Forum » Zvok in slika » Xtreamer - media player
Xtreamer - media player
Trupl0 ::
...ko skopiran .pls datoteko v mapo na X usb disk, označim music filter, play ne prime, po pritisku na enter pa se X restarta
v čem je štos?
a npr. iz te strani:
http://www.shoutcast.com/Internet-Radio...
.pls bi mogel predvajati ok?
ali je mogoče fora v tem, da playa samo playliste iz int. diska?
poskušaj preimenovati .PLS v .PLSX.
Zdaj meni deluje normalno. Prej mi je samo restartal X-a
If you are going through Hell, keep going !
birtija ::
Spet sem zmagal: Xtreamer 2.0beta4 firmware. Kdo ga bo prvi naložil?
naložu in probal.
ne vem kje spremenit delovno skupino (workgroup), med nastavitvami je ni. verjetno tudi zato ne dela internet radio ne interner. IP nastavil pravilno.
Imam router Belkin f5d8235-4v1 , kjer tudi ne morem spreminjat delovne skupine, tko da moram uporabit kar routerjevo.
kaj in predvsem kako naprej?
rembrandtm ::
Hej, sem nov na forumu a nikakor nov na zemlji. Tolele temo spremljam od porodniške Xtreamerja dalje in sem postal že prav velik otrok. In seveda, odrasli, ne se mi smejat za naslednja vprašanja,...heh.
Včeraj naročil xtr (vem, en dan prepozno :) )kje lahko čekiram pot pošiljke po tej zemeljski obli.
Nasledneje, glede na beto 2.0 firmware, ki je še v stajici, ali naj za začetek naložim kar 1.0.3.0.?
Če se pa še kej spomnem, pa bom seveda veselo pisal,...brez zamere in hvala že vnaprej za vaš trud,...kdorkoli ???!!!
Včeraj naročil xtr (vem, en dan prepozno :) )kje lahko čekiram pot pošiljke po tej zemeljski obli.
Nasledneje, glede na beto 2.0 firmware, ki je še v stajici, ali naj za začetek naložim kar 1.0.3.0.?
Če se pa še kej spomnem, pa bom seveda veselo pisal,...brez zamere in hvala že vnaprej za vaš trud,...kdorkoli ???!!!
x-treamer ::
Če si ga naročil preko originalne trgovine, potem preko GLS trackinga:
Gls mednarodni, če je pa pošiljka že v Sloveniji, pa uporabi slovensko verzijo.
Glede FW odvisno, kakšen tip uporabnika si. Če rad eksperimentiraš, potem je 2.0 beta4 zate :)
Glede Etrayz sem povedal - tisti, ki ste/so pred 1.11 naročili Xtreamerja pri nas, ste upravičeni do akcijske cene - v spletni trgovini shop.xtreamer.net opravite nakup, nato pa vpišite serijski številko vašega Xtreamerja - številka je tudi na računu.
Sicer pa te funkcionalnost ne najdem :) v njihovi spletni trgovini pod Etrayz ni izdelkov, spletna stran, ki naj bi štartala zdejzdej pa tudi še ni online.
Gls mednarodni, če je pa pošiljka že v Sloveniji, pa uporabi slovensko verzijo.
Glede FW odvisno, kakšen tip uporabnika si. Če rad eksperimentiraš, potem je 2.0 beta4 zate :)
Glede Etrayz sem povedal - tisti, ki ste/so pred 1.11 naročili Xtreamerja pri nas, ste upravičeni do akcijske cene - v spletni trgovini shop.xtreamer.net opravite nakup, nato pa vpišite serijski številko vašega Xtreamerja - številka je tudi na računu.
Sicer pa te funkcionalnost ne najdem :) v njihovi spletni trgovini pod Etrayz ni izdelkov, spletna stran, ki naj bi štartala zdejzdej pa tudi še ni online.
x-treamer.com (na zalogi)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: x-treamer ()
birtija ::
iščem po netu in ugotovim, da imajo tudi drugi HD playerji problem s poimenovanjem delovne skupine
http://www.acryan.com/forums/viewtopic....
ker imam tudi Popcorna A110, se mi zdi malo smešno, da poimenovanje delovne skupine ne bi bilo možno. Tam vse laufa od prve.
Na uradnem forumu sem zasledil kar nekaj vprašanj na isto temo?
A se res ne da nič naredit?
http://www.acryan.com/forums/viewtopic....
ker imam tudi Popcorna A110, se mi zdi malo smešno, da poimenovanje delovne skupine ne bi bilo možno. Tam vse laufa od prve.
Na uradnem forumu sem zasledil kar nekaj vprašanj na isto temo?
A se res ne da nič naredit?
TheHijacker ::
Je že kdo nabavil etrayz? Podražili so poštnino na 25EUR.
sam bom počakal na prve teste.
Ker mam dva Xtreamerja bi lahko vzel celo dva. 85EUR pa ni tako malo.
sam bom počakal na prve teste.
Ker mam dva Xtreamerja bi lahko vzel celo dva. 85EUR pa ni tako malo.
http://www.google.si
OldSkul ::
poštnine je mal preveč... imajo kao akcijsko ceno 59EUR, pol pa zvišajo poštnino za 5EUR in to na dan izida. Haha
kmetek ::
12.000 nategov po 5EUR in raste....to se bo pa nabralo ene 100.000EUR kapitala po suhem, brez vazelina
pa še denar vnaprej, kaj hočeš boljšega....denar danes, vmes nekaj mafijskih poslov.....dober služijo.
pa še denar vnaprej, kaj hočeš boljšega....denar danes, vmes nekaj mafijskih poslov.....dober služijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kmetek ()
dkw ::
Kmetek po mojem se malo motiš glede številke. Naročilo za eTRAYz je bilo možno izvesti šele ob tretji uri po našem času ni šans da bi pridobili 12000 naročil.
Nimkapu ::
Jst tud naročil eTRAYz, upam da ne bo kakšna varjanta, da uni k bomo takoj kupl dobil krš verzijo, k jo bodo pol izboljšal :D
misek ::
Jst tud naročil eTRAYz, upam da ne bo kakšna varjanta, da uni k bomo takoj kupl dobil krš verzijo, k jo bodo pol izboljšal :DNekje pa se mora poznati razlika v ceni
astras ::
v drugi polovici novembra boste zadevo lahko kupili tudi pri nas z nekje podobno ceno...
lp
lp
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
Zohan ::
Ti firmware updati so res super.
Ko sem dobil xtreamerja je našel pc na mreži a ni mogel dostopati do shared folderjev.
Ko sem nadgradil na 1.0.3.1 sploh ni več našel workgroupa in posledično PCja
Sedaj ko sem nasnel pa beta 2.0 pa ne najde več niti wifi omrežja... (no SSID, pa bi mogli vlečt vsaj 3je...)
Z naslednjo verzijo se najbrž ne bo več niti prižgal...
a ima še kdo probleme z wifi pri ta novem firmwaru?
a to je preverjena informacija da bodo youtube ukinli?
Lp
Ko sem dobil xtreamerja je našel pc na mreži a ni mogel dostopati do shared folderjev.
Ko sem nadgradil na 1.0.3.1 sploh ni več našel workgroupa in posledično PCja
Sedaj ko sem nasnel pa beta 2.0 pa ne najde več niti wifi omrežja... (no SSID, pa bi mogli vlečt vsaj 3je...)
Z naslednjo verzijo se najbrž ne bo več niti prižgal...
a ima še kdo probleme z wifi pri ta novem firmwaru?
a to je preverjena informacija da bodo youtube ukinli?
Lp
telexdell ::
Meni Xtreamer (povezan žično) najde workgroup na dveh računalnikih in modemu WL500gp (dela delitev map in datotek). Najde mi tudi dodatno domeno na službenem računalniku (domena: služba) iz katerega lahko delim celo DVD pogon in seveda mape, katere sem dal v skupno rabo. In to vse mi je delalo na 1.30, 1.31, 2.0b2 in sedaj na 2.0b4.
Sedaj ne vem, če imam jaz takšno srečo ali ti takšno smolo ali pa nekaj ni prav nastavljeno?
Sedaj ne vem, če imam jaz takšno srečo ali ti takšno smolo ali pa nekaj ni prav nastavljeno?
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.
Kar se mene tiče imaš srečo :)
Meni je za vsako zahteval account ID in pass in se nikakor ni hotel povezati na PC. Sem prebral vse živo po teh forumih in troubleshootingih, poskusil spreminjat vse žive nastavitve, ustvarjal razne račune na pcju, izklapljal firewalle in antiviruse, šaril po registru... dokler nisem izgubil volje... Nato sem stavil upe na nov firmware in z 2.0b4 dobil now problem, wifi ne dela več...zdaj bom počakal še na uradno izdajo 2.0...do takrat pa downgradal na ta staro verzijo (upam da gre), tam je deloval vsaj net in ftp dostop iz PCja na xtreamer. Pravkar sem naročil disk, tak da bi bilo fino če vsaj ne bi rabil tovorit stvari na usb ključih sem pa tja.
mam pa lynksis wrt54gl in pa vista home premium mimogrede...
Meni je za vsako zahteval account ID in pass in se nikakor ni hotel povezati na PC. Sem prebral vse živo po teh forumih in troubleshootingih, poskusil spreminjat vse žive nastavitve, ustvarjal razne račune na pcju, izklapljal firewalle in antiviruse, šaril po registru... dokler nisem izgubil volje... Nato sem stavil upe na nov firmware in z 2.0b4 dobil now problem, wifi ne dela več...zdaj bom počakal še na uradno izdajo 2.0...do takrat pa downgradal na ta staro verzijo (upam da gre), tam je deloval vsaj net in ftp dostop iz PCja na xtreamer. Pravkar sem naročil disk, tak da bi bilo fino če vsaj ne bi rabil tovorit stvari na usb ključih sem pa tja.
mam pa lynksis wrt54gl in pa vista home premium mimogrede...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zohan ()
buneech ::
Men dela k šus, pa nism še mel problemov, razn pri 1.3 firmware-u, da ni delal več internet meni. Mam pa WRT54GL, pa windows 2003, no pa tut 2x sedmico, ena v službeni domeni, druga v domačem workgroupu, pa vse najde. Tut Wi-Fi dela.
novitibo ::
@Zohan: ... pa narediš Restore Default po vsaki nadgradnji?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: novitibo ()
@novitibo: Jap.
Sem downgradal, je delal wifi, sem še enkrat za hec poskusil 2.0b4 in sedaj tudi tu dela wifi (ne vem v čem je bil problem).
Ampak drugače sem pa na istem... V workgroupu je samo xtreamer in to je to. (na pcju imam network discovery on, file sharing on, pass protected sharing off), tudi preko bližnjice na IP ne deluje... Zahteva ID in geslo (ne prime če vnesem svoj admin account, niti če vnesem guesta). Na xtreamer forumu je en uporabnik s podobnim problemom, je napisal da na xpju gre čez, na visti home premium pa zahteva ID, in ta id nikoli ni pravi... Ta osebek je xtreamerja celo vrnil...
Imam avast antivirus, ampak tudi če ga popolnoma izklopim je isto... očitno je fora v windowsih, ampak ne vem več kje ta problem iskati
Lp
Sem downgradal, je delal wifi, sem še enkrat za hec poskusil 2.0b4 in sedaj tudi tu dela wifi (ne vem v čem je bil problem).
Ampak drugače sem pa na istem... V workgroupu je samo xtreamer in to je to. (na pcju imam network discovery on, file sharing on, pass protected sharing off), tudi preko bližnjice na IP ne deluje... Zahteva ID in geslo (ne prime če vnesem svoj admin account, niti če vnesem guesta). Na xtreamer forumu je en uporabnik s podobnim problemom, je napisal da na xpju gre čez, na visti home premium pa zahteva ID, in ta id nikoli ni pravi... Ta osebek je xtreamerja celo vrnil...
Imam avast antivirus, ampak tudi če ga popolnoma izklopim je isto... očitno je fora v windowsih, ampak ne vem več kje ta problem iskati
Lp
mndrin ::
Konekti se prek brskalnika na Xtreamer in pod setup obkljukaj "Use Login Option:" pod username pusti admin in si izberi eno geslo. Te podatke vpiš kjer te vpraša za id in password in poročaj, če dela.
preskar86 ::
sm ga nadgradil, pa me zanima zakaj mi noče delat radio. sm tudi iz neta potegno pls daoteke za radio pa noče. intrnet mam do njega in sicer preko routerja, preko katerega mam tudi računalnik, ampak mam naštimano preko lana na routerju. mogoče je to problem, kr tudi tam za intrnet na xtremrju mi pride do nekakšnega menija pol pa nč.
Aja pa ku hočem zagnat datoteko za radio mi napiše Invaild Music File.
@mndrin: hvala za nasvet, ampak to sem že naredil, s ftp programom lahko dostopam do xtreamerja. Z xtreamerja ne morem dostopat do pcja... In ker trenutno (še) nimam diska v xtreamerju bi pač rad streamal iz pcja... hmm... nekaj ga blokira amapak kaj...
sm ga nadgradil, pa me zanima zakaj mi noče delat radio. sm tudi iz neta potegno pls daoteke za radio pa noče. intrnet mam do njega in sicer preko routerja, preko katerega mam tudi računalnik, ampak mam naštimano preko lana na routerju. mogoče je to problem, kr tudi tam za intrnet na xtremrju mi pride do nekakšnega menija pol pa nč.
?? kaj?
brabos ::
Sicer pri svojem Xtr.še nisem opazil kakega hudega pregrevanja,ampak preventivno kaj predlagate....Scythe ITA KAZE 1000 ali Xtreamer Side Cooler??
Bi pa naredil mod samo zaradi glasnosti ventilatorja....
lp brabos
lp brabos
tnx...mi je že prej uspelo. Potem pa videl isto reč na njihovem forumu.
Zdaj moram samo pogledati, če se kje lahko doda custom postajo v že namenjene kategorije ( ki so v rubriki internet radio )
Zdaj moram samo pogledati, če se kje lahko doda custom postajo v že namenjene kategorije ( ki so v rubriki internet radio )
NoName ::
torej.. xsc je ze montiran...
men se poleg izrazite tisine zdi slika na ekranu 100x boljsa :blbl:
vec slik najdete tukaj
men se poleg izrazite tisine zdi slika na ekranu 100x boljsa :blbl:
vec slik najdete tukaj
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
telexdell ::
Sicer pri svojem Xtr.še nisem opazil kakega hudega pregrevanja,ampak preventivno kaj predlagate....Scythe ITA KAZE 1000 ali Xtreamer Side Cooler??
lp brabos
Če izhajaš iz predpostavke, da je pasivno hlajenje zadostno dimenzionirano tudi za morebitne kratkotrajne ekstremne obremenitve potem ob dejstvu, da je rešitev cenovno primerljiva sploh nimaš kaj za razmišljati. Če si torej normalni uporabnik (kar jih je sigurno 90%) potem zagotovo pasivno.
Se pa samo po sebi poraja vprašanje, zakaj razvijalci že v osnovi niso opremili naprave s pasivnim hlajenjem namesti vtrteče ropotulje?
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.
Xtreamer ::
Čist mimogrede - kdaj pride do nas pošiljka naročila prek slovenske strani?
Ker je "slovenskih strani" s ponudbo Xtreamerjev več, je potrebno bolj konkretno definirati pri katerem je bilo naročeno. Mi smo danes prejeli svežo zalogo XSC pasivnih hlajenj in vse kupce, ki so naročili zgolj pasivno hlajenje, smo danes tudi že obvestili. Ostale, ki so naročilo oddali skupaj s predvajalnikom pa obvestimo v naslednjih dneh, ko tudi te prejmemo na zalogo.
Z današnjim dnem pa smo v spletni trgovini aktivirali tudi modul avtomatskega izračuna poštnine glede na težo izdelka v skladu z veljavnim cenikom Pošte Slovenije. Pri naročilu Xtreamer XSC pasivnega hlajenja s težo izdelka 0,2kg tako v primeru plačila po predračunu strošek poštnine znaša le 1,50€.
"Xtreamer! Zakaj bi plačevali več?!"
http://www.xtreamer.si
brabos ::
Vsi ki ste se lotili modificiranja svojih Xtr-ov bodisi z aktivnim,bodisi z pasivnim hlajenem.
Kako pa je z statično elektriko??? Ste uporabljali kakšne posebne pripomočke?
lp brabos
Kako pa je z statično elektriko??? Ste uporabljali kakšne posebne pripomočke?
lp brabos
dba ::
Čist mimogrede - kdaj pride do nas pošiljka naročila prek slovenske strani?
Ker je "slovenskih strani" s ponudbo Xtreamerjev več, je potrebno bolj konkretno definirati pri katerem je bilo naročeno.
http://trgovina.xtreamer.si/
ta trgovina se sploh nima predvajalnikov na zalogi, tak da...
preko nas www.xtreamer.me dobite xtreamerja TAKOJ..
lp
preko nas www.xtreamer.me dobite xtreamerja TAKOJ..
lp
Xtreamer ::
16 evrov za en koscek kvazi pleha, rajt. =)
Nakup na originalni spletni strani v UK: £10.43 + 15% davka + £4.50 poštnina po Evropi = £16.50 oz. preračunano v evre = 18,50€
Nakup pri nas: 16€ + 1,5€ poštnine = 17,50€
V paketu dobite Xtreamer XSC hladilna rebra in termalno pasto.
Poleg tega ima kupec z nakupom izdelka v naši spletni trgovini naslednje prednosti:
- V kolikor imamo izdelek na zalogi, je lahko v primeru naročila oddanega do 15h ure, izdelek že naslednji delovni dan pri vas.
- V primeru osebnega prevzema se lahko izognete poštnim stroškom
- Pri nakupu v tujini morate izdelek plačati vnaprej z uporabo plačilne kartice, pri nas pa je možno plačilo po povzetju oz. osebni prevzem.
- V primeru reklamacije izdelka, le-tega ni potrebno pošiljati v tujino, temveč garancijo uveljavljate direktno pri nas.
- Vsakemu nakupu priložimo original račun z obračunanim DDV (smo davčni zavezanci), torej je možna tudi izdaja računa na podjetje, kar pri tuji spletni trgovini preverjeno ni mogoče.
- Slovenska navodila.
- Možnost vračila izdelka v 44 dneh (za podrobnosti preberite pogoje poslovanja).
Potem naj se pa vsak sam odloči kje bo pasivno hlajenje naročil, če bo sploh naročil :)
@OK.d, @dba: Pošiljko Xtreamerjev pričakujemo do konca tedna.
"Xtreamer! Zakaj bi plačevali več?!"
Ravno sem dobil email, da bo eTRAYz odposlan sredi decembra, hehe super. Pa vidim, da je oboje v kompletu z xtreamerjem 159EUR, tako da smo verjetno early kupci dobili samo to ugodnost, da lahko poštnino plačamo 2x :)
L.P. Črt
L.P. Črt
becijas ::
Lp
a si mogoce probal dostopat do racunalnika, namesto xt, preko drugega racunalnika-po moznosti z linuxom?
kmetek ::
Ravno sem dobil email, da bo eTRAYz odposlan sredi decembra, hehe super. Pa vidim, da je oboje v kompletu z xtreamerjem 159EUR, tako da smo verjetno early kupci dobili samo to ugodnost, da lahko poštnino plačamo 2x :)
L.P. Črt
Jep na slabšem smo......pa itak nas xtreamer pelje scat s tole poštnino, realno imajo najmanj 50% marže na PTT....itaq imajo popust pri PTT ponudniku, saj delajo z njimi masovno, torej realno od 25€ za eTRAYZ jih pride 10€ max.
niti nas niso...
ker so hinavci dali za komplet 158EUR kar 45EUR poštnine ROFLLLLLLLLLL
Price:
EUR158.00
SKU:
Vendor:
Brand:
Weight:
5.00 KGS
Rating:
()
Availability:
Shipping:
EUR45.00 (Fixed shipping cost)
pa še brez antene je tale komplet....vedno več mi je žal da sem sploh vzel xtreamer, ker kakor vidim, so postali prevaranti prve klase.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kmetek ()
si mogoce probal ustvarit npr nov racun v winsih.. ne vem..
username: xtreamer
password: *********
?
username: xtreamer
password: *********
?
Vsaj konsistentni so glede poštnin :D
Za wifi anteno mi dol visi, ker mkv itk ne lavfa :)
Za wifi anteno mi dol visi, ker mkv itk ne lavfa :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nimkapu ()
Modri dirkač ::
Peeeezda, 2 etrayza pa 50 € poštnine.
Niso normalni. Če jih naročiš recimo 20 kom. ti zaračunajo 500 € poštnine.
Niso normalni. Če jih naročiš recimo 20 kom. ti zaračunajo 500 € poštnine.
Everybody lies!
@Xtreamer
pravkar oddal naročilo za pasivno hlajenje.
Oddano preko mejla rovtarm@gmail.com
pravkar oddal naročilo za pasivno hlajenje.
Oddano preko mejla rovtarm@gmail.com