Forum » Zvok in slika » Xtreamer - media player
Xtreamer - media player
humaxboy ::
@NoName - kaj je zdaj s tistim skupinskim naročilom XSC pasivnega hlajenja ? Če ni nič, ga bom rajši sam naročil, na PM ne odgovarjaš...
Humaxboy
Humaxboy
Humaxboy
piek ::
Kaj opravicujete ceno lahke kovine s cenami v VB? =) Dejstvo je, da Kitajci naredijo tisti ploscek za 0,7 ojra, vse ostalo so predvsem marze (kot ste ze ugotovili so transportni stroski precej nizki zaradi lahkosti artikla).
Se pa spet lepo vidi, da so uporabniki ovce. Se grem stavit, da bi vecina racunalnicarjev v svojem arzenalu stare opreme brez vecjih tezav nasla kak pasiven hladilnik in ga prilepila na cip. Pa je neslisnost tu ...
Se pa spet lepo vidi, da so uporabniki ovce. Se grem stavit, da bi vecina racunalnicarjev v svojem arzenalu stare opreme brez vecjih tezav nasla kak pasiven hladilnik in ga prilepila na cip. Pa je neslisnost tu ...
---
Finish it off if you started it!
---
telexdell ::
Precej spletnih prodajaln manipulira s cenami artiklov in stroški dobave. To se očitno vidi na ebay-u kjer ima enak izdelek različne cene in različne stroške dostave (od free do astronomskih)-suma sumarum pa je približno enaka.
Teh 20-25EUR ne smete smatrati izključno kot stroške dostave temveč kot razliko med psihološko ceno 99EUR in dejansko ceno izdelka. Tako je vsaka primerjava s stroški navadne pošte ipd. brezpredmetna.
PS
In piek problem je, da večina uporabnikov xtreamerja ni računalničarjev. če pa imaš ti kakšnega primernega, odvečnega in brezplačnega pa se bo zagotovo našlo precej hvaležnih kandidatov.
Teh 20-25EUR ne smete smatrati izključno kot stroške dostave temveč kot razliko med psihološko ceno 99EUR in dejansko ceno izdelka. Tako je vsaka primerjava s stroški navadne pošte ipd. brezpredmetna.
PS
In piek problem je, da večina uporabnikov xtreamerja ni računalničarjev. če pa imaš ti kakšnega primernega, odvečnega in brezplačnega pa se bo zagotovo našlo precej hvaležnih kandidatov.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.
LunKi ::
En hitr rundown predn se odločm. Očitno ima tole isti hardware kot playon al pa egreat 34a. Zanima me če:
-firmware urejajo
-bittorrent client dela uredu
-streaming 1080p WIRED dela uredu
-omejitev bitrate na film, ker playon streama 21gb 1080p m2ts al kaj so fajle brez problema. Igra tole http://rapidshare.com/files/172564222/C... ?
-ok ruženje bom preživu in rešu z pasivnim hlajenjem
-u glavnm da lahko špila 20gb fajle in da bittorrent dela, to je nekak osnova za vsak player.
-firmware urejajo
-bittorrent client dela uredu
-streaming 1080p WIRED dela uredu
-omejitev bitrate na film, ker playon streama 21gb 1080p m2ts al kaj so fajle brez problema. Igra tole http://rapidshare.com/files/172564222/C... ?
-ok ruženje bom preživu in rešu z pasivnim hlajenjem
-u glavnm da lahko špila 20gb fajle in da bittorrent dela, to je nekak osnova za vsak player.
Zohan ::
@astras: sem, ni šlo.
Sem pa včeraj pred spanjem ugotovil problem... Če izklopim antivirus in resetiram xtreamerja, ter še malo počakam :), se zgodi čudež -> DELA :). Prvič ko sem izklopil antivirus, nisem resetiral (ali dovolj dolgo počakal) in mi še vedno ni delalo, zato sem ga vklopil nazaj.
Tako da, očitno je stvar v nastavitvah firewalla...bom danes nastavil dovoljenje za xtr IP v firewallu in :D
Sem pa včeraj pred spanjem ugotovil problem... Če izklopim antivirus in resetiram xtreamerja, ter še malo počakam :), se zgodi čudež -> DELA :). Prvič ko sem izklopil antivirus, nisem resetiral (ali dovolj dolgo počakal) in mi še vedno ni delalo, zato sem ga vklopil nazaj.
Tako da, očitno je stvar v nastavitvah firewalla...bom danes nastavil dovoljenje za xtr IP v firewallu in :D
Xtreamer ::
Vse kupce obveščamo, da smo danes prejeli prvo pošiljko Xtreamerjev. Prišlo je sicer do manjše napake, saj so nam poslali zgolj 4 pakete, vendar smo že stopili v stik s pošiljateljem, ki nam zagotavlja, da so tudi ostale pošiljke na poti.
Izvorna novica: Prva pošiljka Xtreamerjev prispela!
Glede na to, da vas je kar nekaj izrazilo željo, da vam že iz naše strani vgradimo pasivno hlajenje, prosimo za malo potrpežljivosti, saj je pred nami ogromno dela. Celotna ekipa je zavihala rokave, tako da se bomo maksimalno potrudili, da do konca tedna razpošljemo vse pošiljke. Vse, ki ste za način dostave izbrali osebni prevzem, bomo pravočasno obvestili, ko bo naročilo pripravljeno na prevzem. Prav tako bodo vsi kupci, ki so za način plačila izbrali predračun, le-tega tekom današnjega dne prejeli po e-pošti.
Vsem kupcem se zahvaljujemo za nakup in podporo in vam želimo obilo veselja pri uporabi izdelka!
Izvorna novica: Prva pošiljka Xtreamerjev prispela!
Glede na to, da vas je kar nekaj izrazilo željo, da vam že iz naše strani vgradimo pasivno hlajenje, prosimo za malo potrpežljivosti, saj je pred nami ogromno dela. Celotna ekipa je zavihala rokave, tako da se bomo maksimalno potrudili, da do konca tedna razpošljemo vse pošiljke. Vse, ki ste za način dostave izbrali osebni prevzem, bomo pravočasno obvestili, ko bo naročilo pripravljeno na prevzem. Prav tako bodo vsi kupci, ki so za način plačila izbrali predračun, le-tega tekom današnjega dne prejeli po e-pošti.
Vsem kupcem se zahvaljujemo za nakup in podporo in vam želimo obilo veselja pri uporabi izdelka!
"Xtreamer! Zakaj bi plačevali več?!"
http://www.xtreamer.si
misek ::
@LunKi, firmware je vsakič boljši. Upamo, da bodo dodajali kakšne nove featurje, bittorrent client-a pa zaenkrat še ni. Glede streama ti ne znam povedati. Iz lokalnega diska je predvajal 16 GB 1080p Transformerje.
dba ::
upam,da boste tistim, ki so naročili xtreamerja in pasivno hlajenje (posebej) še danes poslali :D
tistiglih ::
Juhu !!!
Komaj čakam, da zadevo sprobam.
Samo še vprašanje:
Kateri firmvare pa bo imel naložen?
lp
Komaj čakam, da zadevo sprobam.
Samo še vprašanje:
Kateri firmvare pa bo imel naložen?
lp
@OK.d: 4 paketi po 31kg
@dba: Težko verjamem, da nam danes uspe. Jutri pa je že bolj optimistično.
@tistiglih: Glede firmware-a še nismo uspeli preveriti :)
@astras: 119€ z DDV ni ceneje od 118,80€ z DDV :)
Good Guy ::
@OK.d: 4 paketi po 31kg
retard en..
u bistvu vsi k spamate tuki s to svojo prodajo...
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
astras ::
ne vem zakaj admin ne brise postov ker ko smo mi dobili robo je veselo brisal.. medtem ko zdaj njegovih pa ne brise
;)
drugace pa...
@xtreamer 95+ddv je ceneje kot 99+ddv (akcijo da je kupec dobil anteno zraven pa se zmeraj ponujamo ampak brez wifi antene.. marsikdo je ne potrebuje)
sem pa ze veckrat omenil da vam zelim vso sreco pri prodaji, tako da srecno...
pa se enkrat www.xtreamer.me
;)
lp
;)
drugace pa...
@xtreamer 95+ddv je ceneje kot 99+ddv (akcijo da je kupec dobil anteno zraven pa se zmeraj ponujamo ampak brez wifi antene.. marsikdo je ne potrebuje)
sem pa ze veckrat omenil da vam zelim vso sreco pri prodaji, tako da srecno...
pa se enkrat www.xtreamer.me
;)
lp
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
Tarzan ::
@astras:
Stavek brez repa in glave, kaj zdaj, še vedno ponujate, ampak zraven pa ni antene. Če akcija je, potem je tudi antena, če ne, pač ne. Svašta.
akcijo da je kupec dobil anteno zraven pa se zmeraj ponujamo ampak brez wifi antene.. marsikdo je ne potrebuje
Stavek brez repa in glave, kaj zdaj, še vedno ponujate, ampak zraven pa ni antene. Če akcija je, potem je tudi antena, če ne, pač ne. Svašta.
x-treamer ::
Dumping se nikoli ne obnese. Prav tako neko za lase izmišljene zgodbice o tem da Wi-Fi antene marsikdo ne potrebuje.
Vama pa obema želim srečo pri prodaji.
Za nas vem, da bomo delali naprej kot doslej, meni je bistvena kvaliteta.
Zaenkrat imam naročenih par Etrayz-ov, da jih stestiramo če so sploh za kej - in če se bojo obnesli, jih bomo naročili in uvozili.
Prav tako za pasivno hlajenje, mislim da bo najbolje da počakamo na originalen team, da predstavi svojo rešitev (ki je že krepko v delu). Vsako stvar se da modificirati, ampak malokdo ima znanje/voljo/čas da se spravi v to.
kmetek, če bi hoteli združiti moči bi morali naročati od istega dobavitelja, kar je trenutno težko mislim da vsak uvaža preko drugega dobavitelja.
Od zdaj naprej bomo (vsaj mi) odgovarjali na vprašanja, ki se tičejo pomoči uporabnikom, za kar mislim da je ta tema tudi bila narejena. Informacije, novosti, pomoč.
Vama pa obema želim srečo pri prodaji.
Za nas vem, da bomo delali naprej kot doslej, meni je bistvena kvaliteta.
Zaenkrat imam naročenih par Etrayz-ov, da jih stestiramo če so sploh za kej - in če se bojo obnesli, jih bomo naročili in uvozili.
Prav tako za pasivno hlajenje, mislim da bo najbolje da počakamo na originalen team, da predstavi svojo rešitev (ki je že krepko v delu). Vsako stvar se da modificirati, ampak malokdo ima znanje/voljo/čas da se spravi v to.
kmetek, če bi hoteli združiti moči bi morali naročati od istega dobavitelja, kar je trenutno težko mislim da vsak uvaža preko drugega dobavitelja.
Od zdaj naprej bomo (vsaj mi) odgovarjali na vprašanja, ki se tičejo pomoči uporabnikom, za kar mislim da je ta tema tudi bila narejena. Informacije, novosti, pomoč.
x-treamer.com (na zalogi)
jbranko ::
Sem gledal Titanic mkv 14.5Gb 36.00 fps pa mi preko mreže, kabla šteka. A bi moral kaj nastaviti posebej? Na tvout imam 1080p 50Hz. Ko sem priklopil preko usb diska je delalo BP. Hvala za pomoč.
humaxboy ::
Admini, dejte preprečiti, da uporabniki @astras, @Xtreamer in @x-treamer ne promovirajo več svojih izdelkov, zato tak forum ni namenjen !! Je dovolj drugih možnosti...
Humaxboy
Timmah ::
stric NoName je priskrbel side cooler in danes se bom lotil montaže.
Hvala NoName še enkrat.
p.s. NoName je zlo prjazn stric
Hvala NoName še enkrat.
donde esta francesca
novitibo ::
jaz osebno imam boljši občutek (pa procesor tudi) če je ob strani aktivno (neslišno) hlajenje, beri Scythe, kot pa pasivno in še to s slabim kontaktom hladilnega telesa, ki nalega na procesor
...pa še enkrat cenejša predelava je...
preskar86 ::
mam naloženo nov beta firmware. na net ga mam preko routerja.
za radijo mi napiše invaild music file. ka bi bil v tem problem???
za radijo mi napiše invaild music file. ka bi bil v tem problem???
JayDee ::
stric NoName je priskrbel side cooler in danes se bom lotil montaže.
Hvala NoName še enkrat.
Se strinjam.
jaz osebno imam boljši občutek (pa procesor tudi) če je ob strani aktivno (neslišno) hlajenje, beri Scythe, kot pa pasivno in še to s slabim kontaktom hladilnega telesa, ki nalega na procesor
Na naslovu imaš dobro primerjavo različnih variant hlajenja. Pri originalnem ventu se temp. v notranjosti ohišja giblje okrog 50°C, pri pasivnem hlajenju okrog 40°C in pri Kazi okrog 33°C.
Naprava se ne pregreva pri nobenio varianti je pa prednost pasivnega hlajenja: robustnost, zaščita notranjosti in življenska doba. Odločitev pa je na strani posameznika.
novitibo ::
...for every 10 degree rise in operating temperatures have a result of halving the lifetime of the device. 20 degrees higher - 1/4 of the life... and so on...
...for every 10 degree rise in operating temperatures have a result of halving the lifetime of the device. 20 degrees higher - 1/4 of the life... and so on...
To velja za dvig stalne temperature in ker verjetno ne boš 24/7 gledal 1080p filmov je to malo tak-tak. Tudi ne veš nične življenske dobe (1000 let na pol- who care)- običajno takšne naprave prej tehnološko zastarajo kot odpovedo zaradi temperature.
Pri ventilatorju nikoli ne veš kdaj in koliko prahu ti bo naložil na komponente. Z dobro prašno izolacijo, pa zrak bol bogo odvaja odvečno toploto. Potem je še možnost vdora tujkov (mrčes, predmeti...) kar lahko povzroči kratek stik....Skratka odločitev je na strani posameznika.
Torej montaža side cooler-ja je šla gladko in ventilator je na off.
Edino opozorilo bodočim monterjem je ta, da je priloženo veliko preveč paste. Ne je namazat preveč, ker vam ne bo odvajalo toplote.
Drugače sem pa zelo zadovoljen z zadevo.
Edino opozorilo bodočim monterjem je ta, da je priloženo veliko preveč paste. Ne je namazat preveč, ker vam ne bo odvajalo toplote.
Drugače sem pa zelo zadovoljen z zadevo.
donde esta francesca
misek ::
@poet, saj če namažeš preveč paste jo bo iztisnilo na robovih čipa. Bolj hudo je, če je je premalo. Pol pa bo zrak vmes in bo hladilnik res hladen Sicer pa me res zanima, koliko je prostora med hladilnikom in površino čipa.
@poet, saj če namažeš preveč paste jo bo iztisnilo na robovih čipa. Bolj hudo je, če je je premalo. Pol pa bo zrak vmes in bo hladilnik res hladen Sicer pa me res zanima, koliko je prostora med hladilnikom in površino čipa.
maš prav, jo bo izstisnilo samo v tistem papirčku jo je toliko da boš imel cel Xtreamer vsran =) Je pa tudi res da nimaš občutka ali se je stvar prilepila na čip ali ne. No kar se mene tiče sem ga lepo prilepil, saj je stvar delovala super po uri in pol 1080p igranja in je bil hladilnik lepo topel.
donde esta francesca
Modri dirkač ::
Ah, sej pač namažeš čip s prstom toliko, da je lepo vse pokrito. Zato pa porabiš zelo malo paste.
Men dela super, tok, tok, tok! Končno tišina.
Men dela super, tok, tok, tok! Končno tišina.
Everybody lies!
Trupl0 ::
@Xtreamer
Včeraj ( okrog 9:30 ) naročil XSC pasivni hladilnik in me zanima kako je z zalogo? Nikjer ne piše kdaj je predvidena dobava. ;)
Včeraj ( okrog 9:30 ) naročil XSC pasivni hladilnik in me zanima kako je z zalogo? Nikjer ne piše kdaj je predvidena dobava. ;)
If you are going through Hell, keep going !
Tudi mi smo včeraj uspeli sestaviti nekaj čez 30 kompletov (Xtreamer s pasivnim hlajenjem) in izkazalo se je, da je priložene termalne paste 2x preveč... eno termalno pasto smo namreč porabili za 2 kompleta.
@Nuclear_: Tvoja pošiljka je že pripravljena in bo odpremljena danes.
@Nuclear_: Tvoja pošiljka je že pripravljena in bo odpremljena danes.
Super ste =) hvala.
Pa saj te termalne paste dobiš vedno preveč.
Dobil vsaj za 3 montaže paste pri Scythe Musashi =)
Pa saj te termalne paste dobiš vedno preveč.
Dobil vsaj za 3 montaže paste pri Scythe Musashi =)
pogledal in res!!!! hooray!!! =) zdaj pa čakat na konc šihta hehe
rembrandtm ::
Alo,....imam Order #11423, naročil 1.11., pa imam še vedno status This order is marked as Awaiting Fulfillment.
Verjetno je to normalno, kaj pravite,...malo sem nepotrpežljiv :)
Verjetno je to normalno, kaj pravite,...malo sem nepotrpežljiv :)
kmetek ::
meni to ne gre v glavo, kupiš tukaj od astrasa ali xtreamerja, pa dilaš naprej po 170EUR, kje je logika?
ajd če imaš 10-15% marže, ne pa 30% ???
ajd če imaš 10-15% marže, ne pa 30% ???