Forum » Pomoč in nasveti » mlincek zmrzne na dail-up
mlincek zmrzne na dail-up
jishiri ::
Zdravo.
Dozivljam pravo morijo, problem je sledeci, medtem ko pozenem dial-up mi celotna svar zmrzne, in to ravno takrat ko zacne sistem odpirat vrata v svet...preveril sem ce prihaja do kakih konfliktov s strojno opremo in ne najdem nobenih pretresljivih informacij ali kakih drugih...
moja trenutna konfiguracija:
windows XP SP3
Intel Atom
1GB Supertalent DDR2 6400(800MHz)
WD SATA 250GB
NEC DVD
SWEEX modem (model: MO001)
zelo se vam zahvaljujem za pomoc!
LP, JM
Dozivljam pravo morijo, problem je sledeci, medtem ko pozenem dial-up mi celotna svar zmrzne, in to ravno takrat ko zacne sistem odpirat vrata v svet...preveril sem ce prihaja do kakih konfliktov s strojno opremo in ne najdem nobenih pretresljivih informacij ali kakih drugih...
moja trenutna konfiguracija:
windows XP SP3
Intel Atom
1GB Supertalent DDR2 6400(800MHz)
WD SATA 250GB
NEC DVD
SWEEX modem (model: MO001)
zelo se vam zahvaljujem za pomoc!
LP, JM
jishiri ::
stvar se je uredila, med sestavljanjem sem bil povrsen in nisem dovolj dobro vstavil kartice v slot... sedaj svar dejansko deluje...
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero sobno koloOddelek: Šport | 6363 (5712) | Bye |
» | Volvov avtonomni tovornjak Vera v prvi službiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11491 (8818) | Matevz96 |
» | Nadzor na, izven delovnega mestaOddelek: Informacijska varnost | 1986 (1560) | ThinkPad |
» | Vmesnik Minority Report v praksiOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 3420 (2466) | djurodrljaca |
» | mrežaOddelek: Pomoč in nasveti | 899 (818) | `DoC |