Forum » Pomoč in nasveti » Pomoc internet
Pomoc internet
d3n!5 ::
Na pcju imam trenutno dva OS-ja visto in xp.
Uceraj zvecer sem opazil da mi internet dela bolj pocasi(v visti) in zato sm restartu. Ko sm prsu nazaj v visto mi internet ni delu.Ker sm hotu pogledat ce je to ponudnik kriv al OS sem sel se v xp kjer pa mi internet dela brez problema.Probu sm ze izklopit modem iz ekeltrike preveril sm use kablovje, reinstaliral driverje ter dal funkcijo repair vendar mi nic ne pomaga.
Ko pogledam v network dobim tole
Prosim pomagajte mi sem obupan in rabim internet v visti pod nujno in prosim da ne pisete komentarjev kot vista sux, to se dogaja samo pri visti in podobno ker je prvi problem na katerega sem naletel v 4 mescih.
Lp in hvala za pomoc
Uceraj zvecer sem opazil da mi internet dela bolj pocasi(v visti) in zato sm restartu. Ko sm prsu nazaj v visto mi internet ni delu.Ker sm hotu pogledat ce je to ponudnik kriv al OS sem sel se v xp kjer pa mi internet dela brez problema.Probu sm ze izklopit modem iz ekeltrike preveril sm use kablovje, reinstaliral driverje ter dal funkcijo repair vendar mi nic ne pomaga.
Ko pogledam v network dobim tole
Prosim pomagajte mi sem obupan in rabim internet v visti pod nujno in prosim da ne pisete komentarjev kot vista sux, to se dogaja samo pri visti in podobno ker je prvi problem na katerega sem naletel v 4 mescih.
Lp in hvala za pomoc
- spremenil: d3n!5 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neznani elementOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 836 (620) | Pyr0Beast |
» | Kako testiram CrossFireX ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1516 (1323) | zupanman |
» | MSNOddelek: Pomoč in nasveti | 1422 (1335) | Uros!no |
» | router problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1558 (1354) | fitipaldi |
» | Slo-Tech NEST 06 slikeOddelek: Slo-Tech | 8197 (4446) | Good Guy |