru. Plačati sem moral na najbolj levi/dragi način. Ponavadi se nakazuje direktno na TRR trgovine s posebno položnico in tam je cena okoli 1 €. Medtem ko je plačilo poštne nakaznice z vrednostjo nad 20 € 5% vrednosti.
nobene poloznice, nobenega potrdila,... na postni nakaznici je bil tocen znesek za katerega sva se dogovorila z prodajalcem.
PC-Freak ::
Nevem zakaj o tem debatirate v tej temi, če je že znano, da (DINOKOMP) pošiljajo preko GLS, ki pa ne zaračunava provizije.
Torej kdo dobi dostavljeno na dom z plačilom po povzetju plača 6EUR in niti centa več.
Torej kdo dobi dostavljeno na dom z plačilom po povzetju plača 6EUR in niti centa več.
Dua'L ::
Zanima me če menjajo naprimer Logitech g700 staro 2 meseca, ki sem jo kupil pri mimovrste.com za novo Razer Imperator?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dua'L ()
galu ::
Da bi ti Dino kupil stvar, ki ni bila kupljena pri njem, pa zamenjal za nekej drugega? Hmm, močno dvomim.
Tako to gre.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | AGT računalniki (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kaj kupiti | 138852 (78392) | kuglvinkl |
» | Katera grafična kartica (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 20894 (17109) | nuclear |
» | Dinokomp izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 16574 (9115) | x4en0n |
» | Dinokomp (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 20246 (12780) | Rakunish |
» | Dinokomp dostava! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10502 (9091) | darkolord |