Forum » Pomoč in nasveti » mreža
mreža
Sumak ::
mene pa zanima, če pozna kdo kksno stran, kjer bi blo dobr opisan cim vec v zvezi z mrežo, kako jo dobro postavt, na kaj bit pazliv, kere programe uporablat..skratka cim vec...
Oh my God! They KILLED Ke... ahmm... Kenny?
Mr.B ::
Probaj :tu
Drugače pa kakšne bookva o mreži kot je TCP/IP , networking , če bi šel raje še globje kakšna od Ciscota . Tega je malo morje. MAlo prebrskaj po netu.
Drugače pa kakšne bookva o mreži kot je TCP/IP , networking , če bi šel raje še globje kakšna od Ciscota . Tega je malo morje. MAlo prebrskaj po netu.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
msmiha ::
Kako težko pa je kable skupaj povezat pa v mrežno vtaknit in ipje nastavit.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Sumak ::
ja to res ni..sam mene ne zanima sam to...me zanima se potem glede sharnja interneta.. recmo laptopa prikljucujes vsake tok cajta pa take zadeve...sej samo mrezo mam ze postavljeno en cajt..sam zanimajo me se razne finte pa take zadeve..mogoce kako kksno svar lazje nardit kt jo zdej delam itd...
Oh my God! They KILLED Ke... ahmm... Kenny?
`DoC ::
Ja Sumak imaš prav, veliko novih stvari se lahka človek nauči, da jih lahko kasneje uporablja v mrežah.
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internetni napad na hotel zaklenil vse sobe (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 16667 (12366) | SeMiNeSanja |
» | kakšen roštilj? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21938 (15411) | tabornik12 |
» | Domači file serverOddelek: Kaj kupiti | 3838 (2646) | sandi9 |
» | 10 printerjev na en server?Oddelek: Strojna oprema | 2325 (1775) | Veron |
⊘ | ddosOddelek: Omrežja in internet | 3793 (2868) | Predator |